2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hu huuuu teyzeler kizimla biz geldik ...
Bugun cinsiyetimiz kesinlesti prensesim olacakmis....
Cok sukur bin sukur Rabb'ime ♥♥♥
Cok mutluyum cokkk :-)
Masallah zaman na kadar hizli cinsiyetini ogrendin bile. Hayirli ugurlu olsun canim saglikla kucagina almayi da nasip etsin Rabbim.
Yasin abimiz nasil : ) zorlaniyor musun? Bir yandan hamilelik bir yandan çocuk, guzel geciyordur insallah bu surec.

Biz bu sıralamaya kesinlikle uymuyoruz :/ bi tane köpek dişi ve 2. Azilar hariç bütün dislerimiz çıktı. Sizde bizim gibisiniz demek. Belki canda dişler yüzünden sık hastalanıyordur. Gökçe her Dişte boğaz enfeksiyonu geçiriyor nerdeyse :KK43:
Dis doneminde bagisikliginin zayifladigi kesin ama normalde de cok direncli bir bunyesi yok cok sık hastalaniyor malesef.

A Apriori ben de dicektim yaşlıyım ki nitekim senden 1 yaş büyüğüm 82 liyim:) kesin karşılaşmışızdır okulun oralarda basinsitesi durağında
P Pufpuf sen ne kadar gençmişsin maşaallah, yazılarından benim kadar varsındır diye düşünüyodum
S Sevgidili5 ve @yazyağmuru inş tez geçer.. Buarada ayferzey kremşantili kurabiyeni herkese yapıyorum süper oluyor..tekrar teşekkür ederim, hep anıyorum seni
@azerikızı inş sağlıcakla kucağına alırsın , süper
isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim kafana takma yemeyişimi bizimkide bi öğün düzgün yiyo sadece, boşver , boşverelim
@kmltm kayınvalide yemeğine mi gitti acaba?
Buarada benim kızımın babasıyla olduğu belli oluyor di mi:) rahat rahat yazdım :))

Dis doneminde bagisikliginin zayifladigi kesin ama normalde de cok direncli bir bunyesi yok cok sık hastalaniyor malesef.
Bağışıklık demişken d vitaminine baktırfınız mı ? Canan karatay çook çook önemsiyor.. Ben de baktırıcam hem kendime hem kızıma da fırsatım olmadı:(( bi türlü

Hu huuuu teyzeler kizimla biz geldik ...
Bugun cinsiyetimiz kesinlesti prensesim olacakmis....
Cok sukur bin sukur Rabb'ime ♥♥♥
Cok mutluyum cokkk :-)
Ay canim cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kizceni
A Apriori ben de dicektim yaşlıyım ki nitekim senden 1 yaş büyüğüm 82 liyim:) kesin karşılaşmışızdır okulun oralarda basinsitesi durağında
P Pufpuf sen ne kadar gençmişsin maşaallah, yazılarından benim kadar varsındır diye düşünüyodum
S Sevgidili5 ve @yazyağmuru inş tez geçer.. Buarada ayferzey kremşantili kurabiyeni herkese yapıyorum süper oluyor..tekrar teşekkür ederim, hep anıyorum seni
isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim kafana takma yemeyişimi bizimkide bi öğün düzgün yiyo sadece, boşver , boşverelim
Buarada benim kızımın babasıyla olduğu belli oluyor di mi:) rahat rahat yazdım :))
sagol canim insallah

Ben eve döndüm bu kez eşin gitti arkadaşıyla buluşmaya, bu haftasonu pek cooluz :)))
azerikizi91 azerikizi91 canım sağlıkla büyüt yavrularını. Bugün senin kulağını baya çınlattık :))) M Mor ve mavi ya bak şimdi iyice merak ettim, kesin görüşelim seninle , biz tanışmamışsak bile kesin ortak arkadaşlarımız çıkar ;)

Afiyet olsun canım.benimde hafta ici misafirim gelicek bende yapıcam çok pratik ve guzel oluyo gerçekten de yiyende begeniyo:))

Hani bebeğini kaybedrn bi şubat annesi vardı ya. Haksever adı. Kızının adı zeynepti.Bdv ye konu açmış. İçim çıktı resmen okurken allahım nasıl acı bu ya.

Hani bebeğini kaybedrn bi şubat annesi vardı ya. Haksever adı. Kızının adı zeynepti.Bdv ye konu açmış. İçim çıktı resmen okurken allahım nasıl acı bu ya.
Okudum ağlamaktan içim dışama çıktı. Cuma akşamı onu düşünmüştüm, Arda cuma günü ağzıyla balonu patlattı 1 parçası ağzında kaldı çıkasrttı. Ya çıkartamasaydı ya yutsaydı, aklıma onun yaşadığı duygular geldi. Çok acı Allah'ım bizim ömrümüzden alsın yavrularımıza versin.

Ya ben de okudum cok kotu oldum bogazim dugumlendi zaten ben ilk duydugumda subat topigine bakmistim annesi zeynebe hep niloya aciyormus cok seviyormus ben de Eceye bazen aciyorum ve her actigimda Zeynep geliyor aklima Allahim cok sabir versin cok zor

Bugün çok keyifliydi teşekkürler kızlar daha kalabalık bi buluşma da keyifli olur eminim ama bence bebişlersiz olsa hem ulaşm hem mekan seçmek için hemde sucak kahve kesintisiz sohbet :)) yani anne saati önerim :))
Ayrıca bugün eşimin doğum günü ev curcuna foto koyma işini bile kaptırdım düşünün:))
azerikizi91 azerikizi91 çok sevindim canım sağlıkla doğsun kızçemiz

Back
X