2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bacilarim hepinize tesekkur ediyorum :KK19:
Dusuk tehlikemden oturu progestan kullandim belirli bir sure ...
O ilac beni benden aldi cok cabuk yoruluyordum...
Kv dem sagolsun herseyimizle o ilgileniyor...
Mutfaga giremiyorum Yasin e yemek dahi yediremiyorum....
Kv de Her turlu bakimiyla ilgileniyor sagolsun :KK200:
Bu arada kacamaklik yapilmis kizlar apriorim kubram ve bunekim sadece 3 unuz galiba...
Ohhhh iyi kaynatmissinizdir simdi :KK50:

Hani bebeğini kaybedrn bi şubat annesi vardı ya. Haksever adı. Kızının adı zeynepti.Bdv ye konu açmış. İçim çıktı resmen okurken allahım nasıl acı bu ya.

Okudum ağlamaktan içim dışama çıktı. Cuma akşamı onu düşünmüştüm, Arda cuma günü ağzıyla balonu patlattı 1 parçası ağzında kaldı çıkasrttı. Ya çıkartamasaydı ya yutsaydı, aklıma onun yaşadığı duygular geldi. Çok acı Allah'ım bizim ömrümüzden alsın yavrularımıza versin.
Arda'ya geçmiş olsun canım şükür ki çıkmış Allah'ım korumuş

Bende okudum Rabbim sabırlar versin dayanma gücü versin öyle kötü hissettim ki kendimi yerine koyamam mirayı öyle düşünemem düşünmem hatta hiçbirinizi yerine koyamam gerçekten dağ taş dayanamaz Allah'ım uzun sağlıklı ömürler versin kuzularımıza

Sadece yigitle kalmadik kzlarin ikiside ateşli şu anda.büyük kızım dersaneden çok yorgun geldi aslında hastaymis yeni çıktı atesi küçük kizimda dün çok fazla dondurma yedi sanırım boğaz enfeksiyonu geciriyo onun ateş de yüksek. Bu geceyi acilde geçirme ihtimali gittikçe yukseliyo bizim evde.

Benim oğlan bu günlerde kiz gibi banane banane diyerek omuz kaldiririz ya öyle yapiyo yasa beni mi rol model aliyo acaba çok komik oğlan çocuğuna hiç yakişmiyo;)bi de yüzünü havluyla örtüp el yordamiyla ortada dolaniyo seviniyo böyle yapan varmi sizin çocuklarda?

Benim oğlan bu günlerde kiz gibi banane banane diyerek omuz kaldiririz ya öyle yapiyo yasa beni mi rol model aliyo acaba çok komik oğlan çocuğuna hiç yakişmiyo:KK66:bi de yüzünü havluyla örtüp el yordamiyla ortada dolaniyo seviniyo böyle yapan varmi sizin çocuklarda?
Bizmkide kafasini örtüp Gezmeyi seviyo bide cee yapiyo

Okudum ağlamaktan içim dışama çıktı. Cuma akşamı onu düşünmüştüm, Arda cuma günü ağzıyla balonu patlattı 1 parçası ağzında kaldı çıkasrttı. Ya çıkartamasaydı ya yutsaydı, aklıma onun yaşadığı duygular geldi. Çok acı Allah'ım bizim ömrümüzden alsın yavrularımıza versin.
Sorma. Bide banyodan sonra saçını koklatmani ozledim demiş ya. O sırada gökçeyi yeni yikamistim nasıl kötü oldum. Zaten yazıyı tam olarak okuyamadim. Çok kötü oldum. Allah sabır versin. Ağla ağla bi tuhaf oldum. Gökçe de yazık nasıl şaşırdı. Yanıma gelmiş bakıyor.

Sorma. Bide banyodan sonra saçını koklatmani ozledim demiş ya. O sırada gökçeyi yeni yikamistim nasıl kötü oldum. Zaten yazıyı tam olarak okuyamadim. Çok kötü oldum. Allah sabır versin. Ağla ağla bi tuhaf oldum. Gökçe de yazık nasıl şaşırdı. Yanıma gelmiş bakıyor.
Ayy bende çok kötü oldum yaaa nası bi acı ağla ağla tuhaf oldum ne denir ne yazılır hiç bilemedim

Sadece yigitle kalmadik kzlarin ikiside ateşli şu anda.büyük kızım dersaneden çok yorgun geldi aslında hastaymis yeni çıktı atesi küçük kizimda dün çok fazla dondurma yedi sanırım boğaz enfeksiyonu geciriyo onun ateş de yüksek. Bu geceyi acilde geçirme ihtimali gittikçe yukseliyo bizim evde.
Canim cok gecmis olsun hepsinin hasta olmasi kotu olmus insallah duser atesleri

Hu huuuu teyzeler kizimla biz geldik ...
Bugun cinsiyetimiz kesinlesti prensesim olacakmis....
Cok sukur bin sukur Rabb'ime ♥♥♥
Cok mutluyum cokkk :-)
Çok sevindim cnm. Sağlıkla alırsın inş. Kucağına kızını..
Hani bebeğini kaybedrn bi şubat annesi vardı ya. Haksever adı. Kızının adı zeynepti.Bdv ye konu açmış. İçim çıktı resmen okurken allahım nasıl acı bu ya.
Bende okudum o kadar kötü oldum ki. Biz böyle üzülüyorken onun yaşadığı acıyı tahmin bile edemiyorum. Rabbim sabır versin.
Çok geçmiş olsn. Üçünün birden olması kötü olmuş. İnş. hemen iyileşirler.

İnatci :p
Eki Görüntüle 1624639

Ben "Sanalist" mişim :KK45:
Sanalist nedir yaaaa :KK70:

Bu kız beni öldürecek :/ güne çok güzel başlamıştık halbuki. Güzel bi kahvaltı sonrasında 200 gr yoğurt ve 10 da uyurken 3 ölçek mama. Şimdi saat 2 buçuk yani 4 buçuk saat oldu bişey yemiyo. Tamam dedim yeme. Ağzında beklettiğini cikarayim diyorum. Onuda çıkarmıyor. İlla ağzından akitip heryeri batıracak.
Normalde 8.sırada çıkarması gereken üst dişide geldi yani 15 dişimiz oldu. Kızlar sizce normal mi bu kadar hızlı diş çıkarması. Kaç gündür istahsiz. Ohhh bitti şükür dedim sabah guzel yiyince ama yok bitmemiş gene yemiyo.
Masallah gokce 1 haftaya kakmaz yirmiye tamamlar disini iki gun girmedim 105 sayfa okudum mesajin birinde 14.disinizin ciktigini okudum virinde 15.dis 5 gun gun icinde digerleri de felir artik canim :p
Ya mesaji okudum cok kotu oldum agladim allah kimseye evlat acisi yasatmasin rabbim :(:(

Back
X