- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün açıklanmış kesinmis :)umarım bizim üniversite yönetimi de böyle bi karar alır
deli gibi gazetelere bakıyorum bende niye yazmıyolar ya şurda bi sevinç çığlığı atalımBugün açıklanmış kesinmis :)
Genelde uyumaya karşıKizlar bebisleriniz gunde kac kere ve kac saat uyuyor
Öğlen uykusu bir kere 12 civari uyuyo yarım saat veya 2 saat arasi uyuyo.Kizlar bebisleriniz gunde kac kere ve kac saat uyuyor
Aksam 21 sabah 5.30 Gunduz 1 kere uzun uyuyor. Yada 2 kisa.Genelde uyumaya karşı![]()
Benimki de 12 gibi bazen yarim saat bazen 2 saat uyuyor aksam en erken 9a kadar. Acaba hatami ediyorum arada bir daha uyutmali miyim diye düşünüyordum. Gerci kucuk beyin oyle bi dusuncesi yok ama ana yuregi iste yipraniyor mu acaba diye dusunmeden edemedimÖğlen uykusu bir kere 12 civari uyuyo yarım saat veya 2 saat arasi uyuyo.
Genelde uyumaya karşı![]()
Genelde uyumaya karşı![]()
bazen bir kez bir saat bazen iki kez yarım saat uyuyorKizlar bebisleriniz gunde kac kere ve kac saat uyuyor
Cok erken uyaniyormusAksam 21 sabah 5.30 Gunduz 1 kere uzun uyuyor. Yada 2 kisa.
sayfalar çok birikti diyenler girip mesaj yazamayanlar için yapılmış bir eylemTopik pek bi sessiz bu aralar.
Ise gitmek icin hazirlaniyorCok erken uyaniyormus![]()
Aslinda buraya vakit ayiramayacak kadar yogundum. Yazmistim ya oglum devamli aglayarak kucak istiyor diye e birde yaramaz bir kizim var kucagimda cocukla kosturmacadan stresten butun kaslarim gerildi kollarimin agrisindan duramadim en sonda alerji çıkardım dr stresten olabilecegini soyledi. Gecende cocuklari kvye birakip biraz temizlik yapayim dedim geri getirdi durmuyorlar diye (ki bunu cok yapiyor) bardak taştı baktim olacagi yok bi karar aldim. Gunduz hicbir is yapmiyorum sadece cocuklarimla vakit geciriyorum oglum ogle uykusuna yatinca corbalarini vs hazirliyorum biriken bulasiklari topluyorum ta ki cocuklar aksam uykusuna yatincaya kadar. Yediler yemediler diye de cok stres yapmamaya calisiyorum. Onlar uyuduktan sonra islerimi yapiyorum. Ohh bee dunya varmis nerdeymis aklim daha oncesayfalar çok birikti diyenler girip mesaj yazamayanlar için yapılmış bir eylem![]()
en iyisi. Hemde iş güç yaparken çocuklarla ilgilenmekte yarım yamalak oluyo. Bende çoğu işimi akşam uyuduktan sonra yapıyorum. Gündüz uyuduğu vakit ancak yemek yapmama yetiyo.Aslinda buraya vakit ayiramayacak kadar yogundum. Yazmistim ya oglum devamli aglayarak kucak istiyor diye e birde yaramaz bir kizim var kucagimda cocukla kosturmacadan stresten butun kaslarim gerildi kollarimin agrisindan duramadim en sonda alerji çıkardım dr stresten olabilecegini soyledi. Gecende cocuklari kvye birakip biraz temizlik yapayim dedim geri getirdi durmuyorlar diye (ki bunu cok yapiyor) bardak taştı baktim olacagi yok bi karar aldim. Gunduz hicbir is yapmiyorum sadece cocuklarimla vakit geciriyorum oglum ogle uykusuna yatinca corbalarini vs hazirliyorum biriken bulasiklari topluyorum ta ki cocuklar aksam uykusuna yatincaya kadar. Yediler yemediler diye de cok stres yapmamaya calisiyorum. Onlar uyuduktan sonra islerimi yapiyorum. Ohh bee dunya varmis nerdeymis aklim daha once
İdari tatil olursa pazartesi gidicem ben.bu arada resmi tatil olma ihtimali varmış yahu bende idari tatil diye düşünmüştüm inşallah olur yaa geçen tatilden bişi anlamamıştım