Grrçekten mi hangi marka kullanıyosunuz peki? Calson aldım benBiz 3 aydan berı kullanıyoruz ayrıca balıkta verıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grrçekten mi hangi marka kullanıyosunuz peki? Calson aldım benBiz 3 aydan berı kullanıyoruz ayrıca balıkta verıyorum
Aynen 1.80 babası dururken 1.58 olan bana çekmiş olma ihtimali yüksek yigitinde:)))Bizimki de kısa galiba, 1.88 lik baba dururken 1.58 lik anasına çekmez inşallah akıllı oğlum :)
valla ben bi doğuma topukluyla gitmedim sanırım öyle severim bizim üniversite olduğu için kural yok malum özgürlük cart curt yazın şıpıdık terlik şortla geliyo millet tabi ben biraz daa klasikleştiriyorum malum misafir Karşılama faln yapıyorum birazda resmi görünim diye bi sürü afilli insanla muhatap oluyorum :)) keşke takıklık derece Zayıf olsam ama senin işin çok zor bu durumdaBen topuklu giyemem ki. Spor giyinmeye alışmışım topuklu bana tersişyerinde tayt giymek mi ? Beni Kapıdan içeri almaz Müdüre hanım
bi kere üzerimde kumaş pantolon varken sen gene mi kot giydin diye tuttu beni ( hiç kot giymedim buarada) sonra baktı kumaş. Ama kot kesim kumaş bunu giyemen dedi
kendisi kot etekle gelir. Anneannemin giydiği kumaşı tarif ediyo bana giymem için. Bende onu anneannem giyiyo dedim
. Sen bizim oraya gel. Sana ve kilona taksın. zayıflara demediğini bırakmazda kendileri.
mira yemez canım ben herşeyi denedim yok banamısın demedi ama benim arzum zaten çok kilolu olsun değil biz bile bikaç kiloyu kafaya takıyoruz sadece yesin istiyorum neden istiyorum onuda bilmiyorum :)) öyküşünde metabolizması hızlı demekki ne güzel@minnakkartal valla öykü yiyo diyorum da almiyo mirayla ayni bi de mira yese ne olcak acaba sollucak bizi amaan benim gibi olmasin ondan sonra ugrasiyom boyle iste veremiyom
evet bu düşkünlük Dağılma korkusuyla mı oluyo acaba gerçi o kadar zorluğa birlikte direndik ki biz aramızdaki bağ kuvvetlendi abinde şuan zor bi dönemden geçiyo demekki onun psikolojisini de bozulmuştur sizde yanında olduğunuzu hissettirseniz en azından belki suçlanmaktan çekiniyodur inşallh bir an önce eskisi gibş olursunuzBuarada Kardeş muhabbetinde dikkatimi çekti de. Ana baba ayrı olan kardeşler birbirine daha düşkün gibi sanırım :/ benimde ana bana ayrı be cidden düşkünüz birbirimize. Hergün konuşuruz ablam be kardeşimle. Abim son zamanlarda oyun bozanlık yapıyor maalesefeşinden ayrıldı. ayrılmalarına sebep başka bi kadındı bide
ailede kimse o kadını istemiyor ve o salak abimi bizden uzaklaştırıyor. Ya o ya biz mantığıyla.
Bence anne baba ayrı olmasından değil. Anne babanın tutumuyla alakalı. Benim 12 yaşındaki kardeşim bile okul harçlığıyla kızıma oyuncak alıyo.(öyle çok fazla harçlıkta verilmiyo eline) erkek çocuğu bide üstelik. Diğer kız kardeşlerimde ne görseler alırlar yiğenlerine. Hergün foto video isterler.Buarada Kardeş muhabbetinde dikkatimi çekti de. Ana baba ayrı olan kardeşler birbirine daha düşkün gibi sanırım :/ benimde ana bana ayrı be cidden düşkünüz birbirimize. Hergün konuşuruz ablam be kardeşimle. Abim son zamanlarda oyun bozanlık yapıyor maalesefeşinden ayrıldı. ayrılmalarına sebep başka bi kadındı bide
ailede kimse o kadını istemiyor ve o salak abimi bizden uzaklaştırıyor. Ya o ya biz mantığıyla.
Octamar cnm burda herkes 1 yaşdan önce vermiyo sanırım ama bızım dr verGrrçekten mi hangi marka kullanıyosunuz peki? Calson aldım ben
Uzar annesi merak etme :) daha ergenlik var.Benim kız kime çekti acaba. Annesi 170 baba 190 ailede 170den kısa kimse yok iki taraftada. Bizim kız 71 cm
Banada dr dün vermeye başla dedi ama emin olamadım. Bende 1 yaşından önce verildiğini duymamıştım hiç.Octamar cnm burda herkes 1 yaşdan önce vermiyo sanırım ama bızım dr ver
Bizimde sicak havada yaniyo kapattirmiyo esim kombiyi bide ev butun odalar gunes goruyo. azoncede yelek giydirmis:)Benimki hem kafa hem vücut terliyor ama babamiz yüzünden kombi açık biz şortla geziyoz evde o kadar oğlan katkat :/
Gule gule giysin eskitsinn azad:))İyiyki oğlan anasıyım o yoklukta bile bulduğum herşeyi aldım kızım olsaydı ne olurdu :) bi kot gömlek alayım diye çıktım o hariç herşeyi aldım ya unuttum![]()
nefret ederim bn tayttan. Bnce sadece cocuklara yakisiyo. Tayt eskiden iclikti simdi disarda giyiliyo. Evde giyilir bnce. Bazilari kotu goruntuler sergiliyo disarlarda. Cok zayiflar giyince kotu durmuyo amaEminim sana çok yakışır mutlaka al canım bende şu eski hâlime döniyim yine vazgeçilmesim olacaklar![]()
Kızlar küçük oğlum ve Eceyle Şok a gittik oğlum pipetli bardak istiyordu onu aldık oradan anneme geçtik annem yakin bize biraz durup eve geldik ki Ece girer girmez kıyameti kopardı gezecekmis hanim zor susturdum dışarda ise çıt yok:))
bilmem zevk meselesi ben zıpçık gibi gezmiyorum ince tayt giydiysem üstüne uzun bişi giyerim daha kalın tayt giydiysem bol bisiler giyerim rahat ettiğimi düşündüğüm herşeyi giyerim bebeklere ayrı yakışıyo tabi o tartışmasız :))Bizimde sicak havada yaniyo kapattirmiyo esim kombiyi bide ev butun odalar gunes goruyo. azoncede yelek giydirmis:)
Gule gule giysin eskitsinn azad:))
nefret ederim bn tayttan. Bnce sadece cocuklara yakisiyo. Tayt eskiden iclikti simdi disarda giyiliyo. Evde giyilir bnce. Bazilari kotu goruntuler sergiliyo disarlarda. Cok zayiflar giyince kotu durmuyo ama
Evet canım yeni evimize yakın avm de sadece LCW var bebek kıyafeti için. Diğer evin güzel yanı çok merkezi olmasıydı , Nişantaşı taksim şişli heryer yürüme mesafrsindeydi. LCW da da hiçbirşey yokmuş Anca pijama satıyorlar, bulduklarımı aldımçıtçıtlı paklıyor bizi canım çok hareketli olduğu için diğer tişörtler üzerinde yamulup duruyor :)
Açık somonu ben tercih etmemiştin, dilim satıyorlar ya be zaman kesilmiş tazeliği falan güvenmiyorum. Dr a sordum o da kapalı ithal somonlardan al dedi. Daha güvenilir ve Norveç somonu oluyormuş onlar
ben de bakym bi ara lcw ye madem:)somon konusunda da haklisin ben de iglo falan al bulursam
Bence anne baba ayrı olmasından değil. Anne babanın tutumuyla alakalı. Benim 12 yaşındaki kardeşim bile okul harçlığıyla kızıma oyuncak alıyo.(öyle çok fazla harçlıkta verilmiyo eline) erkek çocuğu bide üstelik. Diğer kız kardeşlerimde ne görseler alırlar yiğenlerine. Hergün foto video isterler.
Eşimin kardeşleride öyle çok tutkunkar.
Ama bizde de eşimin taraftada bağlayıcı unsur anne baba...
sadece tayt giyip ustune kisa giyenler hosuma gtmiyo cnm.anlamissndr demek istedigimi Bn sevmiyorm bide basenlerm var sevsemde giyemem zaten:)))bilmem zevk meselesi ben zıpçık gibi gezmiyorum ince tayt giydiysem üstüne uzun bişi giyerim daha kalın tayt giydiysem bol bisiler giyerim rahat ettiğimi düşündüğüm herşeyi giyerim bebeklere ayrı yakışıyo tabi o tartışmasız :))
valla ben bi doğuma topukluyla gitmedim sanırım öyle severim bizim üniversite olduğu için kural yok malum özgürlük cart curt yazın şıpıdık terlik şortla geliyo millet tabi ben biraz daa klasikleştiriyorum malum misafir Karşılama faln yapıyorum birazda resmi görünim diye bi sürü afilli insanla muhatap oluyorum :)) keşke takıklık derece Zayıf olsam ama senin işin çok zor bu durumda
mira yemez canım ben herşeyi denedim yok banamısın demedi ama benim arzum zaten çok kilolu olsun değil biz bile bikaç kiloyu kafaya takıyoruz sadece yesin istiyorum neden istiyorum onuda bilmiyorum :)) öyküşünde metabolizması hızlı demekki ne güzel
evet bu düşkünlük Dağılma korkusuyla mı oluyo acaba gerçi o kadar zorluğa birlikte direndik ki biz aramızdaki bağ kuvvetlendi abinde şuan zor bi dönemden geçiyo demekki onun psikolojisini de bozulmuştur sizde yanında olduğunuzu hissettirseniz en azından belki suçlanmaktan çekiniyodur inşallh bir an önce eskisi gibş olursunuz
Her iki durumda etkilidir tabi. ama bütün zorluklara birlikte göğüs gerince daha da çok bağlanıyorsunuz.Bence anne baba ayrı olmasından değil. Anne babanın tutumuyla alakalı. Benim 12 yaşındaki kardeşim bile okul harçlığıyla kızıma oyuncak alıyo.(öyle çok fazla harçlıkta verilmiyo eline) erkek çocuğu bide üstelik. Diğer kız kardeşlerimde ne görseler alırlar yiğenlerine. Hergün foto video isterler.
Eşimin kardeşleride öyle çok tutkunkar.
Ama bizde de eşimin taraftada bağlayıcı unsur anne baba...
Bende birgün bunları diyebilecek miyimYazmadan edemicem valla kp kv gitti simdi 1 ay kadar bizdelerdi ev bombos oldu yigidi öldür hakkini ver demisler kadincagiz dip bucak evi temizledi canim helva istedi diye helva bile yapti buzluga el acmasi borek yaprak sarmasi doldurdu baklava bile acti perdelerime kadar yikadi keza kp de öyle elimizi cebimize sokturmadi beyzaya bisuru sey aldi ilk adim ayakkabisi dahil hem bana hem kizima harclik bile verdi banada kizimada hediyeler aldi evim hergun tertemizdi hergun farkli yemek sicak yemek tatlima kadar vardi ne deyim valla allah razi olsun bende elimden geldigince saygida kudur etmedim giderkende ben sizden memnunum sizi memnun ettiysem ne mutlu allahtan sizden memnun olsun.dedi allah razi olsun biraz duygulandim valla gittiler diye![]()
Maşallah kv nede KP nede taktir ettim valla.keşke gitmeselerdi diyesim geldi.Yazmadan edemicem valla kp kv gitti simdi 1 ay kadar bizdelerdi ev bombos oldu yigidi öldür hakkini ver demisler kadincagiz dip bucak evi temizledi canim helva istedi diye helva bile yapti buzluga el acmasi borek yaprak sarmasi doldurdu baklava bile acti perdelerime kadar yikadi keza kp de öyle elimizi cebimize sokturmadi beyzaya bisuru sey aldi ilk adim ayakkabisi dahil hem bana hem kizima harclik bile verdi banada kizimada hediyeler aldi evim hergun tertemizdi hergun farkli yemek sicak yemek tatlima kadar vardi ne deyim valla allah razi olsun bende elimden geldigince saygida kudur etmedim giderkende ben sizden memnunum sizi memnun ettiysem ne mutlu allahtan sizden memnun olsun.dedi allah razi olsun biraz duygulandim valla gittiler diye![]()
Ben özeniyorum Valla tayt giyenleresadece tayt giyip ustune kisa giyenler hosuma gtmiyo cnm.anlamissndr demek istedigimi Bn sevmiyorm bide basenlerm var sevsemde giyemem zaten:)))
Sacimi cekiyo aglama numarasi yapiyorum kahkahayla guluyo zilli
Bende birgün bunları diyebilecek miyim![]()