2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bim günü bugün :KK24:
Bende kar tanesi şeklinde olan bloklardan ve yazı tahtası aldım..Parmak boyası ve hamurlar arasında çok gittim geldim ama almadım..
Tahtayı da beğenmemiş kimse ben daha açmadım,bakmadım..Gerçi 2.5 tl zaten harika bişey olmasını beklemiyordum :KK59:

@cann10 gecmis olsun canim. Umarim dusundugun gibi değildir suphelerin bosa cikar bi konus istersen. Ben esimden tel hic istemem hic suphem olmadigi halde ayda yilda bir aklima eserse gizli kurcalarim.

Aslında boyama kitabıyla oyun hamurundada gözüm kaldı ama dedim saçmalama daha çok erken bıraktım geri.:)

Bu ara S Simyada ev sormuştun ya bi ara hala arıyo musunuz?

Oyun hamuru +2 ben de etkinlik sayfalarinda gordum ozendim :)
Bende çok özeniyorum. Ama gökçe kesin yemeye kalkışır. Birazda o yüzden bıraktım.
Dün parktaki taşları yiyemezsin dedim diye öyle bi ağladı ki. Bi de oyun hamuruyla aynını yaşamayım dedim :)
image.webp

Bi de foto çektim o arada:KK70:

Bende çok özeniyorum. Ama gökçe kesin yemeye kalkışır. Birazda o yüzden bıraktım.
Dün parktaki taşları yiyemezsin dedim diye öyle bi ağladı ki. Bi de oyun hamuruyla aynını yaşamayım dedim :)Eki Görüntüle 1617870
tipini yerim senin ya.. bunlar var ya tam ısırmalık, yemelik böyle şap şup oldular.. bu arada dün diş meselesini konuşmuştuk ya bizimde 5. dişimiz gelmiş akşam farkettik :KK51::KK47::KK47:

tipini yerim senin ya.. bunlar var ya tam ısırmalık, yemelik böyle şap şup oldular.. bu arada dün diş meselesini konuşmuştuk ya bizimde 5. dişimiz gelmiş akşam farkettik :KK51::KK47::KK47:
Öyle ya. Yeni doğduklarında tam sevemiyomuşuz şimdi sevilme halleri. Yeni yeni de dilleniyolar ya yaramazlar.
Hayırlı olsun sizin dişinizde:)

Bu arada misafir meselesi doğrumuymuş ne. Kardeşim gelecek bu gün dün aniden karar vermiş:)
Gökçeyi artık teyzesine yıkarım tüm gün:KK53:

Öyle ya. Yeni doğduklarında tam sevemiyomuşuz şimdi sevilme halleri. Yeni yeni de dilleniyolar ya yaramazlar.
Hayırlı olsun sizin dişinizde:)

Bu arada misafir meselesi doğrumuymuş ne. Kardeşim gelecek bu gün dün aniden karar vermiş:)
Gökçeyi artık teyzesine yıkarım tüm gün:KK53:

zaten şimdi sevdik sevdik sonra yaaa anne yapma hoşlanmıyorum ne o öyle vıcık vıcık demeye başlayacaklar.. ben artık abla oldum diyecekler... henüz tam dillenmeden çok hızlı hareket etmeden yapmak lazım bunları.. teşekkür ederiz teyzesi..

misafir gelir kesin.. :KK19:

Canım öneriyor musun en az 6 aylık üyelik gerekiyormuş set için, bazı forumlarda gönderilen oyuncakların kalitesiz olduğu yazmış, içerik olarak nasıl?
beklentiyle alakalı olabilir canım benim beklentimi karşıladı mira güzel oyalanıyor bazen yeni şeylerde öğreniyor oyuncak çok çıkmıyor zaten çıkanlarda çok kalite aranacak şeyler değil gibi çubuk küp falan biz her gün 15 dk gibi bi süre odaklanarak bakıyoruz bişiler yapmaya çalışıyoruz onun dışında mira kendi kendine sayfaları çeviriyo bağırınıyo fln

Eki Görüntüle 1617851 kizlar marmarise geldik bim gorduk bende bunu aldim eksik kalmayalim dedim esimde cabuk yaz aldik de diye dalga gecti benimle :KK70:
yaaa ama ben çok güldüm

Dün parktaki taşları yiyemezsin dedim diye öyle bi ağladı ki. Bi de oyun hamuruyla aynını yaşamayım dedim :)Eki Görüntüle 1617870
gerçekten her halleri başka yemelik bunların ki

bende gittim bime evin ordaki ters kalıyo servise üşenirim falan diye burda halledeyim dedim yazı tahtası kalmamış boyalarada cesaret edemedim yutar diye oyun hamuru zaten var puzzle aldım bende şu sayılı ve hayvanlı olandan inşallah sever o değil eve gidince annem sorcak şimdi nerden aklına geldi bime uğrayıp bunları almak diye :)))

bende gittim bime evin ordaki ters kalıyo servise üşenirim falan diye burda halledeyim dedim yazı tahtası kalmamış boyalarada cesaret edemedim yutar diye oyun hamuru zaten var puzzle aldım bende şu sayılı ve hayvanlı olandan inşallah sever o değil eve gidince annem sorcak şimdi nerden aklına geldi bime uğrayıp bunları almak diye :)))
anneni de alcaz aramiza bu gidisle :)

Hira okdr çok sacimi cekiyoki agliyorm acidan aylardir ha birakcak sacimi diye avuttum kendi. emzirirkende yüzümü yoluyo napicm nasıl vazgcircm

Back
X