- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
gerçi ben zaten normal doğum yapmadım değişim olacağını sanmıyorum ama yine de umut etmekten alamıyo insan kendiniÜmidini kırmak istemem ama benim 60 gün doğum kanamam srdü. Ertesi ay hemen adet olmaya başladım. Belkide o yüzden çabuk kilo verdim bilmiyorum. Hala eskisi gibi çok ve sancılı oluyo malesef
Evlenince sancıların azalır dediler. Geçmedi. Sonra doğumdan sonra azalır dediler yine azalmadıadetli olduğum zaman akşama parmağımı bile kıpırdatamıyorum
oyy kuzum maşallah sana ne masum ne tatlısın öyleEki Görüntüle 1496071 Burda hava çook güzel. Areni parka götürdüm. İlk defa salıncağa bindik :)
şimdi sanki ben hiç böyle düşünemicem gibi geliyor mira ömrü billah yemicek ben elimde tabakla peşinde dolanıcam ve gece uykuları da böyle kalacak gibi geliyor tabi çalışmak cabası ama yine de ikinci çocuk konularına hemen dalıyorum demek ki bir yanımda istiyor ne büyük çelişkiler içindeyim :))Kızlar ikinci çocuk konusu geçmiş ben ilk çocuğumu doğum yaptıktan sonra bir daha yapmam diyordum oğlum çok istahsiz çok cabuk hasta olan bir çocuktu sonra oğlum 4 yasına geldiğinde bir Komşum vardı çok samimiydik ablam gibiydi o bana ikinciyi yap o da buyusun diyordu sürekli ama ben cesaret edemiyordum aylar sonra mantıklı geldi bana evet oğlumun bir kardeşi olmalıydı ve ikinci ogluma hamile kaldım dün burada da söylediğim gibi çok zor bir doğum yapmıştım ve hayatım zorlaşmıştı sorumluluklarim artmıştı bir daha kesinlikle çocuk yapmam artik bitti diyordum seneler geçti çok rahattim ve kız çocuklarına çok ozeniyordum acabalar başladı ben de derken kardeşimin çocuğu oldu doğum boyunca yanindaydim o kadar heyecanlı ydi ki yigenim doğdu mis gibi kokusu ben bebek kokusunu çok özlediğimi fark ettim ve bir kez daha anne olmak istiyordum ve bir kızım olmasını çok istiyordum korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmistim güzel bir süreçti son kez hamileligimi anne olmanın heyecanını yasiyordum ve bir kızım olacaktı çok şükür sağlıkla dünyaya geldi zor olsa da mutluyum ama şunu söyleyeyim kızlar şu anda bebisleriniz çok küçük boyle dusunmeniz normal ama onlar biraz büyüyünce siz rahat edince tekrar bir bebek özlemi olabilir ben calismiyorim gerçi çalışsaydım 3 tane yaparmiydim çok zor ama 2olurdu herhalde