2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben geliniyim oyle davraniyo.ben de pek takmiyorum onu esime de hicbisey soylemiyorm o da sormuyo zaten sagolsun:KK66: emre sadece baba tarafini sevsin benm tarafi sevmesin istiyo cok kiziyorum o zaman.oksuz yetim birini alsaydin ogluna diyesim geliyo:KK62:

Kv kizi olmasina ragmen belli etmemis sana bak ne guzel.bosver gorumceni gondermezsin bi daha olur biter.

Canm bardakla icmiyo mu?emre bardak hastasi bardakla ne versen iciyo.cayi suluk ya da biberonla icmedi bardak sayesinde iciriyorm.dislerini vurdukca siritiyo:KK66:

Benmki de oyle kibirindwn tesekkur etmez pek.eline saglik bile demez:-)[/QUOTE]
Hak etmeyene birsey yapmiyacaksin gel bana bir adim geleyim iki adim meselesi;)

Allah bozmasin canm ne guzel iste.benmkiler de boyle olsa da gelseler surekli.hastayken bana da geldi kv bakti sagolsun ama bikac gun gecnce emreyi sahiplenmeye basladi.suyunu cikariyo isin yani.bi de yalnizken iyi eltimi gorunce degisiyo.sanki eltim onun kizi ben geliniyim oyle davraniyo.ben de pek takmiyorum onu esime de hicbisey soylemiyorm o da sormuyo zaten sagolsun:KK66: emre sadece baba tarafini sevsin benm tarafi sevmesin istiyo cok kiziyorum o zaman.oksuz yetim birini alsaydin ogluna diyesim geliyo:KK62:

Kv kizi olmasina ragmen belli etmemis sana bak ne guzel.bosver gorumceni gondermezsin bi daha olur biter.

Canm bardakla icmiyo mu?emre bardak hastasi bardakla ne versen iciyo.cayi suluk ya da biberonla icmedi bardak sayesinde iciriyorm.dislerini vurdukca siritiyo:KK66:

Benmki de oyle kibirindwn tesekkur etmez pek.eline saglik bile demez:-)
bi kez denemiştim pek beceremedi bende biraz korktum denemedim tekrar aslında yavaştan alıştırmak gerek artık tekrar bi denemem lazım

Ben genelde isteyen taraf oluyorum bana şunu yapın bunu yapın diye çalışıyo diye hoş görüyorlar işime geliyo :))

KIzlar aklıma gelmişken yazayım. Günvit diye bir markanın minivit çayı var. Bebekler için bitki çayı. Eczanelerde satılıyo. Biz bi iki öksürürsek burnumuz akarsa hemen bunu alıyoruz. Sallama çay gibi hemen demleniyo. Tadını pek sevmediği için gece uykusunda biberonla içiriyorum.
Çok rahatlatıyo kızımı. Bu sayede hastalık iyice başlamadan rahatlıyo kızım. Tavsiye ederim sizede
ben hiç duymamıştım sağolasın bi bakayım bende

Yazmadan edemicem valla kp kv gitti simdi 1 ay kadar bizdelerdi ev bombos oldu yigidi öldür hakkini ver demisler kadincagiz dip bucak evi temizledi canim helva istedi diye helva bile yapti buzluga el acmasi borek yaprak sarmasi doldurdu baklava bile acti perdelerime kadar yikadi keza kp de öyle elimizi cebimize sokturmadi beyzaya bisuru sey aldi ilk adim ayakkabisi dahil hem bana hem kizima harclik bile verdi banada kizimada hediyeler aldi evim hergun tertemizdi hergun farkli yemek sicak yemek tatlima kadar vardi ne deyim valla allah razi olsun bende elimden geldigince saygida kudur etmedim giderkende ben sizden memnunum sizi memnun ettiysem ne mutlu allahtan sizden memnun olsun.dedi allah razi olsun biraz duygulandim valla gittiler diye :KK43:
Ne güzel canım birbirinizdn memnun ayrılmıssiniz

Ayniyiz canim yine gorumcem bisi istese dayanamam herhalde ama vermek istemiyorum haketmiyolsr
Bende gece 2 ye kadar kv min günü için börek açıp ıslak kek yapmıştım. Gittiğimde keşke salatada yapsaydın dedi:KK57: sanki bana güvenerek girdi güne. Salak bende uyumayıp börek açtım bide onun için. Teşekkür bile etmedi.
Bi daha yapmıcam diyodum dün yine aradı misafirim gelcek tatlı yap diye hayır diyemedim. Salaklığıma doymayayım.

Gece gece utu yapiyorum mola verfim dort gomlek kaldi esim de kanepede horul horul uyuyor :KK66:)))Kadun ve erkek arasindaki fark.Ah ah benim Ece beni delitiyir gezme jonusunda arabasina binmek istemiyor kucagimda gezdirecekmisum hanimi:)Dun cuktik yola daha iki adim gitmeden basladi aglamaya geri dondum lojmanin bahcedine cimenlerin ustune koydum papatya ve ot kopardi tas ve toprakla oynadi
Bizimki seviyor arabayı canım ama evde çok kucakci mahvediyor beni kollarımda güç kalmadı artik zaten bileklerim rahatsız bileklik kullanıp duzeldim korkuyorum yine başlayacak diye

ben geliniyim oyle davraniyo.ben de pek takmiyorum onu esime de hicbisey soylemiyorm o da sormuyo zaten sagolsun:KK66: emre sadece baba tarafini sevsin benm tarafi sevmesin istiyo cok kiziyorum o zaman.oksuz yetim birini alsaydin ogluna diyesim geliyo:KK62:

Hak etmeyene birsey yapmiyacaksin gel bana bir adim geleyim iki adim meselesi:KK66:[/QUOTE]

Aynen:KK5:
bi kez denemiştim pek beceremedi bende biraz korktum denemedim tekrar aslında yavaştan alıştırmak gerek artık tekrar bi denemem lazım

Ben genelde isteyen taraf oluyorum bana şunu yapın bunu yapın diye çalışıyo diye hoş görüyorlar işime geliyo :))

ben hiç duymamıştım sağolasın bi bakayım bende

Ben de oyleydm calisiyorm ve ev uzak dye pek alakamiz yoktu iyiydk o zaman:)ama su an calismyorum ve yakin oturuyorum:KK62:ise baslamadan tasincam ama insallah eski mutlu ve uzak gunlerimize doncz:KK68:

Bizimki seviyor arabayı canım ama evde çok kucakci mahvediyor beni kollarımda güç kalmadı artik zaten bileklerim rahatsız bileklik kullanıp duzeldim korkuyorum yine başlayacak diye
Insallah tekrarlamaz bileklerin canim.Bizimki evde dolap cekmece karistirmaktan kucagi akik edemiyor;)Sokaga cikinca aklina geliyir herhalde keske sevse arabayi cok rahat oluyir valla bende az nefes alirim bunaliyirum evde

Allah bozmasin canm ne guzel iste.benmkiler de boyle olsa da gelseler surekli.hastayken bana da geldi kv bakti sagolsun ama bikac gun gecnce emreyi sahiplenmeye basladi.suyunu cikariyo isin yani.bi de yalnizken iyi eltimi gorunce degisiyo.sanki eltim onun kizi ben geliniyim oyle davraniyo.ben de pek takmiyorum onu esime de hicbisey soylemiyorm o da sormuyo zaten sagolsun:KK66: emre sadece baba tarafini sevsin benm tarafi sevmesin istiyo cok kiziyorum o zaman.oksuz yetim birini alsaydin ogluna diyesim geliyo:KK62:

Sadece torunlarının kendi tarafını sevmesini isteyen kvlere sinir oluyorum benimki de öyle çünkü oğlum küçükken kv bize gelmişti oglumla ikisi odada bizde esimle odanın disindayiz koridorda ayna var giysi almıştım onu giydim aynada bakiyorduk kv ogluma annanen sana para veriyormu vermez ben veririm kimse seni benim kadar sevmez birşey aliyormu almaz ben alırım sana diyordu eşime dinle bak ben desem inanmazdin belki dinle anneni dedim eşim çok sinirlendi bana karşı mahcup oldu sonra bizden götürürken çok kızmış eşim ama fayda etmiyor o yine bildiği gibi davranıyor

Hak etmeyene birsey yapmiyacaksin gel bana bir adim geleyim iki adim meselesi:KK66:

Ben de oyleydm calisiyorm ve ev uzak dye pek alakamiz yoktu iyiydk o zaman:)ama su an calismyorum ve yakin oturuyorum:KK62:ise baslamadan tasincam ama insallah eski mutlu ve uzak gunlerimize doncz:KK68:[/QUOTE] biz uzağız kv sağken onlara yakın oturuyoduk sonra taşındık uzakken daa ii oluyo sizde en yakın zamanda taşınırsınızda rahat edersin :))
Veee oglum uyudu:KK71::KK73::KK76:
ilk defa bu kadar erken uyuyo:KK57:napsamki acaba bos vaktimde bilemedim alisik deglm:KK70:
Ahaha bak benimde hiç fikrim yok bunla ilgili bizimki son enerji dolanıyo üç günün Acısını çıkarıyor

Sadece torunlarının kendi tarafını sevmesini isteyen kvlere sinir oluyorum benimki de öyle çünkü oğlum küçükken kv bize gelmişti oglumla ikisi odada bizde esimle odanın disindayiz koridorda ayna var giysi almıştım onu giydim aynada bakiyorduk kv ogluma annanen sana para veriyormu vermez ben veririm kimse seni benim kadar sevmez birşey aliyormu almaz ben alırım sana diyordu eşime dinle bak ben desem inanmazdin belki dinle anneni dedim eşim çok sinirlendi bana karşı mahcup oldu sonra bizden götürürken çok kızmış eşim ama fayda etmiyor o yine bildiği gibi davranıyor

Aynen canim huylu huyundan vazgecermi hic.benmki de gecen ben hastayken bizmle kaliyodu.torunu aradi emre napyo diye soruyo onun adi emre degl aslambek.sen de aslambek dyceksin dyo el kadar cocuga.aslambek ismini babasi emreyi de ben istedm ya kendince emre dedirtmyo.benm yanmda soyleyemyo tabi.mutfaktaydm ben.yine de bisey demedm cahilligine veriyorm artk napym:KK51:

Insallah tekrarlamaz bileklerin canim.Bizimki evde dolap cekmece karistirmaktan kucagi akik edemiyor:KK66:Sokaga cikinca aklina geliyir herhalde keske sevse arabayi cok rahat oluyir valla bende az nefes alirim bunaliyirum evde
İnşallah canım gecen yaz çok kotuydum diş ağrısı nasıl insani uyutmuyor bileklerim öyleydi gece ağrısından uyuyamiyordum arabada iyi oluyor dışarda inşallah alışır zamanla arabada olmaya

Ben de oyleydm calisiyorm ve ev uzak dye pek alakamiz yoktu iyiydk o zaman:)ama su an calismyorum ve yakin oturuyorum:KK62:ise baslamadan tasincam ama insallah eski mutlu ve uzak gunlerimize doncz:KK68:
biz uzağız kv sağken onlara yakın oturuyoduk sonra taşındık uzakken daa ii oluyo sizde en yakın zamanda taşınırsınızda rahat edersin :))

Insallah:)bi de haberleri yok cok bozulcklar

Ahaha bak benimde hiç fikrim yok bunla ilgili bizimki son enerji dolanıyo üç günün Acısını çıkarıyor[/QUOTE]

Aman iyi olsun da dolansin bosver canm:))

Aynen canim huylu huyundan vazgecermi hic.benmki de gecen ben hastayken bizmle kaliyodu.torunu aradi emre napyo diye soruyo onun adi emre degl aslambek.sen de aslambek dyceksin dyo el kadar cocuga.aslambek ismini babasi emreyi de ben istedm ya kendince emre dedirtmyo.benm yanmda soyleyemyo tabi.mutfaktaydm ben.yine de bisey demedm cahilligine veriyorm artk napym:KK51:
Allahım ya ne tuhaflar hic düşünmüyorlar kirilirmi diye ben de çok aldırış etmiyorum artık yoksa evde huzur kalmaz

Allahım ya ne tuhaflar hic düşünmüyorlar kirilirmi diye ben de çok aldırış etmiyorum artık yoksa evde huzur kalmaz

Oyle canm esime de yansitmiyorum.nasl olsa kv yi bikac saat goruyorum huzur bozmaya degmez.esimin de annesi sonucta soylesem nolck atamaz ki.laf soyletmiyo bana zaten onu bile hazmedemiyo kadin:-)bu yeter ona

bence içten içe en çok benim tarafımı sevsin istiyorum :KK70:ama tabi bunu çocuğa Söylemek kadar yanlış bişi olamaz

biz uzağız kv sağken onlara yakın oturuyoduk sonra taşındık uzakken daa ii oluyo sizde en yakın zamanda taşınırsınızda rahat edersin :))

Insallah:)bi de haberleri yok cok bozulcklar

Ahaha bak benimde hiç fikrim yok bunla ilgili bizimki son enerji dolanıyo üç günün Acısını çıkarıyor

Aman iyi olsun da dolansin bosver canm:))
aynen çok şükür Ama tabi bi saate uyusa fena olmaz :))

bence içten içe en çok benim tarafımı sevsin istiyorum :KK70:ama tabi bunu çocuğa Söylemek kadar yanlış bişi olamaz

aynen çok şükür Ama tabi bi saate uyusa fena olmaz :))
Ben tercihi çocuklara bırakıyorum büyük oğlum babaannesini çok seviyor çünkü durmadan ogluma para veriyor o da oğlumu çok seviyor oğlum bir yaşına kadar biz ayni evdeydik birde oğluna benziyor diye ama ortanca babaannesini sevmiyor çünkü büyük ogluma fazla ilgi gösteriyor küçüğü ayırıyor büyüğe 20 lira verirken küçüğe hic vermiyor eşim son zamanlarda kızıyor diye 5 lirasını da ona ver diyor tabi küçük oğlum icerliyor babannem beni sevmiyor diyor hakli çocuk büyüğe iç çamaşırı çorap alıyor küçüğe almıyor biz kiziyoruz diye arada alıyor ama oğlum yine de farkında hiç anlasamiyor baba annesiyle

Ben tercihi çocuklara bırakıyorum büyük oğlum babaannesini çok seviyor çünkü durmadan ogluma para veriyor o da oğlumu çok seviyor oğlum bir yaşına kadar biz ayni evdeydik birde oğluna benziyor diye ama ortanca babaannesini sevmiyor çünkü büyük ogluma fazla ilgi gösteriyor küçüğü ayırıyor büyüğe 20 lira verirken küçüğe hic vermiyor eşim son zamanlarda kızıyor diye 5 lirasını da ona ver diyor tabi küçük oğlum icerliyor babannem beni sevmiyor diyor hakli çocuk büyüğe iç çamaşırı çorap alıyor küçüğe almıyor biz kiziyoruz diye arada alıyor ama oğlum yine de farkında hiç anlasamiyor baba annesiyle
Evlat ayırır gıbı ne kadar yanlış kardeşlerı bile soğutur bu huy keşke yapmasa cnm

Darısı başımıza cnm daha uyumadı bizimki tekme atıyo gunduz uyutmadın mı

Gunduz uyudu canm ysrm saat kadar hatta aksamustu de uyudu yarm saat 7 gbi uyandi.saat 9 gibi mizirdandi uyutmak icin salladm uyumadi 11.30 da iki sallamayla sizdi sipa:)normalde aksam 8.30 gibi uyurdu sonra da gece yarilarina kadar otururduk.bundan sonra aksam uyutmycam bakalm devam edecek mi.bi duzen oturtalm artik ya

Back
X