Canim benim ya inşallah halledersiniz sorunlarınızı nazara mi geldiniz ne oldu böyleeşim mutsuz ben mutsuzgökçe farkına varıyor mudur acaba
biz nasıl bu hale geldik. gülmeyi unuttum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim ya inşallah halledersiniz sorunlarınızı nazara mi geldiniz ne oldu böyleeşim mutsuz ben mutsuzgökçe farkına varıyor mudur acaba
gul e güle giysin kirletsn ece:)Eki Görüntüle 1662359 Eki Görüntüle 1662363 dün bunları aldım kızlar ayakkabıyı filo dan aldım Ececim kirletti bile montu da coton dan aldım
Duzelirsnz inşallah bianonce canmeşim mutsuz ben mutsuzgökçe farkına varıyor mudur acaba
Cok ciciler canım güle güle giysinEki Görüntüle 1662359 Eki Görüntüle 1662363 dün bunları aldım kızlar ayakkabıyı filo dan aldım Ececim kirletti bile montu da coton dan aldım
Hisseder canım hiç bı değişiklik yok mueşim mutsuz ben mutsuzgökçe farkına varıyor mudur acaba
güle güle giysin fıstık çok cicilerEki Görüntüle 1662359 Eki Görüntüle 1662363 dün bunları aldım kızlar ayakkabıyı filo dan aldım Ececim kirletti bile montu da coton dan aldım
inşallah bir an önce toparlarsınız Gökçeçimde duygusal olarak hasarsız atlatır bu durumueşim mutsuz ben mutsuzgökçe farkına varıyor mudur acaba
gul e güle giysin kirletsn ece:)
Cok ciciler canım güle güle giysin
tesekkur ederiz teyzelerigüle güle giysin fıstık çok ciciler
inşallah bir an önce toparlarsınız Gökçeçimde duygusal olarak hasarsız atlatır bu durumu
Eki Görüntüle 1662359 Eki Görüntüle 1662363 dün bunları aldım kızlar ayakkabıyı filo dan aldım Ececim kirletti bile montu da coton dan aldım
2-3 yaş yazıyordu canim giydirdim dizine kadar gelmedi boyu ama kalcasini falan kapattı kolları biraz uzun sadece o da kışın iyi olur eldiven niyetine diye düşündüm bu aldigimdan bir tane vardı küçük olarak bir de 6-7 yaşı vardı ama erkek çocuk için bayağı mont vardıTatlım kotondan 2 yas grubu mu aldın? Bende dizlerine kadar gelecek bir mont arıyorum
Söyledim ama işe yaramadı. Çok yorgunum. Onu seviyorum. Onsuz bir gelecek istemiyorum. Şuan sadece gökçe için nefes alıyorum.isimdeyimgucumdeyim cnm gökçe için bile herseyi unutmanız ve baştan başlamanız gerekir herkes hata yapar ama hatanı anlayıp ileriye bakmak lazım herseyden önemlisi gökçe . Konusup anlaşıp yeni bir başlanguc yapın erkekler vu konuda biraz zayıf. Bazen hatam olmasa bile ben gidip özğrdiliyprum yeterki tatlıya baglansın diye Sorunlarr emin ol hepimizde oluyor
ya ben pembeyi hiç sevmezdim. Kızım olunca pembeye bakışaçım değişti:)Eki Görüntüle 1662359 Eki Görüntüle 1662363 dün bunları aldım kızlar ayakkabıyı filo dan aldım Ececim kirletti bile montu da coton dan aldım
Çok zamandır betülde kendi yer hatta makarna da kendi yiyoKızlar Eceye meyvelerini artık dilimleyip önüne koyuyorum kendi yiyiyor yazın da bazı meyveleri oypey yapıyordum bazen de ezip kaşıkla ben yediriyordum ama Ece böyle daha keyifli yiyiyor özellikle üzümü çok seviyor ama yeni favorimiz mandalina dilimleyip dilimleri ikiye boluyorum öyle yiyiyor
Gule gule giysin cok şık montu. Bende alacam gezmem lazim kışlık bikac seye ihtiyacimiz var2-3 yaş yazıyordu canim giydirdim dizine kadar gelmedi boyu ama kalcasini falan kapattı kolları biraz uzun sadece o da kışın iyi olur eldiven niyetine diye düşündüm bu aldigimdan bir tane vardı küçük olarak bir de 6-7 yaşı vardı ama erkek çocuk için bayağı mont vardı
Sağol canim ben kirmiziyi daha çok seviyorum kizlarda aslında ama dün ayakkabı kırmızı alacaktim erkek çocuk içindi üstünde araba resmi vardı hatta alsam diye düşündüm çocuklar anne pembeyi al dediler o yüzden pembe aldimya ben pembeyi hiç sevmezdim. Kızım olunca pembeye bakışaçım değişti:)
Pek tatlılar güle güle giysin ececik
Makarnayi ben de Ecenin önüne koyuyorum hatta bu akşamda yedi çok mutlu oluyor kendi yiyince maşallah Betule zaten o reçel yemesine bayilmistimÇok zamandır betülde kendi yer hatta makarna da kendi yiyo
tesekkur ederim canim mevsim değiştimi ihtiyaçlar oluyorGule gule giysin cok şık montu. Bende alacam gezmem lazim kışlık bikac seye ihtiyacimiz var