Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy yorgunluğuna değmiş gibi herşey çok güzel görünüyordu canımslm kızlar diş buğdaylarımızı yaptık ama olan bana oldu çokkk yorgunum çokkk.. hepinize iyi haftasonları...
tesekkur ederim canım.. değdi valla... yarın dinlenirim inşallah...ayy yorgunluğuna değmiş gibi herşey çok güzel görünüyordu canım
yorgunluğunuza değmiştir inşallah:))slm kızlar diş buğdaylarımızı yaptık ama olan bana oldu çokkk yorgunum çokkk.. hepinize iyi haftasonları...
ayyy ne guzel umut da yemesin emsin ve uyumasin bolca yaramazlik yapsin iki disiyleyorgunluğunuza değmiştir inşallah:))
Sinirim bozuldu yabende diş istiyorum diş şeklinde pasta yapıp diş buğdayı yapmak istiyorum
Benim kız anca yesin içsin uyusun pek tembel çıktı![]()
bu çocuklar ne yapsalar yaranamıcaklae bize anlaşılanayyy ne guzel umut da yemesin emsin ve uyumasin bolca yaramazlik yapsin iki disiyle![]()
bizde bekledik canım şimdi 2 tane var çok şükür.. dişleri beklemediğin zaman çıkıyor... umursama bak nasıl peş peşe geliyor...yorgunluğunuza değmiştir inşallah:))
Sinirim bozuldu yabende diş istiyorum diş şeklinde pasta yapıp diş buğdayı yapmak istiyorum
Benim kız anca yesin içsin uyusun pek tembel çıktı![]()
taytay duruyosa karisina gecip gel gelgel de bide gul alkis faln yap cesaretleniyolar cnm hirada korkuyo hala ama pes etmiyo titriyodu smdi dusunce kiziyo soyleniyo.Yürüteç i bende kaldırdım fakat kendi istegimle değil yiğit heryerde tutunarak gezip daha özgür hareket edebildiği için yurutecin içinde kendini özgür hisstmemeye başladı sanırım ve durmamaya başladı bende kaldırdım. Bizde pazar 10 ayı doldurduk bakalım yuruyecekmi bu ay sonuna doğru tay tay duruyo fakat korkuyoda.
sssttt sulanma damadima :)emrenin şu fotosuna baktıkça içim açılıyor yahu Allahım kuzucuklarımızın yüzünü hep böyle güldürsün inşallah
yok yahu kankamıza yamuk yaparmıyız ayrıca öyküş gibi güzel kızı kimse bırakmazsssttt sulanma damadima :)
bende Favorilerime ekledim pazar günü denicem bakalım inşallah mirakızda sever hoş umudum pek yok amaHaziran bebelerinin favori yemegi azadin omleti :)
Azad basi cekiyo iste herturlu :)
Bende yarın denicem bakalım :)yok yahu kankamıza yamuk yaparmıyız ayrıca öyküş gibi güzel kızı kimse bırakmaz
bende Favorilerime ekledim pazar günü denicem bakalım inşallah mirakızda sever hoş umudum pek yok ama![]()
gerçekten zor bi durum ama en azından sıkıntısı kötü bir şey değilmiş hakkınızda en hayırlısı neyse Rabbim gönlüne onu düşürsüneşimin sıkıntısı belli oldu sonunda ,nasıl söylesem bilemiyorum ile başlayınca cümlesi, kalbim pıtır pıtır atmaya başladı,"artık seni sevmiyorum ayrılalalım" diye devam edecek gibi içime doğdu,zira oğlumdan sonra sıkça söz düelloları yaşıyoruz,özellikle grip dönemlerinde,yabancı bi üniversiteden çalışma teklifi almış hatrı sayılır bi üniversite olduğu için reddedememiş benden korkuyormuş konuyu açmak için ,bilmiyorum ben zaten istanbuldamıyım uzaydamıyım farkında bile değilim her yer sıkıntı zaten şu an,ama yine de ev düzenimizi bozmadan başka bir yerde daha hayat kurmak şu an meşakkat,ama eşimi de tek bırakamam ben burda naparım oğlumla,gitme desem vicdanım sızlar,kafam karışık
ayy acaba yapabildin mi ki :)) bizimki beraber mutfağa girince beni nasıl çıkartacağını şaşırıyo ona yemek Yaparım diye ödü kopuyo heralde :))Eki Görüntüle 1506859 Eki Görüntüle 1506860 kızlar bu şekilde eceyle ve yemek yapmakla bogusuyorum şu anda:)))
hakkinizda hayirlisi olsun canimeşimin sıkıntısı belli oldu sonunda ,nasıl söylesem bilemiyorum ile başlayınca cümlesi, kalbim pıtır pıtır atmaya başladı,"artık seni sevmiyorum ayrılalalım" diye devam edecek gibi içime doğdu,zira oğlumdan sonra sıkça söz düelloları yaşıyoruz,özellikle grip dönemlerinde,yabancı bi üniversiteden çalışma teklifi almış hatrı sayılır bi üniversite olduğu için reddedememiş benden korkuyormuş konuyu açmak için ,bilmiyorum ben zaten istanbuldamıyım uzaydamıyım farkında bile değilim her yer sıkıntı zaten şu an,ama yine de ev düzenimizi bozmadan başka bir yerde daha hayat kurmak şu an meşakkat,ama eşimi de tek bırakamam ben burda naparım oğlumla,gitme desem vicdanım sızlar,kafam karışık
kolay gelsinn isin zor:)Eki Görüntüle 1506859 Eki Görüntüle 1506860 kızlar bu şekilde eceyle ve yemek yapmakla bogusuyorum şu anda:)))
Zor bi durum :/ Hayırlısı neyse o olsuneşimin sıkıntısı belli oldu sonunda ,nasıl söylesem bilemiyorum ile başlayınca cümlesi, kalbim pıtır pıtır atmaya başladı,"artık seni sevmiyorum ayrılalalım" diye devam edecek gibi içime doğdu,zira oğlumdan sonra sıkça söz düelloları yaşıyoruz,özellikle grip dönemlerinde,yabancı bi üniversiteden çalışma teklifi almış hatrı sayılır bi üniversite olduğu için reddedememiş benden korkuyormuş konuyu açmak için ,bilmiyorum ben zaten istanbuldamıyım uzaydamıyım farkında bile değilim her yer sıkıntı zaten şu an,ama yine de ev düzenimizi bozmadan başka bir yerde daha hayat kurmak şu an meşakkat,ama eşimi de tek bırakamam ben burda naparım oğlumla,gitme desem vicdanım sızlar,kafam karışık