- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah zaman na kadar hizli cinsiyetini ogrendin bile. Hayirli ugurlu olsun canim saglikla kucagina almayi da nasip etsin Rabbim.Hu huuuu teyzeler kizimla biz geldik ...
Bugun cinsiyetimiz kesinlesti prensesim olacakmis....
Cok sukur bin sukur Rabb'ime ♥♥♥
Cok mutluyum cokkk![]()
Dis doneminde bagisikliginin zayifladigi kesin ama normalde de cok direncli bir bunyesi yok cok sık hastalaniyor malesef.Biz bu sıralamaya kesinlikle uymuyoruz :/ bi tane köpek dişi ve 2. Azilar hariç bütün dislerimiz çıktı. Sizde bizim gibisiniz demek. Belki canda dişler yüzünden sık hastalanıyordur. Gökçe her Dişte boğaz enfeksiyonu geçiriyor nerdeyse![]()
Bağışıklık demişken d vitaminine baktırfınız mı ? Canan karatay çook çook önemsiyor.. Ben de baktırıcam hem kendime hem kızıma da fırsatım olmadıDis doneminde bagisikliginin zayifladigi kesin ama normalde de cok direncli bir bunyesi yok cok sık hastalaniyor malesef.
Ay canim cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kizceniHu huuuu teyzeler kizimla biz geldik ...
Cok mutluyum cokkk![]()
sagol canim insallahA Apriori ben de dicektim yaşlıyım ki nitekim senden 1 yaş büyüğüm 82 liyim:) kesin karşılaşmışızdır okulun oralarda basinsitesi durağında
P Pufpuf sen ne kadar gençmişsin maşaallah, yazılarından benim kadar varsındır diye düşünüyodum
S Sevgidili5 ve @yazyağmuru inş tez geçer.. Buarada ayferzey kremşantili kurabiyeni herkese yapıyorum süper oluyor..tekrar teşekkür ederim, hep anıyorum seni
@azerikızı inş sağlıcakla kucağına alırsın , süper
isimdeyimgucumdeyim kafana takma yemeyişimi bizimkide bi öğün düzgün yiyo sadece, boşver , boşverelim
@kmltm kayınvalide yemeğine mi gitti acaba?
Buarada benim kızımın babasıyla olduğu belli oluyor di mi:) rahat rahat yazdım :))
Ne güzel bide kızın olucak ha. Çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günude göstersin rabbim.Hu huuuu teyzeler kizimla biz geldik ...
Cok mutluyum cokkk![]()
Afiyet olsun canım.benimde hafta ici misafirim gelicek bende yapıcam çok pratik ve guzel oluyo gerçekten de yiyende begeniyo:))A Apriori ben de dicektim yaşlıyım ki nitekim senden 1 yaş büyüğüm 82 liyim:) kesin karşılaşmışızdır okulun oralarda basinsitesi durağında
P Pufpuf sen ne kadar gençmişsin maşaallah, yazılarından benim kadar varsındır diye düşünüyodum
S Sevgidili5 ve @yazyağmuru inş tez geçer.. Buarada ayferzey kremşantili kurabiyeni herkese yapıyorum süper oluyor..tekrar teşekkür ederim, hep anıyorum seni
@azerikızı inş sağlıcakla kucağına alırsın , süper
isimdeyimgucumdeyim kafana takma yemeyişimi bizimkide bi öğün düzgün yiyo sadece, boşver , boşverelim
@kmltm kayınvalide yemeğine mi gitti acaba?
Buarada benim kızımın babasıyla olduğu belli oluyor di mi:) rahat rahat yazdım :))
Niye tatilden sonra bu çocuklar hasta oluyor yaKizlar kizimin sabaha karsi atesi vardi 37,5 civariydi simdi ates yok bir rahatsizlogi da yok aslinda dis olabilirmi acaba azi dislerimize sira geldi olabilirmi acaba
Aynen canim ama cok sukur bir daha olmadi sadece gece 37,5 di genel olarak keyifli biraz istahta sorun var insallah yukselmez bir dahaNiye tatilden sonra bu çocuklar hasta oluyor ya![]()
Okudum ağlamaktan içim dışama çıktı. Cuma akşamı onu düşünmüştüm, Arda cuma günü ağzıyla balonu patlattı 1 parçası ağzında kaldı çıkasrttı. Ya çıkartamasaydı ya yutsaydı, aklıma onun yaşadığı duygular geldi. Çok acı Allah'ım bizim ömrümüzden alsın yavrularımıza versin.Hani bebeğini kaybedrn bi şubat annesi vardı ya. Haksever adı. Kızının adı zeynepti.Bdv ye konu açmış. İçim çıktı resmen okurken allahım nasıl acı bu ya.
Ya ben de okudum cok kotu oldum bogazim dugumlendi zaten ben ilk duydugumda subat topigine bakmistim annesi zeynebe hep niloya aciyormus cok seviyormus ben de Eceye bazen aciyorum ve her actigimda Zeynep geliyor aklima Allahim cok sabir versin cok zorHani bebeğini kaybedrn bi şubat annesi vardı ya. Haksever adı. Kızının adı zeynepti.Bdv ye konu açmış. İçim çıktı resmen okurken allahım nasıl acı bu ya.
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu yiğit ?Yiğit ateşli bugün bende anlamadım neden olduğunu. Son yarım saattirde huzursuz lanmaya başladı bide.
Gerçi benim instagramım yok, eşiminkinden arasam baksam diyorumBuluşma fotomuz instagram da kızlar![]()