İnsallah yukselmez canim kacinci dis geliyor Oykununsagol sizede gecmis olsun valla oglende vardi ates simdilik 37.5 kontrol ediyorum yukselirse vercem calpol yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah yukselmez canim kacinci dis geliyor Oykununsagol sizede gecmis olsun valla oglende vardi ates simdilik 37.5 kontrol ediyorum yukselirse vercem calpol yine
ayy neyseki iyileşmiş korkar tabi insanBana bugun misafir geldi de canim cocugu su cicegi olmus gerci bayagi olmus cikarali ama izleri vardi cok fazla korktum Eceye gecermi diye de arkadaslar iyilesmis gecmez dediler rahatladim biraz
Kesinlikle izletmeyin bebişlere :))@minnakkartal Mira karpuz yemeyin mesaji veriyordu sanirim arkadaslarina:))
Ne güzel sağlıkla doğdun inşallahPazartesi gunu abimin esi sezeryan olacak oglu vardi simdi kizi olacak heyecan dorukta abimi aradim az once 7 de olacakmis ay heyecanlandim yeni bir bebis geliyor aileye
Inşallah yükselmez Tekrar canım yasagol sizede gecmis olsun valla oglende vardi ates simdilik 37.5 kontrol ediyorum yukselirse vercem calpol yine
Bende Kendi dogum doktoruma soracamBen Gökçe üç aylıkken yaptırdım. Geçen hafta enfeksiyon için gittiğimde gene sordu bir yıl geçmediği için yapmadı ama asm de drğil kendi doğum doktoruma yaptırdım.
Iyi ki dogmus dogum gununuz kutlu olsun nice yillaraEki Görüntüle 1550408
Benim küçük meleğimin doğum günü bu gün teyzeleri:)
Geçen sene bu gün. Kontrole diye evden çıktık. Bir sürü de plan yaptık çocuk doğunca gidemeyiz diye. Sinemalar yemekler felekten bi gün geçirecektik.
Doktorun karnıma bakmasıyla beni yukarı doç. Yanına göndermesi bir oldu. Meğer suyum neredeyse tamamen bitmiş. Biraz daha geç gitseymişim. Hayati tehlike başlayacakmış. Kv dem marmariste annem yok. Konyadakimsem yok.
Daha çantası bile tam değil herşeyini aldım ama yerleştirmedim. Nasılsa 24 ünde doğcak ya. Akılsız kafam sanki erken gelemez.
Normal doğum istiyorum deli gibi ama bekleyemeyiz dediler. Serumlar takıldı deli gibi korkuyorum kızıma bişey olcak diye. Kendi canım aklıma bile gelmedi. Nasıl gelsin? Acilen girdim ameliyata belimden uyuşturdular. Doktorlar başımda haberleri tartışıyolar bi yandan. İşinize baksanıza ya ne konuşuyosunuz diye azarladımhepsi birden kahkaha attılar. Meğer işleri bitmiş küçük sıpamı çıkartmışlar. Nasıl çığlık atıyodu ya ömrüm boyunca unutmucam o anı.
Allahtan annem ankarada ben doğumdan çıkmadan gelmişti. Eşim evde çocuğun ne kadar eşyası varsa lazım olur diye hepsini 2 valize doldurup getirmişti
Sıpam benim ya. 1 sene geçmiş inanamıyorum hala. Allah tüm bebişlerimizi bize bizi onlara bağışlasın inşallah.
Cok güzel olmus canim ellerine saglik tadida guzelfir eminim disi bu kadar guzel olduguna göreEki Görüntüle 1550562 Teşekkür ederiz:)
Buda pastamızın son hali:)
Canım çıktı bitirene kadar. Ufak tefek kusurları var ama güzel oldu sanki :)
Cok Guzel olmus bende ogrenmek istiyorum ama kizimdan zaman bulamamEki Görüntüle 1550562 Teşekkür ederiz:)
Buda pastamızın son hali:)
Canım çıktı bitirene kadar. Ufak tefek kusurları var ama güzel oldu sanki :)
Evet canim hic zaman olmuyor bende kendim yapicam gece kizim yatinca bi kac saat uykumdan fedakarlik ediyorum bende anca yapiyorum tabi uykusuz kaliyorumCok Guzel olmus bende ogrenmek istiyorum ama kizimdan zaman bulamam
Canım bence sadece rengi tam oturmamış gibi Şekil çok güzel olmuş eline sağlıkEvet canim hic zaman olmuyor bende kendim yapicam gece kizim yatinca bi kac saat uykumdan fedakarlik ediyorum bende anca yapiyorum tabi uykusuz kaliyorum![]()
Offf ne güzel olur, 2 kg verip 3 kg alınc eşim fıççına pek sıcak bakmadı zatrn bi tarafım şişecek yeminleKaraoglani nerde gorsem tanirm zaten:)))
Gelin valla cerkez yemekleri mardin yemekleriyle birlesirse bomba olur:)sismanlatip gonderirim sizi:))burasi tam azadin damak zevkine gore:)))
Biz her ay kontrole gidiyoruz aşıları da hastanede yapılıyor gitmişken.Asm lere kayıt yapilmali diye biliyorum. Biz tasinirken eski asm bize tasininca hemen yeni adresinizdeki asm ye kaydinizi aldirin demisti. Biz aldirdik. Ayrica asm ye kayitli degilsen asilarinizi nerde oluyorsunuz?
Süper olmuş fotolu olan daha şirin sanki :)Eki Görüntüle 1551015
Kızlar son hali bu nedersiniz oldu mu yahu
Benimki koltuk altindan olcturmuyor henuz ogrenemedim nasil ogrenecem bilmiyorumsagol sizede gecmis olsun valla oglende vardi ates simdilik 37.5 kontrol ediyorum yukselirse vercem calpol yine
5-6 bir galiba ust yanlar bakamiyorum ki acmiyo agzini elimle bakin diyorumisiriyo izin vermiyoİnsallah yukselmez canim kacinci dis geliyor Oykunun
bizde alin olcer var koltukaltindan uyuyunca olcebiliyorBenimki koltuk altindan olcturmuyor henuz ogrenemedim nasil ogrenecem bilmiyorum
Ben dun ilk kez gunluk sutu kaynattim esit olcude su ile karistirdim pek icmek istemedi ac ac uyudu sonrada gogsumde sabahlayarak benide uyutmadiBebeğine inek sütü vermeye başlayan anneler bişey sorcam. Ben bugün şişe günlük süt aldım sütaşın, şimdi onu direk mi vericem kaynatacak mıyım, suyla karıştırarak mı vereyim ölçüsü ne kadar olmalı, yardım lütfen
Ben günlük süt değil pınarın devam sutunu verdim. Ilıştıracak kadar ısıttım, 2 kere denedim hiç sevmediBebeğine inek sütü vermeye başlayan anneler bişey sorcam. Ben bugün şişe günlük süt aldım sütaşın, şimdi onu direk mi vericem kaynatacak mıyım, suyla karıştırarak mı vereyim ölçüsü ne kadar olmalı, yardım lütfen
Canım bence sadece rengi tam oturmamış gibi Şekil çok güzel olmuş eline sağlık