2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugün benim doğum gunuuuummmmmm:21::KK14::KK25:

Canıııımmmmm :KK200: Doğum günün kutlu olsun..Sağlık,huzur,mutluluk ve gönlünden geçen herşey istediğin gibi olsun inşallah..Ailen ve tüm sevdiklerinle beraber nice güzel yıllara..

Off nehirin atesine yine firliyo ilaci veriyom ilik dus aldiriyom iki uc saat ates dusuyo sonra yime birden firliyod sanirsam acile gidip ates dusurucu igne vurduracam yoksa atesi dusmeyecek gibi :( :(

Gökçe mağza vitrinlerinde duran hopinin toplarını vermiyorum diye vitrine yapışıp ağladı :KK70: Mağza çalışanları başımıza toplandı:KK53: toplar hafif bişey olsa vereceklerdi ama ağır ve büyükler. Çok komikti ya.
Yürürken gezmekte çook zormuş
image.webp

Kizlar sagolun dun dr a goturmustum kaka tahlili istedi az once sonucu aldim rota virusu olmus :KK43: :KK43: nehir ilac verdi suda eriyen ates devam ediyo ibufen aldim bide calpolle fitil vardi calpolle donusumlu veririm ayrica ates cok duamuyo acile getirip igne yaptirirsiniz 10 15 gundur surundurur dedi ben bu arada rota asisini yaptirmamistim sizede bulasir dedi zaten dun sabahtan beri bende de ishal karin agrisi var
Çok geçmiş olsun size. İnşallah bian önce toparlanırsınız

Gökçe mağza vitrinlerinde duran hopinin toplarını vermiyorum diye vitrine yapışıp ağladı :KK70: Mağza çalışanları başımıza toplandı:KK53: toplar hafif bişey olsa vereceklerdi ama ağır ve büyükler. Çok komikti ya.
Yürürken gezmekte çook zormuşEki Görüntüle 1636587
Oyyyy kuzum benim :) nasıl da ağlıyo

Ne çingen çıktı bunlar ya azad da oyuncakçılarun önünde kıyamet koparıyor eve eli boş dönemiyoruz :D

gaddar anne cocuk orda ağlıyo anası foto çekiyo :KK53::KK53:

Aksam acile gittik serum vurulduk atesi 39 a yulselmisti beklemeden gittim esim gelince serum bittikten sonra nehir hemen kendine geldi eve gelince keyfi yerindeydi kac gundur sarhos gibi geziyodu ortada insallah bidaha ates falan yukselmez

Aksam acile gittik serum vurulduk atesi 39 a yulselmisti beklemeden gittim esim gelince serum bittikten sonra nehir hemen kendine geldi eve gelince keyfi yerindeydi kac gundur sarhos gibi geziyodu ortada insallah bidaha ates falan yukselmez
Serum iyi olmus canim hem sivi takviyesi olmustur insallah yukselmez bir daha

Back
X