2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
3 çocukla gerçekten zor. Annenizde haksızlık ediyor size hakkınıza giriyor ama bazı insanlar böyle..
Benim annem kardeşlerim hep başka şehirde:KK43: kv bırda ama oda benden hizmet bekliyor yardım etmek şöyle dursun. Hadi benim tek çocuk sağlığım yerinde çok şükür. Tam beceremesemde yetişiyorum çoğu şeye yada eşimle yapıyoruz. Ama ameliyatlı yeni doğum yapmış halimle bana gelecekler diye yemek hazırladım. Eşime telefonda ne yaptı diye sorup yapa yapa onu mu yapmış diyen bi kadın. Eline sağlık demek yardım etmek şöyle dursun...

Allah bize eşimize sağlık sıhhat versin. Kimseye muhtaç etmesin inşallah:KK43:
Amin canım yine eşler destek oluyor ben çok defa yaşadım boyle şeyleri en bekledigim zamanlarda yanımda olmadı artik kabullendim ama yine de kırılıyor insan senin kvde yanlış davranmış ben böyle bir anne ya da kvde olmak istemiyorum cocuklarima Allahın izniyle destek olmak isterim

3 çocukla gerçekten zor. Annenizde haksızlık ediyor size hakkınıza giriyor ama bazı insanlar böyle..
Benim annem kardeşlerim hep başka şehirde:KK43: kv bırda ama oda benden hizmet bekliyor yardım etmek şöyle dursun. Hadi benim tek çocuk sağlığım yerinde çok şükür. Tam beceremesemde yetişiyorum çoğu şeye yada eşimle yapıyoruz. Ama ameliyatlı yeni doğum yapmış halimle bana gelecekler diye yemek hazırladım. Eşime telefonda ne yaptı diye sorup yapa yapa onu mu yapmış diyen bi kadın. Eline sağlık demek yardım etmek şöyle dursun...

Allah bize eşimize sağlık sıhhat versin. Kimseye muhtaç etmesin inşallah:KK43:
Ameliyatlı halinle yemek yaptın bide yapa yapa onumu yapmış dedi alllah ne desem ki bilemedim zıkkımın kökünü yesın desem az mı olur

Amin canım yine eşler destek oluyor ben çok defa yaşadım boyle şeyleri en bekledigim zamanlarda yanımda olmadı artik kabullendim ama yine de kırılıyor insan senin kvde yanlış davranmış ben böyle bir anne ya da kvde olmak istemiyorum cocuklarima Allahın izniyle destek olmak isterim
Kvdem hep anlatır kaynanam görümcem bana şöyle böyle yaptı diye ama kendide yapar.
Şimdi diyorum bende şikayet ediyorum ama Bende bu kınadıklarımı yapacaksam eğer Allah bana kv olacağıö günü göstermesin.
Çocuğum cabım herşeyim benim o yeterli mutlu olsun. Kendimi düşünüp bencillik etmemeliyim. Onun eşide bi insanın evladı ona hiç etmemeliyim...

Ah canım benim 2 side yaşlı bedenen faydaları yok ama ikiside maddı olarak çok destekçiler allah razı olsun

Ameliyatlı halinle yemek yaptın bide yapa yapa onumu yapmış dedi alllah ne desem ki bilemedim zıkkımın kökünü yesın desem az mı olur
ameliyat dediğim sezeryan ama bilirsiniz ağrısı sürer bi iki hafta azalsada. Ramazan diye yemek yapıyım dedim. Eşim sağolsun yardım etti. Çorba yaptım et kavurdum pilav yaptım birde. Hemde daha kırkı çıkmamış çocuk bakıyorum.. Daha ne yapsaydım bilmiyorum ki..
Artık pek takmıyorum ama elimden geleni yapıyorum çünkü bazende fazlasını eşimde yanımda çok şükür artık.. Başlarda toz konduramıyordu pek inanamıyodu annesinin yaptıklarına. Oda görünce takmamak daha kolay olmaya başladı.

Eşim diyorkı oğlum bize bakar yaşlı annesı babası olacağız ya neden baksın onun için mi doğurduk diyorum gülüyo allah kimseyı kimseye muhtaç etmesin artık kimse k valde istemiyo 30 sene sonra bunlarda kim derler
Aynen bende eşime aynısını diyorum.
Kendi keyfimiz için doğuruyoruz çocukları sonra bizim için yaşasın istiyoruz. Yapmadıklarında kırılıp kızıyoruz. Bencillik gibi geliyo.
Elden ayaktan düşmeden kimseye yük olmadan ölmem en iyisi..

ameliyat dediğim sezeryan ama bilirsiniz ağrısı sürer bi iki hafta azalsada. Ramazan diye yemek yapıyım dedim. Eşim sağolsun yardım etti. Çorba yaptım et kavurdum pilav yaptım birde. Hemde daha kırkı çıkmamış çocuk bakıyorum.. Daha ne yapsaydım bilmiyorum ki..
Artık pek takmıyorum ama elimden geleni yapıyorum çünkü bazende fazlasını eşimde yanımda çok şükür artık.. Başlarda toz konduramıyordu pek inanamıyodu annesinin yaptıklarına. Oda görünce takmamak daha kolay olmaya başladı.
Bilmezmiyim cnm 2 kez oldum bende sezeryandı çok kötü ben zaten kendimde değildim hastanedeydık bebeğim erken doğduğu için eşinin maşallahı var allah size bağışlasın eksik etnesın en önemlisi o cnm benim eşim ev işi konusında asla yardım etmez zaten geç gelir ama uzın zamandır kadınım var çok şükür zaten 40 yaşında doğurdum sizin gibiyken hem çslışıyodum çocuk bakıyodum ev işi misafır hiç yorulmazdım ama şimdi çok yoruluyorum eski gücüm yok

Kvdem hep anlatır kaynanam görümcem bana şöyle böyle yaptı diye ama kendide yapar.
Şimdi diyorum bende şikayet ediyorum ama Bende bu kınadıklarımı yapacaksam eğer Allah bana kv olacağıö günü göstermesin.
Çocuğum cabım herşeyim benim o yeterli mutlu olsun. Kendimi düşünüp bencillik etmemeliyim. Onun eşide bi insanın evladı ona hiç etmemeliyim...
Öyle deme cnm olmayız inşaallah onlar gibi.bizde mürüvvetlerını görelim evlatlarımızın inşaallah

Oturduğumuz yer öyle sapa ki çocuğu alıp çıkayım desem götüreceğim park yok:KK43:
Sitede oturuyırum tam bitmedi hala blok inşaatı sürüyor. Parkı yax gelmeden yapacaklarmış. İnşallah yaparlarsa en azından yavrum çimlerde falan oynar.
En iyisi taşınmak ya o da ha deyince olmuyor..
Etrafta yeşillik yokmu piknik yapmaya götürsen

Bilmezmiyim cnm 2 kez oldum bende sezeryandı çok kötü ben zaten kendimde değildim hastanedeydık bebeğim erken doğduğu için eşinin maşallahı var allah size bağışlasın eksik etnesın en önemlisi o cnm benim eşim ev işi konusında asla yardım etmez zaten geç gelir ama uzın zamandır kadınım var çok şükür zaten 40 yaşında doğurdum sizin gibiyken hem çslışıyodum çocuk bakıyodum ev işi misafır hiç yorulmazdım ama şimdi çok yoruluyorum eski gücüm yok
Eşimden allah razı olsun gerçekten. Annesi duysa yüreğine iner ama çok yardımcı:KK53: zaten 7 gibi geliyo pek yardım edemiyo ama sabah işe giderken gömlek ütüsüzse onu ütüler akşam evi toplar. Hafta sonu evdeyse süpürmeme yardım eder. Ben bunu bile beklemiyodum açıkcası çünkü bekarken suyunu bile almazdı eşim.
Maşallah size zor gerçekten. Ben 26 yaşındayım ama eşime diyorum hep tırt çıktım:KK53: daha ev işi çocuk alışamadım malesef.. Yinede elimden geleni yapıyorum işte

Eşimden allah razı olsun gerçekten. Annesi duysa yüreğine iner ama çok yardımcı:KK53: zaten 7 gibi geliyo pek yardım edemiyo ama sabah işe giderken gömlek ütüsüzse onu ütüler akşam evi toplar. Hafta sonu evdeyse süpürmeme yardım eder. Ben bunu bile beklemiyodum açıkcası çünkü bekarken suyunu bile almazdı eşim.
Maşallah size zor gerçekten. Ben 26 yaşındayım ama eşime diyorum hep tırt çıktım:KK53: daha ev işi çocuk alışamadım malesef.. Yinede elimden geleni yapıyorum işte
Maşallah eşine cnm

Benim annem boyle canım bunu kabullenmiş vaziyetteyim aslında ama ne bileyim dediğin gibi yine de kiriliyorum hafta içi kardeşimin çocuğuna bakıyor bir hafta sonu cagirsam anne temizlik yapcam gel Ece ye bak desem bakmaz biliyorum çünkü onun tatili hafta sonu of of kv desen yasli faydasindan çok zararı var gelince sen de benim gibi yalnizmissin benim de eşim yardımcı oluyor ama işler yoğun simdi geç geliyor tek carem bir yardımcı bulmak senin kardeşinin gelmesi de iyi olur canım senin için insan arıyor birilerini
Benimde eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor ama sekizden öncede eve gelemiyor işte. Alıştım artık ama senin üç çocukla çok zordur gerçekten. Allah yardımcın olsun. Inşallah istediğin gibi bi yardımcı bulursun da rahatlarsın :)
Aslında kardeşimle hiç anlaşamayız çok pasaklı :) ama çok da severim.

Sen kasiniyosun ama miracigimin hic gunahi yok kendi kendine is cikarmisin birak az yesin öz yesin aaaa
Evet yarım kase limit biliyorum ama belki yer umuduyla kaşındım olan kuzuma oldu
Kuduruk gezme bakinma derdinden uyumuyo zorla uyutmustum ogleb simdide uyudu kaldi bakalim kalkcakmi kalkarsa oturur 1 e kadar artik
bizimkide akşam uyumadı şimdi mıkmıklanıyo uyutmuyorum uyursa bir saate kalkar daada uyumaz inşallh öyküşün gece uykusu başlamıştır

Eşim diyorkı oğlum bize bakar yaşlı annesı babası olacağız ya neden baksın onun için mi doğurduk diyorum gülüyo allah kimseyı kimseye muhtaç etmesin artık kimse k valde istemiyo 30 sene sonra bunlarda kim derler
ayy valla ben kaç yaşındayım çocuğumda oldu hala annem bana bakıyo yani ömür billah biz onlara bakıcaz diye düşünüyorum

Ece durmuyor iki gündür uyuyor hemen uyanıyor yemek yapamadim sinirlerim harap oldu artik annem geldi iki gündür yemek yapamiyorum dedim oturdu oturdu gitti kardeşim bugün sınava girmiş annem çocuğuna bakmış iki günlük yemeğini yapmış bana da boyle yapıyor çok moralim bozuk kızlar oturup ağlamak istiyorum ne kv ne annem ikisinden de fayda yok mahallede doğum yapanlar var ya da bebeği olanlar herkesin bir desteği var ya annesi ya KV ya da yigenleri vs on aydır 3 çocukla pert oldum yardımcı bayan arıyorum bulamıyorum
Offf offf bana da taşınırken aynısı olmuştu anlatmıştım. Burda 4 sokak ötede amcamlar oturuyor, yengem de annemin kuzeni , buraya taşının ben çocuğa da bakarım sana da yardım ederim vs vs. Taşınalı bir ay oldu kapıyı çalan yok :( herşeyi kendim yaptım, Allah güç kuvvet versin kimseye muhtaç etmesin.

inşallh gönlüne göre birini en kısa sürede bulursun canım çok zordur eminim ben haftasonu yalnız bakıyorum oda tek çocuk onda bile pertim

Bir yemek seansı daa kusmayla bitti hemde tamamen benim yüzümden nerdeyse bi kase yedirmiştim son Kaşık bi Kaşık daa derken ne var ne yok kustu kuzum :KK43:
Ah bu bebekler tok da anneler açgözlü :( ben de her seferinde bi daha asla diyorum ama biraz yediğini görünce de bi kaşık daha bi kaşık daha kusturana kadar şansımı zorluyorum

Oturduğumuz yer öyle sapa ki çocuğu alıp çıkayım desem götüreceğim park yok:KK43:
Sitede oturuyırum tam bitmedi hala blok inşaatı sürüyor. Parkı yax gelmeden yapacaklarmış. İnşallah yaparlarsa en azından yavrum çimlerde falan oynar.
En iyisi taşınmak ya o da ha deyince olmuyor..
O kötüymüş canım ya :/ Niğde zaten küçük bende çarşıya 10 dk mesafesinde oturuyorum , evin yakınında da iki tane park var. Güzel havalarda ( tabi çalışmıyorsam) Gökçeyi Alıp çıkıyorum hemen. Inş sizinde parkınız biran önce biter ;)

Ben hala genç kız gibi sancılı adet oluyorum 2 doğum 2 düşük yapmama rağmen şimdi doğumda yaptım geç menapoza gırsem artık 55 yaşına kadar sancımı çekicem

Back
X