2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Dün evlilik yıldönümümüzdü..
4 bitti 5'e girdik..
Akşam yemeği istemedim,sabah kahbaltıya gidelim dedik..Şimdi kahvaltıdan dönüyoruz,böyle daha güzel oldu..

Benim odun kocam sürpriz sevmez,hatta hediye bile almasan "niye almadın" demez..Bu tarz konulara da hiç önem vermez aslında..Sırf ben seviyorum,istiyorum,mutlu oluyorum diye katlanıyor :KK45: Ben ona sürekli kullandığı parfümü bitmişti,deodorantıyla takım onu aldım..O da bana para verdi istediğim gibi harca dedi,işime geldi :KK53: hehehe..bide dün akşam eşimin gelmesine 2 saat kala karar verip,gidip hem kalpli kalıp hemde malzemeleri alıp kek yaptım..Son anda karar verince tabi bide Efe izin verdiği müddetçe bu kadar oldu..Sevmiyorum falan diyor ama görünce mutlu oldu,hissettim..Aha o da bu :

image.webp

Bende menenjit asisini yaptirmadim hala her niyetlendigimde birsey oldu ve ertelendi. Simdi yaptirabilirim aslinda hasta falan degil cok şükür cogunuz yaptirdiniz degil mi kizlar. Sizinde fikrinizi alayimda ona gore kesin kararimi vereyim

1 yaş civarında gittiğimiz kontrolde sormuştum ben doktorumuza..Yaptır mutlaka demişti,hatta yapıcaz dedi,fikir bile sormadı o gün..Ve ben doktorumuzu hem seviyorum hem güveniyorum..O yüzden genelde onun fikirleri doğrultusunda karar veriyorum ve hiç sağa sola sorup akıl karıştırmıyorum..

15 ay dolduğunda yqpıldı bizim aşı..herhangibir ateş,huysuzluk falan bişeyde olmadı şükür..

Saglik ocaginda hemsireye sormustum menenjiti biz yapiyoruz zaten demisti siz birini yapiyorsunuz digerlerinden bahsediyorum demistim hayir biz yapiyoruz baska yok dedi israrla ozel asi deyince gerek yok demisti. Drumuz yaptir dedi topikte kimi yaptirdi kimi yaptirmadi. Acikcasi ben yaptiracaktim oyle karar vermistim ama kismet olmamisti bir turlu simdide zaman asimina ugradi unutuldu gibi oldu. Rota viruse yakalanan bebeleri gorunce yaptirmam gerektigini düşünüyorum. Esimle bi konusayim tekrar ama onumuzdeki haftaya kalacak yine
Ben hiç birini yaptirmadim rotayı vurduursanda yine hastalanabiliyor mira da olduğu gibi o yüzden ben yaptırma taraftarı olmadim

Canim benimki istikbal ama hic memnun degilim yıllardır belimi agritiyor almisken iyi bisey almak istiyorum ama arastirdikca isin içinden cikilmiyor

İstikbalin yatagini bizim de belimizi agritiyo ama evde diger cogu urunum istikbal onlardan memnunum ama yatak isi sadece yatak firmalarindan almak lazimmis
bunu soylemeniz iyi oldu kizlar benim esimin tanidigi var istikbal satiyor ewim yatagi ondan alalim demisti esime soyleyeyim o zaman istikbal almayalim

Kizlar sagolun dun dr a goturmustum kaka tahlili istedi az once sonucu aldim rota virusu olmus :KK43: :KK43: nehir ilac verdi suda eriyen ates devam ediyo ibufen aldim bide calpolle fitil vardi calpolle donusumlu veririm ayrica ates cok duamuyo acile getirip igne yaptirirsiniz 10 15 gundur surundurur dedi ben bu arada rota asisini yaptirmamistim sizede bulasir dedi zaten dun sabahtan beri bende de ishal karin agrisi var
Gecmis olsun canim insallah cabuk iyilesir Nehir
Bizde ayni durumdayiz sabah gidiyor gece geliyor kendi is yeri. Ben onu beklemezde uyursam birbirimizi goremeyiz. Gecenlerde sitem ettim keske daha erken cikabilseydinde cocuklarinla aksam yemegini yeyip oynasaydin bogussaydin yorulduklarin da beraber uyutsaydik birlikte tv izleyebilseydik cay kahve keyfi yapabilseydik falan diye bir baktim cikip geldi bizi disari cikardi ama sonra yine ayni :KK43: bir donem cok uzdum kendimi bunun icin ama yapacak birsey yok malesef meslegi neyi gerektiriyorsa ona uyum saglamak zorundayiz bosuna strese sokuyordum adamida
Canim benim esim aksam yemeginde evde oluyor ama dini bayramlar disinda calisiyor is yogunlugunda pazar calisiyor simdi daha iyi aslinda bir donem cok daha yogun calisiyordu kac defa pazar program yaptigimizda birsey cikiyordu gitmek zorunda kaliyordu evet bizim isimiz boyle ben de eskisi kadar takmiyorum ama bazen de boyle icerliyorum
Bende menenjit asisini yaptirmadim hala her niyetlendigimde birsey oldu ve ertelendi. Simdi yaptirabilirim aslinda hasta falan degil cok şükür cogunuz yaptirdiniz degil mi kizlar. Sizinde fikrinizi alayimda ona gore kesin kararimi vereyim
Ben yaptirdim canim
Dün evlilik yıldönümümüzdü..
4 bitti 5'e girdik..
Akşam yemeği istemedim,sabah kahbaltıya gidelim dedik..Şimdi kahvaltıdan dönüyoruz,böyle daha güzel oldu..

Benim odun kocam sürpriz sevmez,hatta hediye bile almasan "niye almadın" demez..Bu tarz konulara da hiç önem vermez aslında..Sırf ben seviyorum,istiyorum,mutlu oluyorum diye katlanıyor :KK45: Ben ona sürekli kullandığı parfümü bitmişti,deodorantıyla takım onu aldım..O da bana para verdi istediğim gibi harca dedi,işime geldi :KK53: hehehe..bide dün akşam eşimin gelmesine 2 saat kala karar verip,gidip hem kalpli kalıp hemde malzemeleri alıp kek yaptım..Son anda karar verince tabi bide Efe izin verdiği müddetçe bu kadar oldu..Sevmiyorum falan diyor ama görünce mutlu oldu,hissettim..Aha o da bu :

Eki Görüntüle 1636278
nice guzel senelere pufpuffum

geçmiş olsn ateşi düşmüştür inş.şimdi. Bu düşmelere bizde de çok var. Günlerdir koltuga çıkmayı keşfetti ve sürekli ordan yere düşüyor.

Ben kurtköydeydim ama şimdi gebzeye taşındm.? stanki stanki sen nerdesin?

Çok sevindim emreye. Senin içinde hakkında hangisi hayırlısıysa o olsn cnm.
Ben Tuzladayım canım.

Arkadaşım söyledi, doğruluğunu araştıramadım. 9. ay kızamık aşısı kaldırılmış dedi. Tüm özel ve devletteki aşıları vurdurdum ama bir tek menenjit aşısına içim ısınmadı ama yinede yaptırmaya karar vermiştim. Ne zaman aşıya gidicez desek Arda hasta oldu. Bir yandan bunda da vardır bir hayır deyip vazmı geçsem diyorum hala içim rahat değil.

1 yaş civarında gittiğimiz kontrolde sormuştum ben doktorumuza..Yaptır mutlaka demişti,hatta yapıcaz dedi,fikir bile sormadı o gün..Ve ben doktorumuzu hem seviyorum hem güveniyorum..O yüzden genelde onun fikirleri doğrultusunda karar veriyorum ve hiç sağa sola sorup akıl karıştırmıyorum..

15 ay dolduğunda yqpıldı bizim aşı..herhangibir ateş,huysuzluk falan bişeyde olmadı şükür..
nice güzel yıllarınız olsun..
Ben Tuzladayım canım.
aaa yakınmışız. Bizde hep tuzladaki balıkcılara gideriz. Hatta geçenlerde tuzla marinadaydık.

Arkadaşım söyledi, doğruluğunu araştıramadım. 9. ay kızamık aşısı kaldırılmış dedi. Tüm özel ve devletteki aşıları vurdurdum ama bir tek menenjit aşısına içim ısınmadı ama yinede yaptırmaya karar vermiştim. Ne zaman aşıya gidicez desek Arda hasta oldu. Bir yandan bunda da vardır bir hayır deyip vazmı geçsem diyorum hala içim rahat değil.
Neden icine sinmedi

Eşim tam çakal olmuş. Bi çanta beğendim ama kart limitim dolmuş kartını istedim internetten alayım diye, ben alayım sana doğumgünü hediyesi olsun dedi :( ben de daha çizme ve mont da ihtiyacım var sen bana 1500 tl lik hediye çeki hediye et dedim doğum günümde adam şoka girdi :D onları da sonra alırım dedi :(

Kizlar sagolun dun dr a goturmustum kaka tahlili istedi az once sonucu aldim rota virusu olmus :KK43: :KK43: nehir ilac verdi suda eriyen ates devam ediyo ibufen aldim bide calpolle fitil vardi calpolle donusumlu veririm ayrica ates cok duamuyo acile getirip igne yaptirirsiniz 10 15 gundur surundurur dedi ben bu arada rota asisini yaptirmamistim sizede bulasir dedi zaten dun sabahtan beri bende de ishal karin agrisi var
Çok geçmiş olsun canım sizede bulaşmaz umarım. Nehirde çabuk ve kolay atlatır inşallah. Bu rota salgın durumunda sanırım. Çok duymaya başladık

Eşim tam çakal olmuş. Bi çanta beğendim ama kart limitim dolmuş kartını istedim internetten alayım diye, ben alayım sana doğumgünü hediyesi olsun dedi :KK43: ben de daha çizme ve mont da ihtiyacım var sen bana 1500 tl lik hediye çeki hediye et dedim doğum günümde adam şoka girdi :KK70: onları da sonra alırım dedi :KK43:
Adamın yüreğine inmemiş iyi ki:))

Adamın yüreğine inmemiş iyi ki:))
İnseymiş valla . Bizde hiçbir özel günde ihtiyaç alınmaz sürpriz ve kişiye özel hediyeler alınır fiyata bakılmaksızın. Çantayı ihtiyaç (!) olduğu için alacaktım hemen üstüne atlayıp hediye işini aradan çıkarmasına çok kızdım. Ben de madem öyle al sana ihtiyaç listesi dedim ve bir kaban bir de çizme istedim. Toplamı da 1.500 tl. Hepsini alacak doğum günümde bi daha da tövbe eder ihtiyaç almaya özel günlerde.

İnseymiş valla . Bizde hiçbir özel günde ihtiyaç alınmaz sürpriz ve kişiye özel hediyeler alınır fiyata bakılmaksızın. Çantayı ihtiyaç (!) olduğu için alacaktım hemen üstüne atlayıp hediye işini aradan çıkarmasına çok kızdım. Ben de madem öyle al sana ihtiyaç listesi dedim ve bir kaban bir de çizme istedim. Toplamı da 1.500 tl. Hepsini alacak doğum günümde bi daha da tövbe eder ihtiyaç almaya özel günlerde.
Ah işte erkek kafası. Arada böyle darbeler gerekiyo anlamaları için iyi yapmışsın ;)

Back
X