2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@kmltm ben de norm fazlasıydım. bana zorla tayin istettirdiler. sonra yerime başka bir öğretmen atadılar. arkadaşı da kendi isteği dışında bi yere atadılar . dava açtı kazandı. gönderemediler. istediğin yerleri yaz sadece canım. madur olacağın yerleri yazma. bi de ben üç sene her gün 260 km yol gittim geldim. günlük 4-5 saatim yolda geçiyodu. son senemde de hamileydim. ben de dava açtımkazandım evime yakın bir yere atadılar

Ciddi anlamda bitiğim bu gün. Doping almış gibi bu çocuğa noldu bilmiyorum. Farklı bişeyde yedirip içirmedim.Banyosunu şimdi yaptırıp uyutcam. İnşallah uyursa tabi.

Ciddi anlamda bitiğim bu gün. Doping almış gibi bu çocuğa noldu bilmiyorum. Farklı bişeyde yedirip içirmedim.Banyosunu şimdi yaptırıp uyutcam. İnşallah uyursa tabi.
Her gun degisebiliyirlar canim biraz ayaklarinin uzerinde destekleyerek atim attirmaya calisirsan hem yoruluyor hem de gelisime fayda oluyor

Kızlar slm.. Geçmişi hiiiç okuyamadım umarım herkes iyidir. Bizimde ctesi için hazırlıklarımız başladı. Konseptimiz korsan ama arene korsanla ilgili ne taktıysak ağladı. Ağlamadan 1 dakika önce ki pozunu yakalayabildik mecburen herşeyde onu kullanıcaz.. Hatta şöyle;
Eki Görüntüle 1553789 Eki Görüntüle 1553790
Cok guzel olmus canim
Bu da dogum gunu pastamiz. Kizim mumdan korktuEki Görüntüle 1553800
cok guzel pastaniz canim dogum gununuz kutlu olsun nice guzel yaslara insallah :KK200:

Bizimde pazar doğum günümüz var bende bi kaç çeşit hamur isi yapıcam 30 kişiye yakın oluyoruz.eltimi gorumcemi kardesimi falan arayip davet ettim dün. Gorumcem o kadar insana nası yetistirceksin hamur işini diyo ama bi çeşit de ben yapiyim demiyo eltim zaten öyle bişey düşünmesi imkansız bi kardeşim abla bi çeşit de ben yapiyim dedi.bizimkilerde odun yani canım. Ben artık bugünden börek kek yapıp buzluga atmaya baslıycam pazara kadar anca yetişir zaten. Sanada kolay gelsin.
ne kadar soguklar demi canim bizimde aslinda genel olarak oyleler hic heves falan da yok benim de kardesim evde olsa yardim eder aslinda calisiyor kizim dogdugunda izindeydi bana misafir gelecekti aaradi ben birseyler yapiyorum getircem sen ugrasma demisti gerci o dogum yaptiginda ben de kekler pogacalar yapip gonderiyordum dayanisma icinde olmak guzeldir ama herkes oyle olmuyor ben seneler once evin onunde dusmustum yokus bizim evin onu kuyruk kemigim catlamisti gunlerce tuvalte girmek bile aci veriyordu bana kocamin kardesleri ben tamamen iyilesinceye kadar beklediler sonra bir gun once haber verip oturmaya geldiler Allah kimseye muhtac etmesin saglik versin bizlere kimseden fayda yok

Sln kizlar bu aralar pek okuyup yazamiyorum kizim cok garekwtkendi bos biraktigim an kalkip balkona gidiyor japida yakaliyorum.Bu arada bizim dogum gunumuz de c.tesi olacak ben cigu hazirligi bitirdim ancak ikranliklar kaldi dun gece byzluk boregi yapip dolaba attim bu gunde kurabiyesibi yaparim yarin da sarmasini son gune salata turleri birakirim.
Ece de oyle canim sineklikleri acip balkona cikiyor surekli aksam balkon karanlik yine cikiyor hep kapatiyorum camlari aciyorum hazirliklarin icinde kolay gelsin
Kizlar pazartesi ise baslyorm mudurmu aradm biraz once norm fazlasiymisim.ogretmen olan arkadaslar bu iyi bisey mi kotu bisey mi ya?merkeze bagli beldede calsyodm mudurm eylulden once tercih yapcgmizi soyledi.merkezdeki okullari tercih etcm yine ama ya hicbiri gelmezse beni kafalarina gore herhangi bir okulda gorevlendirirler mi acaba?
canim hadi hayirlisi insallah evinize yakin yerde baslarsin

Ben dişimin ağrısı geçince yine erteledim dişçiyi :KK43:
Biz bugun kizimla disciye gittik sonrada anneannemize gittik cay ictik dinlendik sonrada evimize geldik kizim yeni uyuyacak yorulduk biraz

Her gun degisebiliyirlar canim biraz ayaklarinin uzerinde destekleyerek atim attirmaya calisirsan hem yoruluyor hem de gelisime fayda oluyor
sürekli öyleyiz canım zaten. Orta sehbanın çevresinde dört dönüyo. 2-3 adım atıyı zaten. Ordan koltuğa geçmeye korkardı şimdi onu keşfetti.
Normalde oyalanır oyuncakla falan bu gün hiç istemedi.
Şimdide banyo yaptırdım. Yatakta bi o yana bi bu yana dönüyo.

Kizlar asimizi olduk bugun ates yapmiyor genelde ama birkac gun sinra dokuntu olabilir dedi kilomuz 10 geldi yine daha once asm de 9,5 mus hic sasirmadim cunku ishali de vardi kac gundur normalde aralik da kontrol arti asi varmis ama eylulde kilosuna tekrar bakalim dedi islak mendilleri cikarip oynuyormu bardajtan su icebiliyormu diye sordu yurume durumunu sordu kizimi ayakta tutup bakti anne baba diyor mu diye sordu bizimki islak mendil hastasi zaten surekli bosaltiyor bardakta su vetince icebiliyor ama ben suluguyla vetiyorum genelde anne demiyor ama gel cici ece meme git baba mö demeye basladi daha yeni bunlari soyledim cok iyi dedi kisacasi anne disinda hetseyi soyluyor dedim :)))

image.webp
Bebeği alerjik olan anneler. Kızımın boynunda bişeyler çıkmış. birşeye alerjisi mi gelişti acaba? sadece burada var vücunun başka bi yerinde yok. Böyle bölgesel çıkabilir mi?
Sizin bebişlerde nasıl görülüyodu

Eki Görüntüle 1554130 Bebeği alerjik olan anneler. Kızımın boynunda bişeyler çıkmış. birşeye alerjisi mi gelişti acaba? sadece burada var vücunun başka bi yerinde yok. Böyle bölgesel çıkabilir mi?
Sanki isilik gibi, sıcaktan kaynaklanan bana öyle geldi, ama burdaki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir...

Biz bugun kizimla disciye gittik sonrada anneannemize gittik cay ictik dinlendik sonrada evimize geldik kizim yeni uyuyacak yorulduk biraz
Ah canim ben bir senedir dislerimden cekiyorum iki dolgum dustu arasina kacip agri yapiyor artik neneler gibi yemek yiyiyorum korkumdan gecen hafta gitcem dedim ece hastaydi bu hafta istedim bugun yarin derjen kaldi yarinda misafirlerim gelip gitsin birsey cikmazsa cuma gideyim bari disci hamileyken bakmisti ufak tefek birseyler yapmisti doguma kadar gitsin boyle kirkun cikinca gel yine demisti ksc kirk cikti adam dislerimi gorunce sok olcak bir de 3. Hamilelikte insanin disleti daha bir zayifliyor

Kizlar asimizi olduk bugun ates yapmiyor genelde ama birkac gun sinra dokuntu olabilir dedi kilomuz 10 geldi yine daha once asm de 9,5 mus hic sasirmadim cunku ishali de vardi kac gundur normalde aralik da kontrol arti asi varmis ama eylulde kilosuna tekrar bakalim dedi islak mendilleri cikarip oynuyormu bardajtan su icebiliyormu diye sordu yurume durumunu sordu kizimi ayakta tutup bakti anne baba diyor mu diye sordu bizimki islak mendil hastasi zaten surekli bosaltiyor bardakta su vetince icebiliyor ama ben suluguyla vetiyorum genelde anne demiyor ama gel cici ece meme git baba mö demeye basladi daha yeni bunlari soyledim cok iyi dedi kisacasi anne disinda hetseyi soyluyor dedim :)))
Sahi senin yazını okuyunca aklıma geldi pazartesi aşı yaptırdık. Döküntü dediği böyle mi oluyo ki?
Kilosu falan iyiymiş maşallah eceye

Eki Görüntüle 1554130 Bebeği alerjik olan anneler. Kızımın boynunda bişeyler çıkmış. birşeye alerjisi mi gelişti acaba? sadece burada var vücunun başka bi yerinde yok. Böyle bölgesel çıkabilir mi?
Canim Ecenin de ayni yerde ayni sekildeydi cok kasiniyordu ben cocuk cildiyesine goturdum kan alip alerji testi yapildi birsry cikmadi ama alerjik bunyeye sahip cocugunuz dedi surup ve krem verdi gecti bir de Ece etketlwrden de cok huylaniyor kesiyorum hep etiketleri istersen bir cocuk cildiyesine gotur canim birde ben her banyodan sonra bol bol mustelanin nemlendiricisini suruyorum

Sanki isilik gibi, sıcaktan kaynaklanan bana öyle geldi, ama burdaki tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir...
Bilemedim ki bende hiç böyle kızarıklık falan olmamıştı. Havalarda serin aslında terlemesi falanda olmadı. Yaz yağmurunun yazısını okuyunca aklıma geldi. Aşı döküntü yapar demişti acaba o mu ki

maşallah eceye canım aslında kilosu ii arada gitmelik bi durum yok gibi ama

canım gıdayla ilgili değil gibi en azından miranınki böyle olmuyo daa çok çene ve ağız çevresi minik minik birde vücutta kol veya sırt büyük ama bir kaç tane oluyo bu daa çok isilik yada kıyafetten falan olmuş olabilir aşı döküntüsü nasıl oluyor onuda bilmiyorum tabi

canım gıdayla ilgili değil gibi en azından miranınki böyle olmuyo daa çok çene ve ağız çevresi minik minik birde vücutta kol veya sırt büyük ama bir kaç tane oluyo bu daa çok isilik yada kıyafetten falan olmuş olabilir aşı döküntüsü nasıl oluyor onuda bilmiyorum tabi
Sagol canim 3 ayda 500 gr almis ya ondan gelin dedi ama hersey ust uste geldi cocuk pert oldu nasil kilo alsin:(

Canim Ecenin de ayni yerde ayni sekildeydi cok kasiniyordu ben cocuk cildiyesine goturdum kan alip alerji testi yapildi birsry cikmadi ama alerjik bunyeye sahip cocugunuz dedi surup ve krem verdi gecti bir de Ece etketlwrden de cok huylaniyor kesiyorum hep etiketleri istersen bir cocuk cildiyesine gotur canim birde ben her banyodan sonra bol bol mustelanin nemlendiricisini suruyorum

Asi da olabilir canim istersen doktorunza ya da asm ye bir sor adinin dokuntusu boyle olabilirmi diye
sağol canım etiketleride sökerim hep yeni bişeyde giydirmedim. Krem sürmüyodum hiç cildi nemli baya sürme demişti doktor. Mustela var evde süreyim bari. Bi gidiyim doktora en iyisi

anladım canım. Bende balık yemezdim oldum olası bi kere zorla yedirmişlerdi meğer alerjim varmış. Kollarım sırtım her tarafım kabarmıştı. Minik minik içi su dolu gibi bu da öyle. Düz kızarıklık değil. Bebeklerde nasıl oluyo bilemedim. Aşı döküntüsünüde görmedim hiç.
En iyisi doktora sormak galiba.
Sağolun kızlar

Back
X