2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eki Görüntüle 1662359 Eki Görüntüle 1662363 dün bunları aldım kızlar ayakkabıyı filo dan aldım Ececim kirletti bile montu da coton dan aldım
güle güle giysin fıstık çok ciciler

eşim mutsuz ben mutsuz :KK43: gökçe farkına varıyor mudur acaba:KK43:

biz nasıl bu hale geldik. gülmeyi unuttum.
inşallah bir an önce toparlarsınız Gökçeçimde duygusal olarak hasarsız atlatır bu durumu

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim cnm gökçe için bile herseyi unutmanız ve baştan başlamanız gerekir herkes hata yapar ama hatanı anlayıp ileriye bakmak lazım herseyden önemlisi gökçe . Konusup anlaşıp yeni bir başlanguc yapın erkekler vu konuda biraz zayıf. Bazen hatam olmasa bile ben gidip özğrdiliyprum yeterki tatlıya baglansın diye Sorunlarr emin ol hepimizde oluyor

Tatlım kotondan 2 yas grubu mu aldın? Bende dizlerine kadar gelecek bir mont arıyorum
2-3 yaş yazıyordu canim giydirdim dizine kadar gelmedi boyu ama kalcasini falan kapattı kolları biraz uzun sadece o da kışın iyi olur eldiven niyetine diye düşündüm bu aldigimdan bir tane vardı küçük olarak bir de 6-7 yaşı vardı ama erkek çocuk için bayağı mont vardı

Kızlar Eceye meyvelerini artık dilimleyip önüne koyuyorum kendi yiyiyor yazın da bazı meyveleri oypey yapıyordum bazen de ezip kaşıkla ben yediriyordum ama Ece böyle daha keyifli yiyiyor özellikle üzümü çok seviyor ama yeni favorimiz mandalina dilimleyip dilimleri ikiye boluyorum öyle yiyiyor

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim cnm gökçe için bile herseyi unutmanız ve baştan başlamanız gerekir herkes hata yapar ama hatanı anlayıp ileriye bakmak lazım herseyden önemlisi gökçe . Konusup anlaşıp yeni bir başlanguc yapın erkekler vu konuda biraz zayıf. Bazen hatam olmasa bile ben gidip özğrdiliyprum yeterki tatlıya baglansın diye Sorunlarr emin ol hepimizde oluyor
Söyledim ama işe yaramadı. Çok yorgunum. Onu seviyorum. Onsuz bir gelecek istemiyorum. Şuan sadece gökçe için nefes alıyorum.

20151019_195257.webp
pufpuff pufpuff canim bugun esim aldi cok kullanışlı evi topladı valla tekerleklerinin olmasida guzel ben cok begendim iyi ki tavsiye ettin :KK66:

Kızlar Eceye meyvelerini artık dilimleyip önüne koyuyorum kendi yiyiyor yazın da bazı meyveleri oypey yapıyordum bazen de ezip kaşıkla ben yediriyordum ama Ece böyle daha keyifli yiyiyor özellikle üzümü çok seviyor ama yeni favorimiz mandalina dilimleyip dilimleri ikiye boluyorum öyle yiyiyor
Çok zamandır betülde kendi yer hatta makarna da kendi yiyo

2-3 yaş yazıyordu canim giydirdim dizine kadar gelmedi boyu ama kalcasini falan kapattı kolları biraz uzun sadece o da kışın iyi olur eldiven niyetine diye düşündüm bu aldigimdan bir tane vardı küçük olarak bir de 6-7 yaşı vardı ama erkek çocuk için bayağı mont vardı
Gule gule giysin cok şık montu. Bende alacam gezmem lazim kışlık bikac seye ihtiyacimiz var

ya ben pembeyi hiç sevmezdim. Kızım olunca pembeye bakışaçım değişti:)
Pek tatlılar güle güle giysin ececik
Sağol canim ben kirmiziyi daha çok seviyorum kizlarda aslında ama dün ayakkabı kırmızı alacaktim erkek çocuk içindi üstünde araba resmi vardı hatta alsam diye düşündüm çocuklar anne pembeyi al dediler o yüzden pembe aldim
Çok zamandır betülde kendi yer hatta makarna da kendi yiyo
Makarnayi ben de Ecenin önüne koyuyorum hatta bu akşamda yedi çok mutlu oluyor kendi yiyince maşallah Betule zaten o reçel yemesine bayilmistim
Gule gule giysin cok şık montu. Bende alacam gezmem lazim kışlık bikac seye ihtiyacimiz var
tesekkur ederim canim mevsim değiştimi ihtiyaçlar oluyor

Back
X