2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşimin iş arkadaşının 7 aylık bebeği akşam 8.30 da uyuyup sabah 8 de kalkıyormuş. Neden allahım nedennnn
Benim de esimin yigeninin cocugu o kadar uslu ki annesi koltukta oturuyor ya o da annesinin yaninda oturuyor ne bir cıt cikariyor ne de kipirdiyor ben de gecen gun sinirlendim esime dedim bir ona bak bir de buna o da cocuk buyutyor ben de dedim esimde ben oyle istemiyorum cocuk boyle olur dedi tabi kendileri cocugu sadece sevmek kismiyla mesgul:(

Nasil ne yiyor ne iciyormuski acaba
Ben de sordum emmiyormuymuş diye ama eşim kadına emzirip emzirmediğini soramazdım ya dedi :)))

Benim de esimin yigeninin cocugu o kadar uslu ki annesi koltukta oturuyor ya o da annesinin yaninda oturuyor ne bir cıt cikariyor ne de kipirdiyor ben de gecen gun sinirlendim esime dedim bir ona bak bir de buna o da cocuk buyutyor ben de dedim esimde ben oyle istemiyorum cocuk boyle olur dedi tabi kendileri cocugu sadece sevmek kismiyla mesgul:KK43:
Benim eşim de sevmiyor öyle sakin çocuğu, zaten azadı böyle kuduruk yapan da eşim, bi boğuşmaları var ki.. Sonra gün içinde aynı performansı benden bekliyor azad efendi :((

Hirada oyle uyuyo artk cnm azonce uyudu mesela sabh 8de kalkar artk. Deniz havuz yoruyo gerci suan bide oglen bikere uyuyo bazn uyumuyo
Benimki ne kadar yorulsa da hayatta öyle uyumaz :(

Maşallah canım ne güzel ben gece iki kez bile kalksa razı olurdum
Aynen öyle bazen 40 dk da bir kalkıyor ben tam uykuya geçicem uyanıyor ve cinnet geçiriyorum gece gece :(((

Ben de sordum emmiyormuymuş diye ama eşim kadına emzirip emzirmediğini soramazdım ya dedi :)))

Benim eşim de sevmiyor öyle sakin çocuğu, zaten azadı böyle kuduruk yapan da eşim, bi boğuşmaları var ki.. Sonra gün içinde aynı performansı benden bekliyor azad efendi :KK43:(

Benimki ne kadar yorulsa da hayatta öyle uyumaz :KK43:

Aynen öyle bazen 40 dk da bir kalkıyor ben tam uykuya geçicem uyanıyor ve cinnet geçiriyorum gece gece :KK43:((
Aslinda dogru cok sessiz olmalari da iyi degil mesela Ece ona tutunup ayaga kalkiyor agzindan emzigini cekip aliyor o donakaliyor itiraz etmiyor hic ama bizimkinin elinden birsey alindiginda kiyameti kopariyor cadim:))

Ah canim ben bir senedir dislerimden cekiyorum iki dolgum dustu arasina kacip agri yapiyor artik neneler gibi yemek yiyiyorum korkumdan gecen hafta gitcem dedim ece hastaydi bu hafta istedim bugun yarin derjen kaldi yarinda misafirlerim gelip gitsin birsey cikmazsa cuma gideyim bari disci hamileyken bakmisti ufak tefek birseyler yapmisti doguma kadar gitsin boyle kirkun cikinca gel yine demisti ksc kirk cikti adam dislerimi gorunce sok olcak bir de 3. Hamilelikte insanin disleti daha bir zayifliyor
Canim ben hamile kalmadan onceden bebek dusundugum icin dislerimin hepsi elden gecmisti ama hamilelik emzirme derken yine curukler basladi ne anladim ben bu işten. Simdi yine elden gececek. Sende fazla ihmal etme curukler dahada ilerlemesin

Canim ben hamile kalmadan onceden bebek dusundugum icin dislerimin hepsi elden gecmisti ama hamilelik emzirme derken yine curukler basladi ne anladim ben bu işten. Simdi yine elden gececek. Sende fazla ihmal etme curukler dahada ilerlemesin
Gitmem gerekiyor artik gecen gun ayran icemedim karpuz yiyemedim agri yapti soguk olduklari icin iyi yapmissin canim gitmekle

Bir de kizlar p.tesi kayin validem geldu hem dogum gunu icin hem de haziran on beste ise baslicam kizima bakacak.Babannesi kizima dogum gunu hediyesi altin bilezik almis.Bilezigi gorunce aglamya basladi neyse koluna taktik aglaya aglaya bi hal oldu alisir dedik sabah yine kolunda gordu aglamaya basladi hem baya gldum hemde acaba tum bebekler boyke mi diye dusundum sizin bebislerde de var mi boyle bi durum
Ben de bazen künye takıyorum ağlamıyor da ısırmaya çalışıyor

Back
X