2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya dün güne gittim orda bi bebek vardı 2 aylık betül deli oldu elini bırakmıyo emziği ver kardeşe diyorum ağzından çıkarıyonona verrcekmiş uzatıyo
Bi de dayımın 4 çocuğu var dün onlarla da görüştüm oğlanları boy boy deşikanlı kızı genç kız bi hoşuma gitti böyle boy boy çocuğum olsa ama ben hamileliktrn doğumdan değil tüp bebek sürecinden çekiniyorum betül çok küçük onunla olmaz kendi kendine olsa keşke o zaman isterim
İnsallah kendiliginden olur canim Allah gonlune gore versin
Kizlar biberon sorunumuz için bi çok seçenek yazmışsınız hepsini deniycem inşallah biri ise yarar çok sağolun. Ne çok şey öğreniyorum ben burdan çok şansliyim.Darda kalınca hiç tecrübeli anne falan olmuyosun 3degil istersen 5 çocuk buyutmus ol.hepsi ayrı huylarlA buyuyo. Hele bide en son 9sene önce bebek buyutmussen bi çok şeyi hatirlamiyosun.yaşasın haziran anneleri. :KK200:En Büyük KK:KK200:
aynen canim ben ikincide daha iyiydim kendimden emindim cok rahat buyuttum ama oglumda eziyetsiz bir cocuktu Eceye hamileyken de o rahat buyuturum diyordum ama oyle drgilmis ara verince hersey unutuluyor tecrube falan olmuyor annwm bile diyor sen oglanlarda daha cesaretliydin diye bu kizin aglamalari huysuzluklari beni korkuttu herseyden

Geçmiş olsun cnm guzel sonuçlar olsun inşaallah bende bu sabah aç karnına tüm kan değerlerim için kan verdım banada guzel sonuçlar çıksın inşaallah
Canim ne yazikki boyun duzlesmesi guatir baslangici ve d vitamini eksikligi cikti :( senin sonucun nasil

Ya bu bebeklerle marketlere hastanelere gidemeyecekmiyiz kizimi 3 gundur igneye goturuyorum hastaneye klimalarin hepsi acik resmen buzhane icersi kucucuk igne odasi klima oyle esiyor ki buz oradan markete girdik esimle ayni sekilde buz gibi icersi bu nedir bu kadar klimami acilir ki hava serin kac gundur yagmur yagiyor arada ruzgarli bugun kizima kisa kollu giydirdim arabada terliyor cunku uzerine ceket aldim hastanede giydirdim

Eceyi uyuttum enginar yaptim ocaga koydum uyaninca igneye gittik enginarin altini kapatmayi untmusum birde geldim asgida oyalandim Eceye kedi kopek gosterdim birazcik yanmis dibi hic akil kalmadi vallahi

Canim ne yazikki boyun duzlesmesi guatir baslangici ve d vitamini eksikligi cikti :KK43: senin sonucun nasil
canım geçmiş olsun d vitamini için hem kızına hem sana Güneş çok ii gelir misler gibi ilaç fln önerdimi diğerleri için tedavi nasıl olacak

Ya bu bebeklerle marketlere hastanelere gidemeyecekmiyiz kizimi 3 gundur igneye goturuyorum hastaneye klimalarin hepsi acik resmen buzhane icersi kucucuk igne odasi klima oyle esiyor ki buz oradan markete girdik esimle ayni sekilde buz gibi icersi bu nedir bu kadar klimami acilir ki hava serin kac gundur yagmur yagiyor arada ruzgarli bugun kizima kisa kollu giydirdim arabada terliyor cunku uzerine ceket aldim hastanede giydirdim
Ya bizde geçen restorana gittik resmen buzhaneydi bide en çok lcw de yaşıyorum bu sorunu kimse hiçbiyere bebekle gitmiyo heralde

Hastanelerde birazda mecburiyet canım. Sıcak ortam bakteri üretmeye çok müsaittir. Eğer açmaz içerdeki havayı devirdaim yapmazlarsa her gittiğimizde bi hastalık kaparız:(
Ben ceket battaniye alıyorum mutlaka nereye gidersem gideyim

Uyduyu bozdum resmen. Ayarlayamadım bi saattir. Gökçede uyudu şimdi öğle uykusu uyumadığı için sabaha kadar uyur. Eşimde yok bu akşam:/

canım geçmiş olsun d vitamini için hem kızına hem sana Güneş çok ii gelir misler gibi ilaç fln önerdimi diğerleri için tedavi nasıl olacak

Ya bizde geçen restorana gittik resmen buzhaneydi bide en çok lcw de yaşıyorum bu sorunu kimse hiçbiyere bebekle gitmiyo heralde
Bizde Ece hasta olmadan once avm ye gittik ben alisverisimi yarim saatte bitirdim esim iki saatte pantalon begenemedi bekle bekle klimalar acik Ecenin ustunu kapattim ama carpti herhalde hasta olmasini o gune bagladim onun disinda bir yere gitmedik abileri de hasta olmadi kasaya geldik bana demezmi aceleye getirdin pantalonun beli sıkı bir buyugunu deneyemedim yuh dedim aceleye getirmisim iki saat bekledik kadinlarin adi cikmis erkekler daha cok oyalaniyor alisveriste cocugum hasta oldu o yuzden:(
Hastanelerde birazda mecburiyet canım. Sıcak ortam bakteri üretmeye çok müsaittir. Eğer açmaz içerdeki havayı devirdaim yapmazlarsa her gittiğimizde bi hastalık kaparız:KK43:
Ben ceket battaniye alıyorum mutlaka nereye gidersem gideyim
anlafim canim bende battaniye aliyorum hep Ece rahat durmuyor aciyor ceket te aliyorum artik

İlk gunlerde yapmıştı çık değil zaten baran kabız bir bebek antıbıyotıkler büyükleri bile ishal yapıyo canım ondandır hatta biz demir ilacına başladık iyice kabız olmasın diye taze kayısı verıyorum allahtan ki tam mevsimi nerdeyse çorbasına bile atacak hale geldim
Corbasinada semizotu koyabilirsin canim oda iyi gelir

Canım ben geçen yaz da taşıyordum bu yaz da taşıyıcam battaniye ya da kapşınlu sweat alıyorum.

Eceyi uyuttum enginar yaptim ocaga koydum uyaninca igneye gittik enginarin altini kapatmayi untmusum birde geldim asgida oyalandim Eceye kedi kopek gosterdim birazcik yanmis dibi hic akil kalmadi vallahi
Ben de geçen azadı uyuturken yanında sızmışım yemeğin kokusuna uyandım Allah'tan tutmamıştı dibi. Uykusuzluktan akıl mı kalıyor :(

Oh neyseki yenmeyecek hale gelmemiş.zaten akşam yemeğini bi curcunayla bin zorluklarla yapıyoruz. Yanmış tamamen deseydin aynı kendiminki yanmış gibi üzülürdüm. Bende kabak dolması yaptım işler yarım kalsada neyseki aksama yemek hazır. :KK76:

Canım ben geçen yaz da taşıyordum bu yaz da taşıyıcam battaniye ya da kapşınlu sweat alıyorum.

Ben de geçen azadı uyuturken yanında sızmışım yemeğin kokusuna uyandım Allah'tan tutmamıştı dibi. Uykusuzluktan akıl mı kalıyor :KK43:
Emziren kadinlarda oluyormus unutkanlik canim omega sutle gecoyormus bir yerde okumustum balik yagi kullanmak gerekirmis ben hamileyken kullandim sadece emzorirken kullanmadim arti dedigin gibi uykusuzluk onlarin pesinden kosmak etkiliyor

Kızlar oğlumun sürekli tırmanmasından yakınıyordum ya, oğluşum çıktığı gibi inmeyi öğrendi :))) bikaç gündür deniyordu ama bugün koltuktan da bizim yatağımızdan da bacaklarını sarkıtıp düşmeden iniyor :))
Inmeyi öğrenmesi çok iyi oluyo gerçekten de yiğit de bi süredir düşmeden poopoyu çevirip iniyo kanepede falan oturuyosa bırakıp rahatça lavobo mutfak gibi yerlere gidebiliyosun düştü düşecek derdi kalmiyo artık.

Yaaaa ne cok yazmissiniz yaridan sonra biraktim okuyamadim :(
yazyagmuru yazyagmuru . Ve @minnakkartal sagolun kizlar 2 tane krem ve egzersiz verdi emzirmekten olabilirmis guatirimda sinirdaymis tedaciye baslamadik 1 ay sonra tekrar kan vericem tedaviye baslicaz d vitamini icinde bütün kemiklerim sizliyordu ondanmis meger gunesde bi ciksaydi hep yagmur kizimla cikardik gunde 6 damla bana 3 damla kizima devam edicekmisim
Bu arada yazyagmuru eger ustundeki gibi bir ece bebek yapabilirsem bende sizin pastanizdan yapmaya karar verdim eşim de cok begendi dun aksam lokumdanda seker hamurlarimi yaptim hatta kuş lokumlarindanda renkli hamur yaptim sali günü dogum gunumuz inşallah fotoda aticam

Bide yiğit çoktan beri taytay duruyo baya bi suredirde yakın yerlere bi iki adım elini bırakıp geçiyo ama bi türlü yürümeye geçmedi. Bi iki adım atıyo sa yuruyebilirde aslında biz sabirsizlandikca yyrumuyo bu oğlan. Sırf gıcıklık olsun diye yapıyo bence:))

Oh neyseki yenmeyecek hale gelmemiş.zaten akşam yemeğini bi curcunayla bin zorluklarla yapıyoruz. Yanmış tamamen deseydin aynı kendiminki yanmış gibi üzülürdüm. Bende kabak dolması yaptım işler yarım kalsada neyseki aksama yemek hazır. :KK76:
Aynen canim uyurken yapayim dedim bacaklarimdan ayrilmiyor bende bir is yapamadim dogru duzgun supurup silme yapacaktim uyaninca igneye gittik Ece tekrar uyudu hastalik onu gucsuz birakti uyimak istiyor cumartesi de ilaclama var bir de annemin komsusu var kiziyla bana gelmek istediler cumartesi ilaclama var 3 te dedim kahve icmeye geleceklermis ister erken gelin isterseniz baska bir gun dedim o da cumartesi gelelim biz 12.30 da geliriz ertelemeyelim daha fazla dedi Ece icin bebek gormeye gelecekler o da dogum yapcak az kaldi tamam dedim hepsi ayni gun oldu neyse ki kahve icmeye gelecekler ilaclama olmasa yine hazirlik yapardim kahvenin yanina birseyler hazirlarim yine ayrica size de afiyet olsun canim

Yaaaa ne cok yazmissiniz yaridan sonra biraktim okuyamadim :KK43:
yazyagmuru yazyagmuru . Ve @minnakkartal sagolun kizlar 2 tane krem ve egzersiz verdi emzirmekten olabilirmis guatirimda sinirdaymis tedaciye baslamadik 1 ay sonra tekrar kan vericem tedaviye baslicaz d vitamini icinde bütün kemiklerim sizliyordu ondanmis meger gunesde bi ciksaydi hep yagmur kizimla cikardik gunde 6 damla bana 3 damla kizima devam edicekmisim
Bu arada yazyagmuru eger ustundeki gibi bir ece bebek yapabilirsem bende sizin pastanizdan yapmaya karar verdim eşim de cok begendi dun aksam lokumdanda seker hamurlarimi yaptim hatta kuş lokumlarindanda renkli hamur yaptim sali günü dogum gunumuz inşallah fotoda aticam
Çok geçmiş olsun canım

Back
X