2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
yine biz yine hastayız ağız yoluyla enfeksiyon kapmış kızım bide üstüne diş çıkarıyo oda yetmezmiş gibi bakıcıdan grip kapmış burun akıntısı ben yerlerdeyim artık :KK35:
şimdi aşı yaptırmam lazım bi haftadır geçiyo hatta onu örenmek istiyorum yaptıran arkadaşlardan nası ağırmı ateş huysuzluk yaparmı cevaplarsanız arkadaşlar sevinirim...
Geçmiş olsun

Kızlar dün akşam azad koca çileği ağzına tıkıp midesini bulandırıp akşam akşam herşeyi kustu :KK43: ben zaten dünden beri kırgındım ama sağolsun gece uyumayan 40 dk 1 saat aralıklarla kalkan oğlum sayesinde iyice ilerledi hastalık nefes bile alamıyorum yüzüm gözüm şiş içinde elim kolum kalkmıyor :KK43:( kara kara düşünüyorum ben bu çocukla bugün nasıl başedicem :KK43:((
Canim gecmis olsun annene falan gitseydin keske onlar azadla ilgilenirdi sen de dinlenirdin
yaa ben geç vermeyi düşünüyodum dolapta çok sütüm var onları ne zaman içiricem ama sen sonra zor oluyor diyince de korktum ki miranın yemesi içmesi zaten zor bu kontrolde bende konuşcam doktorla ki zaten biz muhtemel keçi sütüyle başlıcaz

canım çok geçmiş olsun umarım bgn daha sakin bir gün geçirir azad

günaydınlar bizimki bacaktan oldu

ben direk eşime diyorum bu kadar tatlı bişi kesinlikle sana benzeyemez diye demekki kötü eş ben :confused:
canim Miranin süt alerjisi var doktoruna sor bakalim ne zaman basla diyecek belki basta senin sutunle karistirip vermeni tavsiye edebilir

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
yine biz yine hastayız ağız yoluyla enfeksiyon kapmış kızım bide üstüne diş çıkarıyo oda yetmezmiş gibi bakıcıdan grip kapmış burun akıntısı ben yerlerdeyim artık :KK35:
şimdi aşı yaptırmam lazım bi haftadır geçiyo hatta onu örenmek istiyorum yaptıran arkadaşlardan nası ağırmı ateş huysuzluk yaparmı cevaplarsanız arkadaşlar sevinirim...
Gecmis olsun canim hepsi ust uste gelmis bizimde oyle oldu dis hemen arkasindan ates insallah cabuk iyilesir kizin hastaysa doktorla konus canim yaptirma bence bizim doktor yaptirma dedi biz de sali gunu olacaktik zaten igne oluyor asi ertelendi
Yalnız bizim bi sıkıntımız var yiğit biberon emmey i 4 aylıkken bıraktı suyu da bardakta zor içiyo acaba sütü biberon da icermi bi deniycem bakalım. Kasiklada zor gece falan icemez. Bebeği biberon almayan anneler siz nasıl icireceksiniz sütü. Zqten geçen hafta az sütun tadına baktirdim sevmedi nasil olacak bu süt işi bilmiyorum kafam karışık çok.
bizimki de biberon almiyor canim suluguyla deniyecegim birde az inek sutu daha cok senin sutunu deneyebilirsin baslangicta senin sutun fazla inek sutu az zamanla inek sutunu arttirip senin sutunu azaltabilirsin belki oyle icer bakalim Ece me yapcak hic denemedim

@Akaibu

Sağolun kızlar ama pek kolaya benzemiyor :KK43: 7.30 da kalktık Ve enerji dolu tepelere tırmanıyor. Bi de yürümüyor emekliyor ya gidip daracık yerlerden geçmek yeni hobisi. Mama sandalyesi nin sepetinden atlayarak geçmek, aktivite masasını ters çevirip dört bacağının arasından geçmek, sehpa masa altlarından geçmek :KK43: bu yeni oyun buluşları iyice delirtiyor beni, bi de sıkışıyor ve ağlıyor dar yerlerden geçemeyince :KK43:( offff allahım offfff

Allah yardımcın olsun canım.annen falan gelemez mı yardım?ama bebisler anlıyo sanki emre de ben hastalandıgımda daha bi sakin oluyo yormuyo beni.karaoğlan da öyle olsun bugün insallah:)en olmayacak yerlerden gecmeye calısmak yapamayınca da ağlamak bizim de favorimiz:(

Emzik sde almiyo hiç bi şekilde kabul etmedi.

canm benm yegenim de emzik biberon almazdı emiyodu sadece.ama yasından sonra chicco nun su anne göğsüne benzeyen biberonu var ya onunla su falan içmeye baslamıstı

Arkadaşlar bişi sorcam doğum günu süsü icin sablon hazirlicam da netten nerden hazirliyordunuz yardimci olur musunuz
canım keyfekeder saatlerim, Zeynep harikalar diyarında, bulutsmom ve catch my party ye bakabilirsin hepsinde farklı temalar var

Mecburiyetten de olsa benim bunye direnemiyor artik
benim mecburiyetim çalışmak canım o yüzde sabah kalkıp tıpış tıpış işe gidiyorum bünyede alışıyo bu duruma

Canim gecmis olsun annene falan gitseydin keske onlar azadla ilgilenirdi sen de dinlenirdin
canim Miranin süt alerjisi var doktoruna sor bakalim ne zaman basla diyecek belki basta senin sutunle karistirip vermeni tavsiye edebilir

Gecmis olsun canim hepsi ust uste gelmis bizimde oyle oldu dis hemen arkasindan ates insallah cabuk iyilesir kizin hastaysa doktorla konus canim yaptirma bence bizim doktor yaptirma dedi biz de sali gunu olacaktik zaten igne oluyor asi ertelendi
bizimki de biberon almiyor canim suluguyla deniyecegim birde az inek sutu daha cok senin sutunu deneyebilirsin baslangicta senin sutun fazla inek sutu az zamanla inek sutunu arttirip senin sutunu azaltabilirsin belki oyle icer bakalim Ece me yapcak hic denemedim
evet zaten ben keçi sütü denicem ama benim sütümle karıştırmamda bi sakınca olmazsa süper olur belki öyle içer zaten az kaldı yaş kontrolüne

Sen adını söylemesende biz betüşten tanıyoruz seni :)) ben pilisenin güzel Saçlı güzel kızı betülüm diyor fotoları

Aaay tüm isimleri ve burdaki nick'leri bir başlık altında mı toplasak napsak..
Yaaa hanginiz kim,bilerek bakmak istiyorum ben..Ya da ekli olmayanları eklemek istiyorum ama bir türlü ezberleyemedim isim-nick karışımını..yav ezberleyenler nasıl ezberledi yahu?

Aaay tüm isimleri ve burdaki nick'leri bir başlık altında mı toplasak napsak..
Yaaa hanginiz kim,bilerek bakmak istiyorum ben..Ya da ekli olmayanları eklemek istiyorum ama bir türlü ezberleyemedim isim-nick karışımını..yav ezberleyenler nasıl ezberledi yahu?
Bebişlerden tanıyolar sanırım :)iyi fikir aslında bi başlıkta toplamak

Yalnız bizim bi sıkıntımız var yiğit biberon emmey i 4 aylıkken bıraktı suyu da bardakta zor içiyo acaba sütü biberon da icermi bi deniycem bakalım. Kasiklada zor gece falan icemez. Bebeği biberon almayan anneler siz nasıl icireceksiniz sütü. Zqten geçen hafta az sütun tadına baktirdim sevmedi nasil olacak bu süt işi bilmiyorum kafam karışık çok.
Benim kiz da biberon almiyo hic almadi hatta ben gazi icin rezene verirken biberinla verdim almadi ittirdibkac kere de denedim ama wee nin sulugunu aliyo su icerken onla mi versem acep

Yok canım geçti o günler de, geçen gittim anneme 1 hafta kalayım diye 4 günde zor kaçtım burnumdan geldi. Kendi evimde hiç değilse azada göre düzen kurdum eşyaları yerleştirdim vs, başka evde hiç zaptedemiyorum oğlumu :(

A apriori11 Geçmiş olsun canım, Allah yardım etsin. Inşallah cabucak toparlanirsin
İnşallah canım

Allah yardımcın olsun canım.annen falan gelemez mı yardım?ama bebisler anlıyo sanki emre de ben hastalandıgımda daha bi sakin oluyo yormuyo beni.karaoğlan da öyle olsun bugün insallah:)en olmayacak yerlerden gecmeye calısmak yapamayınca da ağlamak bizim de favorimiz:KK43:
Sağol canım da annem gelir gelmesine de hiç faydası dokunmaz bana azadı zaptedemiyor hasta ve kolu da iyi tutmuyor. Şimdi eşimle iken yemekle temizlikle uğraşmıyorum hastayım diye annem gelse bi de onları yapıcam, yani annemin gelmesi demek benim ayrıca hasta bakmam demek :/

Selam kizlar bnm kiziminda artik bir yasi varrr:) iki gundur hazirlniyoruz. İkramliklara. Tek basima yapiyorm herseyi sadece pasta hazir. 12 cesit yaptm. Canm ckti ama kizima canm feda olsn
iyiki doğmuş Hiracım nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah.. sana da maşallah ellerine emeğine sağlık.

Selam kizlar bnm kiziminda artik bir yasi varrr:) iki gundur hazirlniyoruz. İkramliklara. Tek basima yapiyorm herseyi sadece pasta hazir. 12 cesit yaptm. Canm ckti ama kizima canm feda olsn
mutlu saglikli uzun yillari olsun ins iyi ki dogmus fistik

A apriori11 senin oglan galiba yurumeden kosacak onun antremanlarini yapiyo bu sefer pesinde kosmaktan yorulacan artik hic zaptedolmaz o zaman
Zaten değişik bu oğlan, 6. Ayda emekledi, 7. Aydan beri sıralıyor ben çoktan yürümesini beklerdim ama sanırım diş gibi bu işi de içerde biriktirip birden yapacak dediğin gibi direk koşacak. Dişler de 9 ay çıkmadı sonra 2 haftada bir ve çifter çifter çıktı, şimdi 7. Ve 8. Geliyor :)))

Back
X