Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söze ne denir
Esim gidelim az durur geliriz dedi esimin esyalarini utuledim valize koymadim kendi karar versin ne alacagina diye sonra papaz olmayalim oralarda onlar yerlesecek esim aksamdan arabaya koyuyor valizleri bunlar olacak az durcam sonra alirim hediyeyi artik birde benim bulundugum yere avm yakin degil burada olan magazalrda hic birsey bulamiyorum ben cok is benim icinbende olsam sinir olurdum fırsatın olursa bişiler bak olmadı tatil dönüşüne bırak çok kasma canım hatta son anda haberim olunca tatil dönüşüne faln kaldı diyebilirsin
yaaa bende olabilir mi acaba ben pek dikkat etmiyorum nereden diye
muhtemel benimkilerde yılmıştır ama ses çıkarmıyolar şimdilik en son kendimi aşıp rektör yardımcısına gösterdim fotoğraflarını adamcağız kızımı hatta benim hatrımı sorduğu için pişman olmuş olabilir![]()
Beni tanıyorsan boşuna mesaj atmiyimİşte bunların hepsi bilmemekten tanıyamamaktanbidaha eklesene canım,kabul ederim şimdi biliyorum..ama ismini bilmediğimden bi tüyo ver ki yine reddetmeyeyim
Canımcım zaten paylaşıcam burda tabiki..özelden yazın dememin sebebi,burda gözden kaçırmayayım diye..Hee istemeyen yazmasın tabiki ama ben başta olmak üzere çoğu kişi karıştırıyor kim kimdi diye..bazı kişileri biliyorum ama tek tük..
İsteyenlerin listesini oluştururum,bana yazarsanız..![]()
weewell alinolcer kullaniyoruz bizKızlar ne marka ateş ölçer kullanıyor sunuz?
annemlerin orda bi kadın oldu 113 kilodan 66 kiloya kadar düşmüş. 6 ay komada kaldı ve geçen hafta vefat etti. Kv teyzesinin kızıda hala hastanede. Bence doğal yollarla zayıfla hiç risk alma. Bana çok tehlikeli geliyor bu tarz ameliyatlar.auyy havalar azcik serinledi banada su azim gelsede spora baslasam evde kendi kendime cok sıkıldim bu kilolardan bazen diyorum su tupmide ameliyatimi olsam ama kac kiside oldu tirsiyorum
Ölen şehit için Allah rahmet eylesin geride kalanlara da gerçekten sabır versin. Eşinin hasta ark. çok üzüldüm. Allah şifa versin. Hepimiz ölecegimizi biliyoruz ama böyle tarih olarak bilmek çok üzücü. İyi ki eşi her anında yanında.Kızlar on güne yakındır eşimin memleketindeyiz. yazdıklarınızı gece okuyorum sma hangidine cevap yazacağımı bilemiyorum. Eşimin on dört yaşından beri arkadaşı olan yüzbaşı şehit oldu. çok üzüldük. eşin hep taziye evindeydi biz de hep kv ile takılıyoruz. Kendisi beni güzelleştirmeye adadı. cilt bakımına götürüyo kuaföre götürüyo. Eskiden beri beni pek beğenmez. belki de iyi niyetle yapıyor ben gelin kısmısı olarak fesatım. benim de işimd geliyo hiç sesimi çıkarmıyorum. bir senelik bakımı aradan çıkardık. oğlum dede ve amcalara bayılıyo. ama bana düşkünlüğü arttı iyice. dün de eşimin hasta bir arkadaşı var onu ziyerete gittik. içim bi kötü oldu. oğlu var üç yaşında ve hastalığı evlenmeden önce teşhis edilmişti. Eşim en fazla on yıl daha yaşar dedi. eşi bilerek evlenmiş ve demiş ki biz evledikten sonra da hasta olabilirdin. ölürüm de vazgeçmem senden demiş. şimdi tekerlekli sandalyede ve hiç bir tarafı tutmuyor. herşeyiyle karısı ilgileniyo. o kadar hayat dolu insanlar ki. lütfen dualarınızda bu sileye de yer verin. uzun oldu kusura bakmayın. tüm kuzuları öpüyorum
Kızlar on güne yakındır eşimin memleketindeyiz. yazdıklarınızı gece okuyorum sma hangidine cevap yazacağımı bilemiyorum. Eşimin on dört yaşından beri arkadaşı olan yüzbaşı şehit oldu. çok üzüldük. eşin hep taziye evindeydi biz de hep kv ile takılıyoruz. Kendisi beni güzelleştirmeye adadı. cilt bakımına götürüyo kuaföre götürüyo. Eskiden beri beni pek beğenmez. belki de iyi niyetle yapıyor ben gelin kısmısı olarak fesatım. benim de işimd geliyo hiç sesimi çıkarmıyorum. bir senelik bakımı aradan çıkardık. oğlum dede ve amcalara bayılıyo. ama bana düşkünlüğü arttı iyice. dün de eşimin hasta bir arkadaşı var onu ziyerete gittik. içim bi kötü oldu. oğlu var üç yaşında ve hastalığı evlenmeden önce teşhis edilmişti. Eşim en fazla on yıl daha yaşar dedi. eşi bilerek evlenmiş ve demiş ki biz evledikten sonra da hasta olabilirdin. ölürüm de vazgeçmem senden demiş. şimdi tekerlekli sandalyede ve hiç bir tarafı tutmuyor. herşeyiyle karısı ilgileniyo. o kadar hayat dolu insanlar ki. lütfen dualarınızda bu sileye de yer verin. uzun oldu kusura bakmayın. tüm kuzuları öpüyorum
İnşallah dinlenme fırsatın olur canım çok gecmiş olsunAyyy hala kendime gelemedim ama Allah'tan annemdeyim de aIcık Azadla ilgileniyor bizimkiler. İlk rüzgarda hastalanmayı başaran bünyem var maşallah kaç gündür yatıyorum![]()
şehit arkadaşınız için başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin hasta arkadaşına ayrıca çok üzüldüm Allah yardımcıları olsunKızlar on güne yakındır eşimin memleketindeyiz. yazdıklarınızı gece okuyorum sma hangidine cevap yazacağımı bilemiyorum. Eşimin on dört yaşından beri arkadaşı olan yüzbaşı şehit oldu. çok üzüldük. eşin hep taziye evindeydi biz de hep kv ile takılıyoruz. Kendisi beni güzelleştirmeye adadı. cilt bakımına götürüyo kuaföre götürüyo. Eskiden beri beni pek beğenmez. belki de iyi niyetle yapıyor ben gelin kısmısı olarak fesatım. benim de işimd geliyo hiç sesimi çıkarmıyorum. bir senelik bakımı aradan çıkardık. oğlum dede ve amcalara bayılıyo. ama bana düşkünlüğü arttı iyice. dün de eşimin hasta bir arkadaşı var onu ziyerete gittik. içim bi kötü oldu. oğlu var üç yaşında ve hastalığı evlenmeden önce teşhis edilmişti. Eşim en fazla on yıl daha yaşar dedi. eşi bilerek evlenmiş ve demiş ki biz evledikten sonra da hasta olabilirdin. ölürüm de vazgeçmem senden demiş. şimdi tekerlekli sandalyede ve hiç bir tarafı tutmuyor. herşeyiyle karısı ilgileniyo. o kadar hayat dolu insanlar ki. lütfen dualarınızda bu sileye de yer verin. uzun oldu kusura bakmayın. tüm kuzuları öpüyorum
geçmiş olsun çabucak atlatırsın inşallah. Şu azada yaptığın bonbalardan azıcıkta kendine yapsan bişiyciğin kalmaz aslında:))Ayyy hala kendime gelemedim ama Allah'tan annemdeyim de aIcık Azadla ilgileniyor bizimkiler. İlk rüzgarda hastalanmayı başaran bünyem var maşallah kaç gündür yatıyorum![]()
allah iki tarafında ailesine sabır versin. Ne güzel bi eşe sahipmiş öyle. Çok duygulandım okurken. Allah ona güç kuvvet eşinede şifa versin inşallahKızlar on güne yakındır eşimin memleketindeyiz. yazdıklarınızı gece okuyorum sma hangidine cevap yazacağımı bilemiyorum. Eşimin on dört yaşından beri arkadaşı olan yüzbaşı şehit oldu. çok üzüldük. eşin hep taziye evindeydi biz de hep kv ile takılıyoruz. Kendisi beni güzelleştirmeye adadı. cilt bakımına götürüyo kuaföre götürüyo. Eskiden beri beni pek beğenmez. belki de iyi niyetle yapıyor ben gelin kısmısı olarak fesatım. benim de işimd geliyo hiç sesimi çıkarmıyorum. bir senelik bakımı aradan çıkardık. oğlum dede ve amcalara bayılıyo. ama bana düşkünlüğü arttı iyice. dün de eşimin hasta bir arkadaşı var onu ziyerete gittik. içim bi kötü oldu. oğlu var üç yaşında ve hastalığı evlenmeden önce teşhis edilmişti. Eşim en fazla on yıl daha yaşar dedi. eşi bilerek evlenmiş ve demiş ki biz evledikten sonra da hasta olabilirdin. ölürüm de vazgeçmem senden demiş. şimdi tekerlekli sandalyede ve hiç bir tarafı tutmuyor. herşeyiyle karısı ilgileniyo. o kadar hayat dolu insanlar ki. lütfen dualarınızda bu sileye de yer verin. uzun oldu kusura bakmayın. tüm kuzuları öpüyorum
Canm dolven pedifen türevi bi ilacKizlar birsey sorcam kizimin calpol u vardi dusurdum kirildi tatile gitcegimiz icin yanimizda bulunmasi icin esime surup al dedim eczaci brus adindan agri kesici ates dusurucu vermis altinda ibuprofen yaziyor ben hic kullanmadim ama profen grubundan sanirim eczaci bu iyi bir ates dusurucudur demis kullanan varmi bundan
Valla ben 4 ayda 12 kilo verdiysem sen daha iyi verirsin. İnan herşey iradeyle alakalı.@AreN5 iste iyi orneklerin yaninda bi de bunlar var totosu sıkıp spor yapmam lazim iste ins baslicam artik cok sıkıldim yeni kiyafette almak istemiyorum
senin adn ne instagramda tanisablirmiyz ☺Bilemedim seni
Yok musun yoksa![]()
Braun kulaktan ölçer kullanıyorum coooolk memnunum birçok markayi kullandmKızlar ne marka ateş ölçer kullanıyor sunuz?
çoğu kişiyi taniyorm ama bir iki kişi kafami karistiriyoAaay aslında herkes bana instagram adını mesaj atsın ben liste yapayım,arada bi hatırlatma olarakta paylaşırım..hatta ilk sayfaya tablomuz vardı ya oraya eklerim olmazsa..
Evet evet öyle yapalım..hadi atın bana özel mesaj olarak..
memnunmusun peki bnde de vardi hic memnun değildim hep değişik cikiyo sonuç. Bide alninin üstünde gezdirirlendenmiweewell alinolcer kullaniyoruz biz