2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
slm kızlar diş buğdaylarımızı yaptık ama olan bana oldu çokkk yorgunum çokkk.. hepinize iyi haftasonları...
yorgunluğunuza değmiştir inşallah:))
Sinirim bozuldu ya:KK53: bende diş istiyorum diş şeklinde pasta yapıp diş buğdayı yapmak istiyorum:kk77:
Benim kız anca yesin içsin uyusun pek tembel çıktı:KK53:

yorgunluğunuza değmiştir inşallah:))
Sinirim bozuldu ya:KK53: bende diş istiyorum diş şeklinde pasta yapıp diş buğdayı yapmak istiyorum:kk77:
Benim kız anca yesin içsin uyusun pek tembel çıktı:KK53:
bizde bekledik canım şimdi 2 tane var çok şükür.. dişleri beklemediğin zaman çıkıyor... umursama bak nasıl peş peşe geliyor...

Yürüteç i bende kaldırdım fakat kendi istegimle değil yiğit heryerde tutunarak gezip daha özgür hareket edebildiği için yurutecin içinde kendini özgür hisstmemeye başladı sanırım ve durmamaya başladı bende kaldırdım. Bizde pazar 10 ayı doldurduk bakalım yuruyecekmi bu ay sonuna doğru tay tay duruyo fakat korkuyoda.
taytay duruyosa karisina gecip gel gelgel de bide gul alkis faln yap cesaretleniyolar cnm hirada korkuyo hala ama pes etmiyo titriyodu smdi dusunce kiziyo soyleniyo.

sssttt sulanma damadima :)
yok yahu kankamıza yamuk yaparmıyız ayrıca öyküş gibi güzel kızı kimse bırakmaz :KK36:

Haziran bebelerinin favori yemegi azadin omleti :)

Azad basi cekiyo iste herturlu :)
bende Favorilerime ekledim pazar günü denicem bakalım inşallah mirakızda sever hoş umudum pek yok ama :confused:

eşimin sıkıntısı belli oldu sonunda ,nasıl söylesem bilemiyorum ile başlayınca cümlesi, kalbim pıtır pıtır atmaya başladı,"artık seni sevmiyorum ayrılalalım" diye devam edecek gibi içime doğdu,zira oğlumdan sonra sıkça söz düelloları yaşıyoruz,özellikle grip dönemlerinde,yabancı bi üniversiteden çalışma teklifi almış hatrı sayılır bi üniversite olduğu için reddedememiş benden korkuyormuş konuyu açmak için ,bilmiyorum ben zaten istanbuldamıyım uzaydamıyım farkında bile değilim her yer sıkıntı zaten şu an,ama yine de ev düzenimizi bozmadan başka bir yerde daha hayat kurmak şu an meşakkat,ama eşimi de tek bırakamam ben burda naparım oğlumla,gitme desem vicdanım sızlar,kafam karışık

IMG_20150424_193837.webp IMG_20150424_193834.webp kızlar bu şekilde eceyle ve yemek yapmakla bogusuyorum şu anda:)))

eşimin sıkıntısı belli oldu sonunda ,nasıl söylesem bilemiyorum ile başlayınca cümlesi, kalbim pıtır pıtır atmaya başladı,"artık seni sevmiyorum ayrılalalım" diye devam edecek gibi içime doğdu,zira oğlumdan sonra sıkça söz düelloları yaşıyoruz,özellikle grip dönemlerinde,yabancı bi üniversiteden çalışma teklifi almış hatrı sayılır bi üniversite olduğu için reddedememiş benden korkuyormuş konuyu açmak için ,bilmiyorum ben zaten istanbuldamıyım uzaydamıyım farkında bile değilim her yer sıkıntı zaten şu an,ama yine de ev düzenimizi bozmadan başka bir yerde daha hayat kurmak şu an meşakkat,ama eşimi de tek bırakamam ben burda naparım oğlumla,gitme desem vicdanım sızlar,kafam karışık
gerçekten zor bi durum ama en azından sıkıntısı kötü bir şey değilmiş hakkınızda en hayırlısı neyse Rabbim gönlüne onu düşürsün

Eki Görüntüle 1506859 Eki Görüntüle 1506860 kızlar bu şekilde eceyle ve yemek yapmakla bogusuyorum şu anda:)))
ayy acaba yapabildin mi ki :)) bizimki beraber mutfağa girince beni nasıl çıkartacağını şaşırıyo ona yemek Yaparım diye ödü kopuyo heralde :))

hakkinizda hayirlisi olsun canim

Zor bi durum :/ Hayırlısı neyse o olsun

longislandist longislandist canım çok zor bir karar gerçekten. Biz de ingiltereye başvuru hazırlığı yapıyorduk hamilelikten önce, eşim business planını yapmış, contractor görüşmeler yapıyordu. Sonra hamile olduğumu öğrendik askıya aldık, ama hala ara sıra bahseder gitmekten benim ödüm kopuyor :/ dediğin gibi hem eşimin hayallerini ve kariyerini engellemişim gibi hissediyorum hem de burda aileme yakın olduğum için memnun hissediyorum, çok zor ve karışık bir durum. Hakkınızda en hayırlısı neyse öyle olsun

Back
X