2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim sen ne ogretmenisin.Okul acilinca rapor kullanmak zor oluyor ogrenciler perisan oluyor tabi iadare de ve ogretmene tepki gosteriyorlar.Bu yildan yirmi gun kullandim geriye yirmi gun kaldi on gunde mazeret izni otuz gun kakdi geriye sikisiraak heyet aliriz artik:KK66:
Kimya ogrtmeniyim valla cok zorda kalirsam rapor alacam yasal hakkim bu idare ne derse desin. Heyet almak istemiyorum zaten. Ayrica az ders isteyecem her gun gitmek istemiyorum

Kizlar az once Eceyi abisine biraktim markete gidiyordum balkondaydi onlar ben de Ece diye seslendim beni gordu enne enne demeye baskadi bu arada birjac gundur anne diyor kizcem sonra atkami donup gitmeye baslayinca aglamaya basladi ilerledim onu gormuyorum cigliklari duyuluyirdu dayanamadim ogluma al getir hep berabwr gidelim dedim hep beraber gittik aglayacagini dusunmemistim bilseydim hic gorunmezdim

Kizlar az once Eceyi abisine biraktim markete gidiyordum balkondaydi onlar ben de Ece diye seslendim beni gordu enne enne demeye baskadi bu arada birjac gundur anne diyor kizcem sonra atkami donup gitmeye baslayinca aglamaya basladi ilerledim onu gormuyorum cigliklari duyuluyirdu dayanamadim ogluma al getir hep berabwr gidelim dedim hep beraber gittik aglayacagini dusunmemistim bilseydim hic gorunmezdim
biz surekli o durumdayiz:(birakip giderken ise cok uzuluyorum artik:(

A apriori11 canim afiyet olsun azada baya tatli bombasi olmuş

Ya kizlar kizim hep erken yatardi hic vu saatte uyumazdi ama simdi uyudu gece kacta yatarki yada yatarmiki bu saatte de gece uykusu olmaz demi sabaha kadar cok acikir gece uyabir yatmaz demi ayyy napcagimi bilemedim

Ya kizlar kizim hep erken yatardi hic vu saatte uyumazdi ama simdi uyudu gece kacta yatarki yada yatarmiki bu saatte de gece uykusu olmaz demi sabaha kadar cok acikir gece uyabir yatmaz demi ayyy napcagimi bilemedim
umutta uyuyor suan birazdan kalkiyor on bucuk ginide gece uykusuna yatiyor

Ben cok takintiliyim canim cok üzülüyorum boyle olunca bi tane daha abim var onlara da gidemiyorum ama hep gelirler onlara gitmek istersek gelir bizi arabayla alir geri arabaylada birakir ama buna gel deyince bile kemkum diyo gercekten cok üzülüyorum ki ben keçiören de oturuyorum mesafeyi düşün yani
Amannn benim Abim daha beter canım takma kafana. Artık ben takmıyorum.

canım gökçe normalde 8:30 gibi uyur hep. Ama bazen 7 hatta 6 da uyuduğu bile oluyo sabaha kadar sadece emmek için uyanır. İnşallah öyle olur sizinde

Kizlar face deki haziran annelerinde yazdm gecen emrenin gunluk beslenmesini.iki ara ogun arka arkaya veriyomusm dogru deglmis oglen de yemek vermeliymisim.kahvalti-meyve+ruseym-yogurt+biskuvi-aksam yemegi -muhallebi-gece mama seklinde veriyorm.

Meyve ve yogurt arka arkaya verilmemeliymis araya ana ogun koymaliymisim.siz yapiyomusunuz bunu?

Kizlar face deki haziran annelerinde yazdm gecen emrenin gunluk beslenmesini.iki ara ogun arka arkaya veriyomusm dogru deglmis oglen de yemek vermeliymisim.kahvalti-meyve+ruseym-yogurt+biskuvi-aksam yemegi -muhallebi-gece mama seklinde veriyorm.

Meyve ve yogurt arka arkaya verilmemeliymis araya ana ogun koymaliymisim.siz yapiyomusunuz bunu?
Ben yesin de ne zaman ne yerse yesin kafasıyla zaman öğün gıda ayırmadan elime geçen herşeyi yediriyorum. Hiç öğün sıralamam da sayım da düzenim de olmadı. Zararı neymiş ki?

Bugün Gökçe bütün hafta sonu olduğu gibi bir şey yememiş içmemiş. Bi kahvaltısını yemiş o kadar. Eve geldim patates kızartım iki tanede köfte Yaptım yediiiiii :) üstüne Çilek yedi bide. Zaten bütün hafta sonu karnımızı Çilekle doyurduk. Az evelde bi kavanoz yoğurdunu yedi 5 gün aradan sonra ilk kez yoğurdunu yedi. Hemen ardından yarım kavanozda meyve püresi yedi. Şok geçirdim.

Aprioriden iki yeni uydurma yemek tarifi :KK66:
1- 10-12 adet hipp büskiviyi sütle iyice ezdim, içine 1 yemek kaşığı pekmez, 1 tatlı kaşığı bal ve 4-5 tane dövülmüş ceviz koydum, koca kase ara öğün çıktı. (Sonra bu çocuk neden durmuyor dememeliyim tabi enerji bombası :)))
2- tencerede 1 tatlı kaşığı un kavurfum tereyağıyla, su olarak da haşladığım tavuğun yağlı suyunu koydum. İçine biraz bulgur biraz yeşil mercimek ve didiklenmiş tavuk eti koydum. Onlar kaynarkrn ayrı kapta yoğurt un ve yumurtayı çırptım. İçine kaynayan sudan azıcık alıp ılıştırdım ve çorbaya yavaşça ekledim. Güzel ve besleyici bi çorba oldu. Allah'tan biraz fazla yapmıştım akşama biz de bunu içeriz. Çok beğendim ve ara sıra kendimize de yapmayı düşünüyorum.
Şimdiden bebelere afiyet olsun :KK66:
afiyet olsun yarasın âzada

gökçede bizim yediklerimize hiç sulanmaz. O kadarda heveslendirmrye çalışıyorum ama tık yok sıpada.
Sen biraz rahat olmaya çalış canım. Sevdiği bişey varsa onlarla başla iyi kötü. Balık çorbasına unla limonla yumurta sarısıyla terbiye yapabilirsin. Hem yumurtada yemiş olur. Ekşiyi seviyosa limon yemesinide kolaylaştırır belki
Limon seviyo bakalım yarın başlıcaz bu gece bişi yemez zaten

anne sütüne kat yumurtayı öyle ver:)
Kahvaltısını anne sütsüz yapmıyo ama onuda azıcık

Kıyamam iyiki almışsın keşke benim Peşimden ağlarken alma şansım olsa insanın içi gidiyo

@minnakkartal öykü bugun 4 te yatti 5te kalkti yemek yediriyim dedim yemedi bende biraktim dolasmaya cikardim 6.30da geldik eve hemen yedi yemegini istemeyip itiraz ettigi yemegi yedi hemen :) yani istemiyosa birakip acikmasini beklemek daha mantikli hem o aglamiyo hem ben sinir olmuyorum
Evet yarın bizde öyle yapıcaz Yemiyorsa bırakcaz sık sık az az bi işe yaramadı

Bugün Gökçe bütün hafta sonu olduğu gibi bir şey yememiş içmemiş. Bi kahvaltısını yemiş o kadar. Eve geldim patates kızartım iki tanede köfte Yaptım yediiiiii :) üstüne Çilek yedi bide. Zaten bütün hafta sonu karnımızı Çilekle doyurduk. Az evelde bi kavanoz yoğurdunu yedi 5 gün aradan sonra ilk kez yoğurdunu yedi. Hemen ardından yarım kavanozda meyve püresi yedi. Şok geçirdim.
Afiyet olsun maşallah Yarasın Gökçe kıza

@minnakkartal canım hep yiğenimi örmek veriyorum ama inan mira denizin yanında kilolu kalırdı :) miniminicik bişeydi yengem neler yapmadı neler. Götürmediği doktor kalmadı ama öyle öyle de büyüdü. Şimdi gayet iyi kilosu boyu.
Gökçe de 2 ayda 300 gr almış boyuda 2 cm uzamış. Kaç gündür Ağzına lokma koymuyordu nerdeyse. bi ara acayip sinirlerim bozuldu ama aklıma deniz geldi ve halimize şükrettim :) sizin doktorda iyice moralinizi bozmuş.

@minnakkartal canım hep yiğenimi örmek veriyorum ama inan mira denizin yanında kilolu kalırdı :) miniminicik bişeydi yengem neler yapmadı neler. Götürmediği doktor kalmadı ama öyle öyle de büyüdü. Şimdi gayet iyi kilosu boyu.
Gökçe de 2 ayda 300 gr almış boyuda 2 cm uzamış. Kaç gündür Ağzına lokma koymuyordu nerdeyse. bi ara acayip sinirlerim bozuldu ama aklıma deniz geldi ve halimize şükrettim :) sizin doktorda iyice moralinizi bozmuş.
Evet normalde bu kadar söylenmezdi ama bu kez çok canımı sıktı eşim kaç kez aradı saçmalama kuzumuz mutlu ne güzel manken gibi çıtı pıtı olcak Ateşli hallerini fln hatırla diye sizinde takviyelerinizle daa iiyim şimdi Her haline şükretmek lazım tabi Bakalım şu son çırpınışları da yapim sonra artık doğal haline bırakıcam

Back
X