2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar dün akşam azad koca çileği ağzına tıkıp midesini bulandırıp akşam akşam herşeyi kustu :KK43: ben zaten dünden beri kırgındım ama sağolsun gece uyumayan 40 dk 1 saat aralıklarla kalkan oğlum sayesinde iyice ilerledi hastalık nefes bile alamıyorum yüzüm gözüm şiş içinde elim kolum kalkmıyor :KK43:( kara kara düşünüyorum ben bu çocukla bugün nasıl başedicem :KK43:((
Ay allah yardımcın olsun canım ya belki azad da uyur gece çok kalkmış ya pek umudum yok ama rahat bi gün geçirirsin inşallah

Kızlar dün akşam azad koca çileği ağzına tıkıp midesini bulandırıp akşam akşam herşeyi kustu :KK43: ben zaten dünden beri kırgındım ama sağolsun gece uyumayan 40 dk 1 saat aralıklarla kalkan oğlum sayesinde iyice ilerledi hastalık nefes bile alamıyorum yüzüm gözüm şiş içinde elim kolum kalkmıyor :KK43:( kara kara düşünüyorum ben bu çocukla bugün nasıl başedicem :KK43:((
Geçmiş olsun. Bazı günler bende öyle düşünüyorum ama inan Allah yardım ediyor bi şekilde geçiyor. Kolay gelsn şimdiden.
Günaydın annişler hepinize bebişlerinizle kazasız belasız bol yükümlü vede yemeli bi gün diliyorum.ben eylül annesiyim birazdan 9. Ay aşısını yaptırmaya götürsem kızımı acaba bu aşı nereden yapılıyor sadece bacak mı kolda varmı ona göre giydireyim tşk.
günaydın bizim bacaktan olmuştu ama yanlış hatırlamıyorsam bazı ark. koldan olmuştu.

canım çok teşekkürler daha öncede söylediğim gibi benim doğru dürüst çocukluk fotom yok bi çok şey içimde kaldı istedim ki miranın bi sürü anısı olsun

sende bende yoksun galiba benim fotoları soruyosan instagrama yüklüyorum buraya az koyuyorum

ay böyle içimi su serpiliyor inşallah bizimde öyle olsun o zaman kim ne kadar iştahlı bebişlerden hepinize misafirliğe gelirim bende :))

Ayy kızlar cansınız ya çok teşekkür ederim bende gözlerini bakışlarını çok benzetiyorum kendime zaten bazen eşimle benide benzetiyolar :))

Betülü de bana benzetmiyolar babasına benziyomuş
Bende eşime diyorum nasıl size benziyo sizin kızlarınız güzel değil benim kızım çık güzel
Kötü gelin ben :rolleyes:

Selen.aren diye açtım ama çözemedim ya

Bende ekledim fayika fayika @Akaibu sizleride ekledim sanırım emel ben :KK71:

Ben emziriyorum canim ama doktora sordum verebilirsin süt dedi biraz iyilessin yavastan en azindan kahvaltida süte baslayacagim cunku emen cocuklar emmeyi biraktiktan sonra sütü istemiyor ben ogluma emziriyorum diye vermemistim memeyi birakinca uzun zaman süt icmek istemedi biraz alissin istiyorum Ece de
yaa ben geç vermeyi düşünüyodum dolapta çok sütüm var onları ne zaman içiricem ama sen sonra zor oluyor diyince de korktum ki miranın yemesi içmesi zaten zor bu kontrolde bende konuşcam doktorla ki zaten biz muhtemel keçi sütüyle başlıcaz

canım çok geçmiş olsun umarım bgn daha sakin bir gün geçirir azad

Günaydın annişler hepinize bebişlerinizle kazasız belasız bol yükümlü vede yemeli bi gün diliyorum.ben eylül annesiyim birazdan 9. Ay aşısını yaptırmaya götürsem kızımı acaba bu aşı nereden yapılıyor sadece bacak mı kolda varmı ona göre giydireyim tşk.
günaydınlar bizimki bacaktan oldu

Bende eşime diyorum nasıl size benziyo sizin kızlarınız güzel değil benim kızım çık güzel

ben direk eşime diyorum bu kadar tatlı bişi kesinlikle sana benzeyemez diye demekki kötü eş ben :confused:

Geçmiş olsun canım ya. Gökçe ben hastayken daha sakin olurdu hep bakarsın azadda yük olmaz sana
amiiinnnn:)) bacaktan yapılmıştı bizim canım

Herkes daha uyuyo sanırım:))
İki bacak birde koldan yapılmıştı diye hatırlıyorum sanki şimdiden unutmuşum o_O
ahh nerde. Kalktık kahvaltı ettik.yatak odasını topladık mutfağı topladık. Oyun oynuyoruz yorulsada uyusa tekrar diye gözünün içine bakıyorum:))

eveett gördüm :)

Geçmiş olsun. Bazı günler bende öyle düşünüyorum ama inan Allah yardım ediyor bi şekilde geçiyor. Kolay gelsn şimdiden.

günaydın bizim bacaktan olmuştu ama yanlış hatırlamıyorsam bazı ark. koldan olmuştu.

yaa ben geç vermeyi düşünüyodum dolapta çok sütüm var onları ne zaman içiricem ama sen sonra zor oluyor diyince de korktum ki miranın yemesi içmesi zaten zor bu kontrolde bende konuşcam doktorla ki zaten biz muhtemel keçi sütüyle başlıcaz

canım çok geçmiş olsun umarım bgn daha sakin bir gün geçirir azad

günaydınlar bizimki bacaktan oldu

ben direk eşime diyorum bu kadar tatlı bişi kesinlikle sana benzeyemez diye demekki kötü eş ben :confused:
@Akaibu

Sağolun kızlar ama pek kolaya benzemiyor :KK43: 7.30 da kalktık Ve enerji dolu tepelere tırmanıyor. Bi de yürümüyor emekliyor ya gidip daracık yerlerden geçmek yeni hobisi. Mama sandalyesi nin sepetinden atlayarak geçmek, aktivite masasını ters çevirip dört bacağının arasından geçmek, sehpa masa altlarından geçmek :KK43: bu yeni oyun buluşları iyice delirtiyor beni, bi de sıkışıyor ve ağlıyor dar yerlerden geçemeyince :KK43:( offff allahım offfff

anneni falan cagirsan gelse daha rahat gecirirsin bugünü canım yaa hastalığın iyice ilerlemeden. Geçmiş olsun allah kolaylik versin.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
yine biz yine hastayız ağız yoluyla enfeksiyon kapmış kızım bide üstüne diş çıkarıyo oda yetmezmiş gibi bakıcıdan grip kapmış burun akıntısı ben yerlerdeyim artık :KK35:
şimdi aşı yaptırmam lazım bi haftadır geçiyo hatta onu örenmek istiyorum yaptıran arkadaşlardan nası ağırmı ateş huysuzluk yaparmı cevaplarsanız arkadaşlar sevinirim...

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
yine biz yine hastayız ağız yoluyla enfeksiyon kapmış kızım bide üstüne diş çıkarıyo oda yetmezmiş gibi bakıcıdan grip kapmış burun akıntısı ben yerlerdeyim artık :KK35:
şimdi aşı yaptırmam lazım bi haftadır geçiyo hatta onu örenmek istiyorum yaptıran arkadaşlardan nası ağırmı ateş huysuzluk yaparmı cevaplarsanız arkadaşlar sevinirim...
genelde hasta olan bebeğe aşı yapılmıyor ama sen yine de bir ara konuş istersen nerede yaptırıyorsan

yasi dolan bebelerin analari mama kullananlar nasil devam ediceksiniz mama vermeye devammi benim cok kafami kurcaliyo bu durum bi ark var öykü den 2 ay buyuk kizi onlar yasi dolunca mamayi birakmislar sut veriyomus gece uyanmiyomus mama icin oyku hala 1 kere kalkiyo mama icmeye sabah kalkinca da sut veriyomus sonra kahvalti yaptiriyomus doktora gidince sorucam ama siz nasil devam wdiceksiniz
canım biz mamayı bıraktık süte geçtik sütü daha çok sevdi kızım mamadan daha güzel tüketiyo sütü eğer alerjisi yoksa 1 yaşından itibaren verilmeli hemen bence sütün yerini mama tutmaz diye düşünüyorum hatta ben muhallebisini filan 9. ydan sonra sütle yaptım su karıştırarak verdim çok şükür birşey olmadı

genelde hasta olan bebeğe aşı yapılmıyor ama sen yine de bir ara konuş istersen nerede yaptırıyorsan
konuştum canım doktora götürdüm 1 hafta geçsin getir dedi ee 1 hafta geçti şimdi dişi patladı kusmasıda durdu ama burun akıntısı var doktor 10 günü bulmamalı dedi yaşından itibaren

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
geçmiş olsun canım hepsi peş peşe kötü olmuş ben on aylıkken miraya menenjit yaptırdım bi kaç gün öncesi atşeli hastalık geçirmişti geniz akıntısıda vardı ama doktor yinede yapmıştı

geçmiş olsun canım hepsi peş peşe kötü olmuş ben on aylıkken miraya menenjit yaptırdım bi kaç gün öncesi atşeli hastalık geçirmişti geniz akıntısıda vardı ama doktor yinede yapmıştı
saol canım bu kızamık aşısı sanırım 1 yaş aşısı nası etki yapar onu tahmin edmiyorum burun akıntısı var hala devam ediyo çok kötü olurmu işin garibi bide ctesi doğum günü partisini yapcaz ondada huzursuz olsun istemiyorumm

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
Geçmiş olsun canım.hastayken aşı yapmiyolar zaten öyle biliyorum ben.

canım biz mamayı bıraktık süte geçtik sütü daha çok sevdi kızım mamadan daha güzel tüketiyo sütü eğer alerjisi yoksa 1 yaşından itibaren verilmeli hemen bence sütün yerini mama tutmaz diye düşünüyorum hatta ben muhallebisini filan 9. ydan sonra sütle yaptım su karıştırarak verdim çok şükür birşey olmadı
gecmis olsun
bdnde muhallebiyi sutle yapiyodum hoş artik yemiyo onu da gece kalkiyomu peki bi de ne kadar veriyosun sut gece yatarkrn oyku 150-200 cc mama iciyo yine o kadar sut mu vericem bi de gunluk sut mu yoksa bi cocuk sutlerinden mi veriyosun ay cok kafam karisik

sabahtan beri dilime dolanan şarkı gençliğimi geri verseler.. çok yaşlandığımı hissediyorum ben uykusuzluğa bünyemin direnişi sadece mecburiyetler sanırım
Siz çalışanların işi daha zor canım yaa. Evde olsan en azından gündüz mira uyuyunca seninde yanında biraz uyuma Şansın olurdu allah kolaylık sabır versin bugünlerde geçecek gidecek ama insan yiprandigini hissediyo arada gercekten de.

gecmis olsun
bdnde muhallebiyi sutle yapiyodum hoş artik yemiyo onu da gece kalkiyomu peki bi de ne kadar veriyosun sut gece yatarkrn oyku 150-200 cc mama iciyo yine o kadar sut mu vericem bi de gunluk sut mu yoksa bi cocuk sutlerinden mi veriyosun ay cok kafam karisik
gece 4 5 te uykuda içiriyorum canım sütü 120 cc içiyo ama içine 4 adet bisküvi atıyorum yoğun oluyo yani en başta keçi sütüyle başladım şuan pınar kullanıyorum çocuk sütüde veriyorum normal süttte veriyorum uyumadanda bi 120 cc yine veriyorum cicibebeyle

Sütü ne marka veriyosun canım.bana kimisi sutcuden alıp iyice kaynatıp onu ver kimisi market sütü daha iyi özellikle Atatürk Orman cidtlininkini önerdi. Kizlarimada hep Atatürk orman ciftligininkini alıp icirim ama yiğit için karar veremedim ağır gelirmi gelmezmi nqsil başlasam bilemedim.

Back
X