2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Uyduyu bozdum resmen. Ayarlayamadım bi saattir. Gökçede uyudu şimdi öğle uykusu uyumadığı için sabaha kadar uyur. Eşimde yok bu akşam:/
İnstagram daki gokceyle olan profilinde seni okadar iyi taniyomus gibiyimki yüzün çok tanıdık geliyo psikolojik sanırım aynı yerlerde buyumusuz dedik ya ondanmi öyle geliyo yoksa gerçekten tanıdığım birimisin bilemedim canım.

Yaaaa ne cok yazmissiniz yaridan sonra biraktim okuyamadim :KK43:
@yazyagmuru. Ve @minnakkartal sagolun kizlar 2 tane krem ve egzersiz verdi emzirmekten olabilirmis guatirimda sinirdaymis tedaciye baslamadik 1 ay sonra tekrar kan vericem tedaviye baslicaz d vitamini icinde bütün kemiklerim sizliyordu ondanmis meger gunesde bi ciksaydi hep yagmur kizimla cikardik gunde 6 damla bana 3 damla kizima devam edicekmisim
Bu arada yazyagmuru eger ustundeki gibi bir ece bebek yapabilirsem bende sizin pastanizdan yapmaya karar verdim eşim de cok begendi dun aksam lokumdanda seker hamurlarimi yaptim hatta kuş lokumlarindanda renkli hamur yaptim sali günü dogum gunumuz inşallah fotoda aticam
Gecmis olsun tekrar canim ilaclar fayda eder insallah ama egzesiz de cok faydali oluyor bwnim surekli tutuluyor tutulma egzersizi var onu yapiyorum rahatlatiyor pastamizi bwgenmenize cok sevindim canim zaten sen yazisini nasil yaparim diyince tekrar net sekilde resmini attim buraya ne guzel ellerinle yapacaksin cok guzwl olur eminim yapinca paylasirsin resmi canim

Bide yiğit çoktan beri taytay duruyo baya bi suredirde yakın yerlere bi iki adım elini bırakıp geçiyo ama bi türlü yürümeye geçmedi. Bi iki adım atıyo sa yuruyebilirde aslında biz sabirsizlandikca yyrumuyo bu oğlan. Sırf gıcıklık olsun diye yapıyo bence:))
Bizimki de tay duruyor ama adim atmiyor zilli dururken ellwrimi uzatiyorum hadi gel diyorum totosunu hemen yere atiyor adim asamasina gecemedi henuz:)

Bide yiğit çoktan beri taytay duruyo baya bi suredirde yakın yerlere bi iki adım elini bırakıp geçiyo ama bi türlü yürümeye geçmedi. Bi iki adım atıyo sa yuruyebilirde aslında biz sabirsizlandikca yyrumuyo bu oğlan. Sırf gıcıklık olsun diye yapıyo bence:))
Bizde 10 gundur adim attik oda 3 4.adim ellerini birakip saatlerce tay duruyo ama 2 3 adimdan otesi yok karsisinda gel gel yaptikca da hemen emekleme pozisyonuyla geliyo uyanik

Uyduyu bozdum resmen. Ayarlayamadım bi saattir. Gökçede uyudu şimdi öğle uykusu uyumadığı için sabaha kadar uyur. Eşimde yok bu akşam:/

Bu saatte uyuyup sabah kadar uyanmaaz mi:KK57:hayalimdeki cocuk:KK36:

Kızlar oğlumun sürekli tırmanmasından yakınıyordum ya, oğluşum çıktığı gibi inmeyi öğrendi :))) bikaç gündür deniyordu ama bugün koltuktan da bizim yatağımızdan da bacaklarını sarkıtıp düşmeden iniyor :))

Ne guzel iste adamin sana ihtiyaci kalmadi:-)

Kv, kp geldi. Çocuk uyuyo dedim. Uyurken bakıyım bari diye odaya girdi. Kucağına çocuğu alıp uyandırdı. Ne vicdansız insan ya. El kadar çocuk uykusundan uyandırılır mı sevcem diye. Bir daha uyurken gitmeye kalkarsa gitme dicem. Sinir oldum

Bu saatte uyuyup sabah kadar uyanmaaz mi:KK57:hayalimdeki cocuk:KK36:

Ne guzel iste adamin sana ihtiyaci kalmadi:-)
Uyanmaz derken 2 kez bilemedim 3 kez uyanır emerken uyuyakalır hemen. Sabah 6:30 dada dikilir ayağa. Normalde 8:30 gübi uyur tabi.
Sizin bebişlerde böyle olur inşallah:KK53:

öykü de hafif ates var bakalim daha dogrusu 37.9 du calpol verdim 38.5 oldu simdi 37 bkalim takipteyim

Aynen canim uyurken yapayim dedim bacaklarimdan ayrilmiyor bende bir is yapamadim dogru duzgun supurup silme yapacaktim uyaninca igneye gittik Ece tekrar uyudu hastalik onu gucsuz birakti uyimak istiyor cumartesi de ilaclama var bir de annemin komsusu var kiziyla bana gelmek istediler cumartesi ilaclama var 3 te dedim kahve icmeye geleceklermis ister erken gelin isterseniz baska bir gun dedim o da cumartesi gelelim biz 12.30 da geliriz ertelemeyelim daha fazla dedi Ece icin bebek gormeye gelecekler o da dogum yapcak az kaldi tamam dedim hepsi ayni gun oldu neyse ki kahve icmeye gelecekler ilaclama olmasa yine hazirlik yapardim kahvenin yanina birseyler hazirlarim yine ayrica size de afiyet olsun canim
Böylesi daha iyi olmuş bide çeşit hamur isi yapman gerekecekti şimdi bi kek bile yapsan kahve yanına yeter. Gerçekten misafir agirlamak falan çok zor bebekle ve üç çocukla tabi bide:)

Kv, kp geldi. Çocuk uyuyo dedim. Uyurken bakıyım bari diye odaya girdi. Kucağına çocuğu alıp uyandırdı. Ne vicdansız insan ya. El kadar çocuk uykusundan uyandırılır mı sevcem diye. Bir daha uyurken gitmeye kalkarsa gitme dicem. Sinir oldum
Bende uyandirildiginda sinir oluyorum benimde kv yapar hep yok ellemiycem der yok terini kontrol eder bismillah bismillah piş piş der sesli sesli ve uyandirir

Yaaaa ne cok yazmissiniz yaridan sonra biraktim okuyamadim :KK43:
@yazyagmuru. Ve @minnakkartal sagolun kizlar 2 tane krem ve egzersiz verdi emzirmekten olabilirmis guatirimda sinirdaymis tedaciye baslamadik 1 ay sonra tekrar kan vericem tedaviye baslicaz d vitamini icinde bütün kemiklerim sizliyordu ondanmis meger gunesde bi ciksaydi hep yagmur kizimla cikardik gunde 6 damla bana 3 damla kizima devam edicekmisim
Bu arada yazyagmuru eger ustundeki gibi bir ece bebek yapabilirsem bende sizin pastanizdan yapmaya karar verdim eşim de cok begendi dun aksam lokumdanda seker hamurlarimi yaptim hatta kuş lokumlarindanda renkli hamur yaptim sali günü dogum gunumuz inşallah fotoda aticam
Canım öncelikle geçmiş olsun sana.
Bende pandispanyalarımı yaptım buzluğa attım. Kremasını çocuğu geri uyutayım yapıcam. Şeker hamurlarımıda aldım.
İnternette figürlerin yapımını parça parça anlatmışlar. Bebek yapmak zor olur sanırım. Ayıcık yapcam ben. Kolay bi figür bulursan benimlede paylaş noluurr:))

İnstagram daki gokceyle olan profilinde seni okadar iyi taniyomus gibiyimki yüzün çok tanıdık geliyo psikolojik sanırım aynı yerlerde buyumusuz dedik ya ondanmi öyle geliyo yoksa gerçekten tanıdığım birimisin bilemedim canım.
olabilir canım. Salı pazarının karşısındaki evlerin arkasında oturduk biz. Yakındanız oraya Ailelerimiz tanışıyo olabilir. Annemler çocukluklarından beri ordalar hemen hemen herkesi tanırlar.

Böylesi daha iyi olmuş bide çeşit hamur isi yapman gerekecekti şimdi bi kek bile yapsan kahve yanına yeter. Gerçekten misafir agirlamak falan çok zor bebekle ve üç çocukla tabi bide:)
Aynen canim zaten bebek gormeye gelenlerin bazilari lohusayken geldiler kahve icip gittiler ben yalnizdim uc cocukda olunca bazilari anlayisli davrandi ama bekledigim surekli gelcez diyen kalabalik grup gelmedi daha

Bende uyandirildiginda sinir oluyorum benimde kv yapar hep yok ellemiycem der yok terini kontrol eder bismillah bismillah piş piş der sesli sesli ve uyandirir
günah bence ya:/ aynen kv de de öyle yok butarafı ağrımıştır falan diye çocuğu döndürüyo falan. Kırkı çıkmamış bebek sanki. Ağrıyosa kendi döner zaten. Uyumuyoda şimdi ağlıyo ben oturunca kucağımda dışarı bakıyoruz. Ağlıcam sinirimden. Zaten öğlen uyku uyumadı. Sabah kahvaltısından beri ağzıma lokma koymadım. Uyuyunca yerim diye. Banada günah. Pastasını yapcam. Yarın akşam annemler gelcek bu günden bişeyler hazırlıcam daha yarın çocukla yapamam.
Allahım sinir oldum ya

Bu saate kadar bişey yok diğer aşımız 24 saat sonra ates yapmıştı çokk yüksek olmaz dedi hemşire telaş yapma bence olmaz inşaallah

Bizde atlattık bugün çok şükür. Aşı yaparken zor tutmuşlar. Boyunu da ölçtür memiş.18. ayında gelin demiş bir sonraki aşı için. 15. ayda menenjit aşımız var.

Kızlar oğlumun sürekli tırmanmasından yakınıyordum ya, oğluşum çıktığı gibi inmeyi öğrendi :))) bikaç gündür deniyordu ama bugün koltuktan da bizim yatağımızdan da bacaklarını sarkıtıp düşmeden iniyor :))

Arda'ya koltuğa çıkmayı öğretmeden inmeyi öğretmiş babaannesi arkasını dönüp güzelce iniyorda çıkamanın dozunu kaçırdı koltuğa çıktıktan sonra tepesinede çıkmaya çalışıyor.

Back
X