2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.biz su an kp in evinde oturuyoruz.tasininca kiraya cikcaz.esimle konustuk da daha once oturdgmz binadan memnunduk orda bir ev satilikmis fiyati da 148 bin tl.adam akilli bi ev kiralayalm desek 850-900 tl falan kiralar burda.depozito emlakci falan derken bayagi masrafli oluyo.kirada oturmaktansa kredi cekip evi alalim diyoruz 3-4 sene icinde odeyecek sekilde.daha sonra aldgmzdan daha yuksek fiyata satabilirz degerleniyo cunku oralar.hic olmadi il disina gidersek kiraya veririz diyoruz.Allah kismet ederse 3-4 sene daha burdayz.40 50bin tl ye yakin kira odeyecegimize evi alalm elimzde bisey olur en azindan diyoruz.siz olsaniz naparsiniz mantikli mi sizce?

Bu arada 800-900tl lik evleri 180-190 bin tl ye satiyolar en az.bu evin kirasi da o kadar ama 148 bin tl.uygun geldi bize.evin dolaplari ankastre seti boyler parke avizelere kadar takili.sadece boyatip oturcaz
Ev sahibini zengin edeceğinize kendi eviniz olur. Evin fiyatıda iyiymiş.

Kizlar oglumun bacagi yandi :KK43: kizi lavaboya gotururken komidinin arkasina koyulan utuyle oynamis :KK43: utunun fisi cekileli 5 dk olmustu. Hemen su tuttum sonra aloa vera sürdüm. Bu arada esim geldi acile goturduk anestol pomad ve silverdin krem sürdüler uzerini de kapattilar sargi bezi ile. Yanik kapatilir mi acaba bilen var mi bana pek mantikli gelmedi de. Uyuyor simdi yavrum insallah sabaha kadar uyur da acisini hissetmez :KK42:
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun.

Kizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.biz su an kp in evinde oturuyoruz.tasininca kiraya cikcaz.esimle konustuk da daha once oturdgmz binadan memnunduk orda bir ev satilikmis fiyati da 148 bin tl.adam akilli bi ev kiralayalm desek 850-900 tl falan kiralar burda.depozito emlakci falan derken bayagi masrafli oluyo.kirada oturmaktansa kredi cekip evi alalim diyoruz 3-4 sene icinde odeyecek sekilde.daha sonra aldgmzdan daha yuksek fiyata satabilirz degerleniyo cunku oralar.hic olmadi il disina gidersek kiraya veririz diyoruz.Allah kismet ederse 3-4 sene daha burdayz.40 50bin tl ye yakin kira odeyecegimize evi alalm elimzde bisey olur en azindan diyoruz.siz olsaniz naparsiniz mantikli mi sizce?

Bu arada 800-900tl lik evleri 180-190 bin tl ye satiyolar en az.bu evin kirasi da o kadar ama 148 bin tl.uygun geldi bize.evin dolaplari ankastre seti boyler parke avizelere kadar takili.sadece boyatip oturcaz
biz uygun bi ev bulduk canım şuanki şartlarımız taşınmamıza müsait deil ama yinede aldık evi kredi çektik kiraya verdik bi şekilde birazda bizim katkımızla Dönüyo bi şekilde bende belki taşınmaz borcu bitince Orayı satarız kafasındayım yani bence ev almak bu koşulda Mantıklı gibi

Kizlar oglumun bacagi yandi :KK43: kizi lavaboya gotururken komidinin arkasina koyulan utuyle oynamis :KK43: utunun fisi cekileli 5 dk olmustu. Hemen su tuttum sonra aloa vera sürdüm. Bu arada esim geldi acile goturduk anestol pomad ve silverdin krem sürdüler uzerini de kapattilar sargi bezi ile. Yanik kapatilir mi acaba bilen var mi bana pek mantikli gelmedi de. Uyuyor simdi yavrum insallah sabaha kadar uyur da acisini hissetmez :KK42:
Gecmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir

@minnakkartal

Bu çıtçıtlıyı görünce aklıma direk sen geldin :)

Eklentiler

• pr_01_3879_max.webp
    pr_01_3879_max.webp
    19 KB · Görüntüleme: 44
çok grçmiş olsun canım. Kapatıyolar yanığı. Minicik daha o hızlı iyileşir yaraları

Kizlar aksam ustu kizimi yikiyorduk kuvet var banyoda esum kuvette tutuyordu ben yikiyordum nasil oldu anlamadik agliyordu dusla yikanmayi sevmedi ben evde kovayla yikiyordum hic aglamazdi bir anda kaydi ve dustu babasinin bacagina carpti kafasini esime bagirdim dikkat etmedi diye cok agladi cok sukur birsey yok uyutmadim hala:(

Canim kira verceginize ev sahibi olursunuz sartlariniz uygunsa alin bence hayirlisi olsun
cok gecmis olsun canim

Kizlar aksam ustu kizimi yikiyorduk kuvet var banyoda esum kuvette tutuyordu ben yikiyordum nasil oldu anlamadik agliyordu dusla yikanmayi sevmedi ben evde kovayla yikiyordum hic aglamazdi bir anda kaydi ve dustu babasinin bacagina carpti kafasini esime bagirdim dikkat etmedi diye cok agladi cok sukur birsey yok uyutmadim hala:KK43:
Fıstık ya. Geçmiş olsun canım. Küvet falan daha çok acıtırdı sanırım. Canı çok yanmamıştır inşallah

@cann10 cok gecmis olsun canim nasil aglamistir cok.uzuldum gercekten
yazyagmuru yazyagmuru canim kuvetin icine havlu serip oturtupmu yikasan acaba
@Akaibu ve @pilise tebrik ederim kixlar tarhana cok zordur supersiniz
@kmltm evin iskani varsa bir sorun yoksa maddi anlamdada krediyi odeyebiliriz diyosaniz hic durmayin biz duan kredi oduyoruz mesela ev almanin baska yolu yok ne yazikki

@cann10 cok gecmis olsun canim nasil aglamistir cok.uzuldum gercekten
yazyagmuru yazyagmuru canim kuvetin icine havlu serip oturtupmu yikasan acaba
@Akaibu ve @pilise tebrik ederim kixlar tarhana cok zordur supersiniz
@kmltm evin iskani varsa bir sorun yoksa maddi anlamdada krediyi odeyebiliriz diyosaniz hic durmayin biz duan kredi oduyoruz mesela ev almanin baska yolu yok ne yazikki

@cann10 gecmis olsun canim cabuk gecsin ins
@kmltm ev almak mantikli ama bu durumda sende calismak zorunda olacagin icin 3_4 yil ikinci bebegi dusunmeyeceksiniz o zaman degil mi?
Birde ev alirken tamamina borclanmak yerine bi miktar pesin para biriktirip almak daha mantikli gibi geliyor bana biz oyle yapmayi düşünüyoruz hepsini kredi cekersek cokkk zorlaniriz çünkü hakkinizda hayırlısı olsun oncelikle.

Back
X