2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bana bugun misafir geldi de canim cocugu su cicegi olmus gerci bayagi olmus cikarali ama izleri vardi cok fazla korktum Eceye gecermi diye de arkadaslar iyilesmis gecmez dediler rahatladim biraz
ayy neyseki iyileşmiş korkar tabi insan

@minnakkartal Mira karpuz yemeyin mesaji veriyordu sanirim arkadaslarina:))
Kesinlikle izletmeyin bebişlere :))

Pazartesi gunu abimin esi sezeryan olacak oglu vardi simdi kizi olacak heyecan dorukta abimi aradim az once 7 de olacakmis ay heyecanlandim yeni bir bebis geliyor aileye
Ne güzel sağlıkla doğdun inşallah

sagol sizede gecmis olsun valla oglende vardi ates simdilik 37.5 kontrol ediyorum yukselirse vercem calpol yine
Inşallah yükselmez Tekrar canım ya

Kizlar 2 gundur okuyamiyorum hasta olan bebislere gecmis olsun dogum gunu olan bebislerin dogum gunleri kutlu olsun
Lokumdan seker hamuru yapmistim ya evde pek seker hamurunun yerini tutmuyo kimse yapmasin tavsiye etmiyorum hazir alin valla yogurmak ayri dert sekil verememek ayri dert
@Akaibu yazyagmuru yazyagmuru lokumdan ayicikda anca bu kadar oldu :KK43:
20150606_192136.webp

Eki Görüntüle 1550408
Benim küçük meleğimin doğum günü bu gün teyzeleri:)
Geçen sene bu gün. Kontrole diye evden çıktık. Bir sürü de plan yaptık çocuk doğunca gidemeyiz diye. Sinemalar yemekler felekten bi gün geçirecektik.
Doktorun karnıma bakmasıyla beni yukarı doç. Yanına göndermesi bir oldu. Meğer suyum neredeyse tamamen bitmiş. Biraz daha geç gitseymişim. Hayati tehlike başlayacakmış. Kv dem marmariste annem yok. Konyadakimsem yok.
Daha çantası bile tam değil herşeyini aldım ama yerleştirmedim. Nasılsa 24 ünde doğcak ya. Akılsız kafam sanki erken gelemez.:KK53:
Normal doğum istiyorum deli gibi ama bekleyemeyiz dediler. Serumlar takıldı deli gibi korkuyorum kızıma bişey olcak diye. Kendi canım aklıma bile gelmedi. Nasıl gelsin? Acilen girdim ameliyata belimden uyuşturdular. Doktorlar başımda haberleri tartışıyolar bi yandan. İşinize baksanıza ya ne konuşuyosunuz diye azarladım:KK53: hepsi birden kahkaha attılar. Meğer işleri bitmiş küçük sıpamı çıkartmışlar. Nasıl çığlık atıyodu ya ömrüm boyunca unutmucam o anı.
Allahtan annem ankarada ben doğumdan çıkmadan gelmişti. Eşim evde çocuğun ne kadar eşyası varsa lazım olur diye hepsini 2 valize doldurup getirmişti:KK70:
Sıpam benim ya. 1 sene geçmiş inanamıyorum hala. Allah tüm bebişlerimizi bize bizi onlara bağışlasın inşallah.
Iyi ki dogmus dogum gununuz kutlu olsun nice yillara

@Akaibu maşallah maşallah maşallah gokceye ne kadarda yakismis elbisesi bayildim cokta mutlu allah mutlulugunuzu daim etsin

Karaoglani nerde gorsem tanirm zaten:)))

Gelin valla cerkez yemekleri mardin yemekleriyle birlesirse bomba olur:)sismanlatip gonderirim sizi:))burasi tam azadin damak zevkine gore:)))
Offf ne güzel olur, 2 kg verip 3 kg alınc eşim fıççına pek sıcak bakmadı zatrn bi tarafım şişecek yeminle :D zaten biz de gıda turizmi olarak düşünüyoruz :)))

Asm lere kayıt yapilmali diye biliyorum. Biz tasinirken eski asm bize tasininca hemen yeni adresinizdeki asm ye kaydinizi aldirin demisti. Biz aldirdik. Ayrica asm ye kayitli degilsen asilarinizi nerde oluyorsunuz?
Biz her ay kontrole gidiyoruz aşıları da hastanede yapılıyor gitmişken.
Eki Görüntüle 1551015
Kızlar son hali bu nedersiniz oldu mu yahu
Süper olmuş fotolu olan daha şirin sanki :)

Bebeğine inek sütü vermeye başlayan anneler bişey sorcam. Ben bugün şişe günlük süt aldım sütaşın, şimdi onu direk mi vericem kaynatacak mıyım, suyla karıştırarak mı vereyim ölçüsü ne kadar olmalı, yardım lütfen

Dun kizima gunluk sut ve su ile karisik muzlu irmikli muhallebi yapmistim dun hic yemedigi icin bugune kaldi. Dolaptan cikardim simdi yedirsem bisey olur mu? Yoksa yeniden muhallebi yapayim mi?

Bebeğine inek sütü vermeye başlayan anneler bişey sorcam. Ben bugün şişe günlük süt aldım sütaşın, şimdi onu direk mi vericem kaynatacak mıyım, suyla karıştırarak mı vereyim ölçüsü ne kadar olmalı, yardım lütfen
Ben dun ilk kez gunluk sutu kaynattim esit olcude su ile karistirdim pek icmek istemedi ac ac uyudu sonrada gogsumde sabahlayarak benide uyutmadi:KK43:

Ben günlük süt değil pınarın devam sutunu verdim. Ilıştıracak kadar ısıttım, 2 kere denedim hiç sevmedi :(

Canim ben yari yariya sut ve su karıştırarak muhallebi yapiyorum giderek suyu azalticsm ama böyle muhallebi yi daha cok sevdi kizim A Apriori

Back
X