Masallah canim Oyku ye benim kizim kilo almamisti hic 600 gr iyi bence bizim dr da sutu sulandirmadan verebilirsin dedi ama ben alisana kadar sulandirmayi dusunuyorum git gide su miktarini azaltip sutu artiririm diye dusunuyorum ishali bugun bitti o yuzden denemedim henuz hafta sonuna denerim sutu diye dusunuyorumdoktoru yazmayı unuttum bu ay doktor amcasının öyküyü sevesi vardı ama öykünün sevilesi yoktu adamın kucağına gidince ağlamaya başladı bütün muayene boyunca ağladı kilo 8750 boy 76 cm 2 ayda 600 gr almışız zorlamadan herşeyi yedir dedi 15 gün soonra tarttırcam tekrar ayda 600 gr alması lazımmış 2 ayda 600 gr aldı bizimki zaten 500 gr da eksiğimiz vardı boyu da kısa gibi geldi bana minyon olcak sanırım babasına çekmemiş düdük anasına düdük teyzesine düdük halasına çekmiş :) süt günde 1 bardak içsin dedi sulandırayımmı dedim gerek yok dedi mamayı bırakırım diye düşünüyodum devam et dedi bi toparlansınmış hiç niyeti yok ya 2 ay sonra menenjit aşısı olcak ayın 18inde de 1 yaş aşılarımız var bizden haberler böleee