Aaaa olmaz, hepimiz sırf birbirimizi görmek için açtık sen de aç bi hesapGerçi benim instagramım yok, eşiminkinden arasam baksam diyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa olmaz, hepimiz sırf birbirimizi görmek için açtık sen de aç bi hesapGerçi benim instagramım yok, eşiminkinden arasam baksam diyorum![]()
5 den sonra iyiydi keyfi yerindeydi ateş de olmadı ama son bir saattir yine yükseldi duş aldirip ateş düşürücü icirdim uyutuyorum şimdi.inşallah sabaha bişeyi kalmaz. Yarında böyle olursa doktora götürürüm zaten.Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu yiğit ?
İnşallah yukselmez canım bidaha ecenin atesi.Yiğit yeniden ateslendi bakalım gece nasıl olucak duş falan aldirdim ama.Aynen canim ama cok sukur bir daha olmadi sadece gece 37,5 di genel olarak keyifli biraz istahta sorun var insallah yukselmez bir daha
Sagol canim insallah Yigitin atesi de duser kiyamam ya neden atesleniyorlar kiİnşallah yukselmez canım bidaha ecenin atesi.Yiğit yeniden ateslendi bakalım gece nasıl olucak duş falan aldirdim ama.
Canım geçmiş olsun neyseki düşmüş ateşiSagol canim insallah Yigitin atesi de duser kiyamam ya neden atesleniyorlar ki![]()
Hani bebeğini kaybedrn bi şubat annesi vardı ya. Haksever adı. Kızının adı zeynepti.Bdv ye konu açmış. İçim çıktı resmen okurken allahım nasıl acı bu ya.
Arda'ya geçmiş olsun canım şükür ki çıkmış Allah'ım korumuşOkudum ağlamaktan içim dışama çıktı. Cuma akşamı onu düşünmüştüm, Arda cuma günü ağzıyla balonu patlattı 1 parçası ağzında kaldı çıkasrttı. Ya çıkartamasaydı ya yutsaydı, aklıma onun yaşadığı duygular geldi. Çok acı Allah'ım bizim ömrümüzden alsın yavrularımıza versin.
Çok sağol canimcim.inşallah.Canım geçmiş olsun neyseki düşmüş ateşi
S Sevgidili5 yiğitimde çabucak iileşsin düşsün ateşi inşallah
Bizmkide kafasini örtüp Gezmeyi seviyo bide cee yapiyoBenim oğlan bu günlerde kiz gibi banane banane diyerek omuz kaldiririz ya öyle yapiyo yasa beni mi rol model aliyo acaba çok komik oğlan çocuğuna hiç yakişmiyobi de yüzünü havluyla örtüp el yordamiyla ortada dolaniyo seviniyo böyle yapan varmi sizin çocuklarda?
Ayyy çok sevindim canim. Hayirla kucağına almak nasip olsun canım.Hu huuuu teyzeler kizimla biz geldik ...
Bugun cinsiyetimiz kesinlesti prensesim olacakmis....
Cok sukur bin sukur Rabb'ime ♥♥♥
Cok mutluyum cokkk![]()
Sorma. Bide banyodan sonra saçını koklatmani ozledim demiş ya. O sırada gökçeyi yeni yikamistim nasıl kötü oldum. Zaten yazıyı tam olarak okuyamadim. Çok kötü oldum. Allah sabır versin. Ağla ağla bi tuhaf oldum. Gökçe de yazık nasıl şaşırdı. Yanıma gelmiş bakıyor.Okudum ağlamaktan içim dışama çıktı. Cuma akşamı onu düşünmüştüm, Arda cuma günü ağzıyla balonu patlattı 1 parçası ağzında kaldı çıkasrttı. Ya çıkartamasaydı ya yutsaydı, aklıma onun yaşadığı duygular geldi. Çok acı Allah'ım bizim ömrümüzden alsın yavrularımıza versin.
Gel canim bekliyoruz bizSen dur daha sizi de bulucam :))) @Akaibu ile seni de görücem oraya gelince
Ayy bende çok kötü oldum yaaa nası bi acı ağla ağla tuhaf oldum ne denir ne yazılır hiç bilemedimSorma. Bide banyodan sonra saçını koklatmani ozledim demiş ya. O sırada gökçeyi yeni yikamistim nasıl kötü oldum. Zaten yazıyı tam olarak okuyamadim. Çok kötü oldum. Allah sabır versin. Ağla ağla bi tuhaf oldum. Gökçe de yazık nasıl şaşırdı. Yanıma gelmiş bakıyor.
Canim cok gecmis olsun hepsinin hasta olmasi kotu olmus insallah duser atesleriSadece yigitle kalmadik kzlarin ikiside ateşli şu anda.büyük kızım dersaneden çok yorgun geldi aslında hastaymis yeni çıktı atesi küçük kizimda dün çok fazla dondurma yedi sanırım boğaz enfeksiyonu geciriyo onun ateş de yüksek. Bu geceyi acilde geçirme ihtimali gittikçe yukseliyo bizim evde.
Çok sevindim cnm. Sağlıkla alırsın inş. Kucağına kızını..Hu huuuu teyzeler kizimla biz geldik ...
Bugun cinsiyetimiz kesinlesti prensesim olacakmis....
Cok sukur bin sukur Rabb'ime ♥♥♥
Cok mutluyum cokkk![]()
Bende okudum o kadar kötü oldum ki. Biz böyle üzülüyorken onun yaşadığı acıyı tahmin bile edemiyorum. Rabbim sabır versin.Hani bebeğini kaybedrn bi şubat annesi vardı ya. Haksever adı. Kızının adı zeynepti.Bdv ye konu açmış. İçim çıktı resmen okurken allahım nasıl acı bu ya.
Çok geçmiş olsn. Üçünün birden olması kötü olmuş. İnş. hemen iyileşirler.Sadece yigitle kalmadik kzlarin ikiside ateşli şu anda.büyük kızım dersaneden çok yorgun geldi aslında hastaymis yeni çıktı atesi küçük kizimda dün çok fazla dondurma yedi sanırım boğaz enfeksiyonu geciriyo onun ateş de yüksek. Bu geceyi acilde geçirme ihtimali gittikçe yukseliyo bizim evde.
Masallah gokce 1 haftaya kakmaz yirmiye tamamlar disini iki gun girmedim 105 sayfa okudum mesajin birinde 14.disinizin ciktigini okudum virinde 15.dis 5 gun gun icinde digerleri de felir artik canimBu kız beni öldürecek :/ güne çok güzel başlamıştık halbuki. Güzel bi kahvaltı sonrasında 200 gr yoğurt ve 10 da uyurken 3 ölçek mama. Şimdi saat 2 buçuk yani 4 buçuk saat oldu bişey yemiyo. Tamam dedim yeme. Ağzında beklettiğini cikarayim diyorum. Onuda çıkarmıyor. İlla ağzından akitip heryeri batıracak.
Normalde 8.sırada çıkarması gereken üst dişide geldi yani 15 dişimiz oldu. Kızlar sizce normal mi bu kadar hızlı diş çıkarması. Kaç gündür istahsiz. Ohhh bitti şükür dedim sabah guzel yiyince ama yok bitmemiş gene yemiyo.