2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Esyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Üzüldüm gerçekten ama son demde bile öküzlük yapıyosa diyecek bişey yok

Esyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
Canım çok üzüldüm gerçekten hakkinizda hayirlisi olsun. Bu gibi durumlarda denecek pek birşey yok. Allah kızına ve sana güzel günler nasip etsin.

Canim ben samsunda oturuyorum s

Canim cok uzuldum keske sorunlarinizi cozebilseydiniz ayrica esinin yaptigi yok ayip Ine demek valizle kapinin onune birakmak o ciksin evden gitsin sen kalsaydin evde yarin obur gun evi terk etti filan der
Bize de Samsun yolları açıldı bakalım. Taşınmak çok büyüyor gözümde

Hayırlısı olsun canım üzüldüm ama hep daha zor durumlar var hayatta ailen yanında çok şükür bide keşke eşin çıksaydı evden tabi ne yaşandı da o noktaya varıldı bilmiyorum umarım bundan sonrası senin içinde beyzacık içinde daha güzel Şeyler olur Hayatınızda

Canim hakkinizda hayırlısı neyse o olsun. İnşallah düzelir aranız. Ne bilim Beyza var.

Yarın ne kadar akraba varsa ev görmeye geliyolar:) halam teyzem dayiların eşleri kız kardeşlerim annem babannem:) iki gündür sürekli hamur yapıp atıyorum dolaba börek şardim şimdide coluk çocuk anca yeter zaten. İki çeşit salata yapıcam annemde yaprak sarma yapıcak. Revani yaptım en kolay o geldi aklıma tatlı olarakta. Bide halam ariyo şimdi sana çok güzel bi ev hediyesi aldık diye çok meraklandim neyse o çok güzel hediye:)) öyle yorgunum ki kızlar yaticam şimdi yigitide uyuttum.

Yarın ne kadar akraba varsa ev görmeye geliyolar:) halam teyzem dayiların eşleri kız kardeşlerim annem babannem:) iki gündür sürekli hamur yapıp atıyorum dolaba börek şardim şimdide coluk çocuk anca yeter zaten. İki çeşit salata yapıcam annemde yaprak sarma yapıcak. Revani yaptım en kolay o geldi aklıma tatlı olarakta. Bide halam ariyo şimdi sana çok güzel bi ev hediyesi aldık diye çok meraklandim neyse o çok güzel hediye:)) öyle yorgunum ki kızlar yaticam şimdi yigitide uyuttum.
Ay bak bende merak et bizede yaz:) ayrıca ellerine sağlık canım elbette yorulmuşsundur yarn da yorucu olur dinlenmeye çalışmak en iisi

Gökçe ilk defa kuru fasulye yedi. 2.5 yemek kaşığı yedi ama dötü pırtlatmaya başladı :KK45:
Ahaha ay çok güldüm afiyet olsun kuzuma yaramıştır belki:))

Miranın bezini değiştirdim premium careden normal primaya geçtik pişik falan yapmadı çok şükür

DSC_0003.webp tırtılımız nasıl olmuşş :KK53:

Back
X