Geçmiş olsun, azad da hastayken çok kusar , öyle temizliyorlar heralde balgamıGökçe acayip bi şekilde kustu. İkimizde kusmuk içinde kaldık. Olumlu yani baya balgam attı. Cuma günü doktora götürcez. Bir haftadır geçmedi hatta arttı öksürüğü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun, azad da hastayken çok kusar , öyle temizliyorlar heralde balgamıGökçe acayip bi şekilde kustu. İkimizde kusmuk içinde kaldık. Olumlu yani baya balgam attı. Cuma günü doktora götürcez. Bir haftadır geçmedi hatta arttı öksürüğü
Canım ben 10 gün falan kullanıyorum 15 gün kullandığım okuyor oda ısısında duruyoreczacı bana 4 gün kullan at demişti ama A Aysegul1706 daha iyi bilir
Sağol canım. Evet kusarak atıyor balgamı. Şimdi uyudu inşallah bir daha uyanmaz.Geçmiş olsun, azad da hastayken çok kusar , öyle temizliyorlar heralde balgamı
günde bir litre süt mü:/ sindirimi en zor besinlerden bide süt dayanırsa iyi cidden. Azadı da göruptuz fotolardan gayet normal bi çocuk. Erkekler iite hep yüzeyseller.Ya sorma takmış günde bi lt süt içmeliymiş. Kafayı yiycem ya :/ gerçekten bazen Bebek'le ilgilenmeyen baba olaaydı da ben rahat etseydim. Geldiğinden beri çorba meyve püresi meyve süt tıkıştırıp duruyor çocuğa :/ benim yüreğim ağzıma geliyor kusacak diyeuyusa da oğlum ikimiz de rahat etsek.
Bi de görsen azadı öyle aman aman kısa zayıf bi çocuk da değildir. Ordan burdan ekstreme tipleri bulup çocuğu kıyaslıyor sonra gelip söyleniyor![]()
Selamlaaarhala hastalanmadim test de yaptirmadim
esim pis pis siritip geziyo ikinci geliyo diye
emre de dis cikariyo arka arkaya gece 40 kere uyaniyo ve sabah 6 da kalkiyo iki gundur
ustune bi de usutmus
su tatil iyi gelecek bize insallah.cocuk sahibi olup da calismak zormus gercekten.sıkı sıkı sariliyo boynuma ki bunu hic yapmazdi
ben yokken yemek bile yemiyomus dogru duzgun.neyse ki yarim gun calsyorum da yedirip iciriyorm gelince.Allah tam gun calisan annelerin yardimcisi olsun
![]()
ya ben önceden arkadaşım arkadaşım diye kıyamazdım silmeye. Eşimin ısrarıyla canımı sıkan bi kaç kişiyi hayatımdan çıkardım. Dünya varmış dedim resmen. İyi niyetli değilse bi insan yanımda yer işgal etmesin. Yeterince kendi sorunlarımız var zaten birde bu tür ünsanları düşünmeye hiç gerek yok. Hele ki uslanmaz tiplerseYa kızlar size bişi danışıcam.
Benim orta okuldan beri görüştüğüm herseye anlamsızca kırılan bi arkadaşım var. Şöyle özet geçeyim. İki hafta önce aramiz kötüyken eşim 4 günlüğüne istanbula eğitime gitti ve bu arkadaşımın arabasi ile. Arabada sorun varmış.kizin abisi istanbulda motor ustası. Eşim arabayi arkadaşımın abisine götürdü. Yalnız esim istanbula ilk kez gittiğinden yolları bilmiyor diye eğitim yerinde müdür yardımcısı bi bayan arabayi kullanmış öyle götürmüş arabayi abisine. Ki eşim bunu bana söylemişti. Neyse arkadaşım eşime sürekli laf sokmuş kimle götürdün arabayi diye. Sanki esim bi halt karıştırıyor gibi. Eşimde gıcık olmuş tabi bende sinirlendim onun bu tavrına (kendisi işten hep erkek arkadaşları ile çıkar biz hız kötü düşünmemistik bu güne kadar ) şimdi arkadaşımdan acayip soğudum görüşmek istemiyorum. Tabi bu sadece bi olay. Örneğin az evel watsap dan msj atmış hayırdır faceden beden sildin beni diye imali imali yazmış bişiler ama manyak kendi silmisti faceden beni. Bişeye bakmak için unutmuş bana hesap soruyor. Bunun gibi bi sürü şey. Canım sıkıldı. Siz olsaydınız görüşmeye devam edermisiniz. Özellikle eşime karşı tavrı uyuz etti beni. Eşimle aramiz kötü olabilir ama esim bize öyle bişey yapmaz imasi bile canımı sıktı.
Seni anlamayan canını sıkan insanlardan uzak durcan bi de bekarsa hiç halden anlamaz boşver hiç takma yavaş yavaş aç arayı çıksın hayatındanYa kızlar size bişi danışıcam.
Benim orta okuldan beri görüştüğüm herseye anlamsızca kırılan bi arkadaşım var. Şöyle özet geçeyim. İki hafta önce aramiz kötüyken eşim 4 günlüğüne istanbula eğitime gitti ve bu arkadaşımın arabasi ile. Arabada sorun varmış.kizin abisi istanbulda motor ustası. Eşim arabayi arkadaşımın abisine götürdü. Yalnız esim istanbula ilk kez gittiğinden yolları bilmiyor diye eğitim yerinde müdür yardımcısı bi bayan arabayi kullanmış öyle götürmüş arabayi abisine. Ki eşim bunu bana söylemişti. Neyse arkadaşım eşime sürekli laf sokmuş kimle götürdün arabayi diye. Sanki esim bi halt karıştırıyor gibi. Eşimde gıcık olmuş tabi bende sinirlendim onun bu tavrına (kendisi işten hep erkek arkadaşları ile çıkar biz hız kötü düşünmemistik bu güne kadar ) şimdi arkadaşımdan acayip soğudum görüşmek istemiyorum. Tabi bu sadece bi olay. Örneğin az evel watsap dan msj atmış hayırdır faceden beden sildin beni diye imali imali yazmış bişiler ama manyak kendi silmisti faceden beni. Bişeye bakmak için unutmuş bana hesap soruyor. Bunun gibi bi sürü şey. Canım sıkıldı. Siz olsaydınız görüşmeye devam edermisiniz. Özellikle eşime karşı tavrı uyuz etti beni. Eşimle aramiz kötü olabilir ama esim bize öyle bişey yapmaz imasi bile canımı sıktı.
Ama arabasını isteyebilecek kadar samimiysen tavır yapma da açık konuş. Faceden silenin sen değil o olduğunu söyle. Ayrıca eşinle ilgili bu tür yorumların hoşuna gitmediğini iyi niyetli bulmadığını söyle. Sen içindielileri söyle küsüp konuşmayacaksa o yapsın. Hem hatasını da anlamış olur. Arkadaşlığınız devam etme durumunda sana Nasıl davranacağını öğrenmiş olurYa kızlar size bişi danışıcam.
Geçmiş olsun canim ben yakın zamanda kan degerlerime baktirmistim kansızlık yoktu ama d vitamini eksikliği olabilir güneşe pek cikmiyorum bir de emzirince haliyle eksiklik olabilir ben de icsem iyi olur aslında hatta hamilelikten kalma d vitamini haplarim olacaktı bir bakayım tarihi gecmediyse iceyim sağol canim@yaz yagmuru ayni seyler bende de oluyor demistim. Dr gittim tahllil sonucunda bende tahmin ettigim gibi demir eksikligine bagli kqnsizlik cikti. Bir de d vitamini eksikmis kızımın devit 3 ben kullanmaya basladim
Akşam esimle konuştuk canim oğlum dün de babasına diğer çocukların sigara içtiğini söylemiş ama o çocuk bugün içmeye başlamış hatta oğlum ve bir arkadasi da sigara içersen seninle arkadasligimiz biter demiş gelince bizimkilere kokuyormuyum diye sormuş oğlum babasına ve bana kimseye söylemeyin dedi yine tamam oğlum dedik ama elbette ki ailesi bir şekilde öğrenir dedik eşim de bana ben babasını görüyorum uygun şekilde konusayim dedi diğer çocukların içtiğini bizimkilerinde etkilendiğini falan söyleyeyim daha dikkat ederler dedi zor bir durum gerçekten@yaz yagmuru Canim ailenin tutumu da önemli. Bazı aileler benim oğlum öyle şey yapmaz modunda da olabiliyor. Kabullenmesi zor bi durum O zaman sıkıntı olur gerçekten. Sen kendin görmüş gibi söylesen ailesine, hatta oğlunla da konussan söylemek istediğini arkadaşının iyiliği için ailesinin bilmesi gerektiğini anlatsan belki oglunda söylemeni ister o zaman. Ben olsam bana soylenmesini isterdim ki zaman geçmeden bilseler iyi olur sigara olayında zaman önemli
Geçmiş olsun canimSağol canım. Evet kusarak atıyor balgamı. Şimdi uyudu inşallah bir daha uyanmaz.
Dişten de yemiyordur canim çalışan anneler için zor gerçekten uykusuzluk inşallah daha fazla sıkıntı yaşamaz EmreSelamlaaarhala hastalanmadim test de yaptirmadim
emre de dis cikariyo arka arkaya gece 40 kere uyaniyo ve sabah 6 da kalkiyo iki gundur
ustune bi de usutmus
su tatil iyi gelecek bize insallah.cocuk sahibi olup da calismak zormus gercekten.sıkı sıkı sariliyo boynuma ki bunu hic yapmazdi
ben yokken yemek bile yemiyomus dogru duzgun.neyse ki yarim gun calsyorum da yedirip iciriyorm gelince.Allah tam gun calisan annelerin yardimcisi olsun
![]()
canim seni olumsuz etkileyen insanlardan uzak dur hele ki evliliğini etkileyen insanlardan ne demek kimle gittin çok sacma benim esimde bazen müşterisini arabasına alıp ölçüye falan gidiyor erkek ya da bayan olabiliyor ki eşim bana ilk evlendigimizde ben isim gereği musterimle ölçüye gidebilirim eğer birisinden birşey duyarsan olay budur bana guvenmelisin asla başka turlusu olmaz demisti birşey de duymadım kimseden duysamda inanmam anca hissederim öyle birşey de hiç hissetmedim sende eşine guveniyorsun soylemiste sana zaten farklı birşey olsa saklardı boşver canim negatif insanlardan ne kadar uzak o kadar iyiYa kızlar size bişi danışıcam.
Ben 5+ gecmistim 6 ya geceyim zaten kilot giydiriyorum uzun zamandır bir de citcitliyla ikisini deneyimAren günlerce çişini kaçırdı. Hatta burayada yazdım. Biz 4 kullanıyorduk yatarken 5 numaraya geçtim. Bezin ön tarafını biraz daha yukarı doğru bezledim. Kilot giydirip çıtçıtlı bady giydirdim. Çok şükür şimdi hiç kaçırmıyor. Bide arkadaşlar alıştırma kilodu al dediler ama satıcı çok sıcak tutar çok terler diyince almadım.
Katiliyorum açık konuşmak daha iyi aslındaAma arabasını isteyebilecek kadar samimiysen tavır yapma da açık konuş. Faceden silenin sen değil o olduğunu söyle. Ayrıca eşinle ilgili bu tür yorumların hoşuna gitmediğini iyi niyetli bulmadığını söyle. Sen içindielileri söyle küsüp konuşmayacaksa o yapsın. Hem hatasını da anlamış olur. Arkadaşlığınız devam etme durumunda sana Nasıl davranacağını öğrenmiş olur
Yani cigken mi canim? Kusura bakma ya bu kismi anlamadimcanim kilciklarini ayikladiktan sonra direk kiyma gibi yogurabilirsim
Iyi olmana sevindim hersey yoluna girer insallah.Daha iyiyim canım. Tamamen sorunlarımızı halledemedik zamana bıraktık. Sen nasılsın.
@kmltm yazdı kaçtımerakla dönüşünü bekliyoruz
çok samimi değilseniz karşı tarafın verecegi tepkiyi tahmin edemeyebilirsiniz. Bence sen görmüş gibi yapıp önce çocukla konuşsan ona sigarayı bırakmazsa ailesine söyleyecegini söylesen. Bu arada ne kadar erken başlamışlar ya içmeye.Kızlar size birşey danışmak istiyorum büyük oglumun 4 senedir çok yakın olduğu onun deyimiyle kankasi bir çocuk var okulda da dershanede de beraberler oğlum bugün dershaneden gelince bana o çocuğun bugün sigara içtiğini söyledi 3 tane başka çocuk varmış onlar iciyormus o çocukta içmiş oglumun arkadaşı çok efendi çalışkan pırıl pırıl bir çocuk diğerlerini çok tanımıyorum bu çocuğun anne ve babasıyla bir toplantıda tanismistik ama gorusmemiz olmadı hiç iyi insanlara benziyorlardi onlar da oğlumu çok beğendiklerini ve hep beraber bir yerlere gondermemizi söylemişlerdi hatta babası birkaç kez arabasıyla oglumla kendi çocuğunu bir yerlere götürüp getirmişti çocuklarıyla alakadarlar bayağı ben çocuğun sigara içtiğini duyunca çok üzüldüm ailesine soylesem mi bilemiyorum ne yapacağımi ama benim çocuğum yapsa birisi bilse söylemesini isterim sonuçta bunlar ergenlik çağında hataya meyilliler zaman çok kötü çocuklarımızı korumalıyız böyle çocuklarla arkadaşlıklarına müdahale etmeliyiz esimle de konuscam bakalım o ne diyecek ama oğlum sakın kimseye söyleme diye tembihledi tamam dedim soylersemde oglumun söylediğini söylemeyin diye tembihleyecegim zaten dershaneye girmeden önce dershanenin orada iciyorlarmis oraya giderseler görürler ne yapayım kızlar siz ne yapardınız
ay nasıl yapmıyorsun bi test. yap bence. Bizede haber verSelamlaaarhala hastalanmadim test de yaptirmadim
ustune bi de usutmus
![]()
Bende aprioya katılıyorum. Açık açık konuşmak en güzeli. Ama yine de senin için olmasa da olur diyorsan içindekileri söyleyip konuşmamaya devam edersin.Ya kızlar size bişi danışıcam.
Evt iptal edildi. Aslında tam günüydü. Herkes tatildi.. Hava da çok güzeldi.. ama kısmet başka zamanlara :)Kizlar maşallah o kadar sayfa yazmisinizki.sumdi baslasam sabaha biter:)aradan soruyorum hemen:) yarin bulusma varmi simdi ne oldu son durum?en son iptaldi anladigim yeniden varmi bi gelisme
Arabasını biz istemedik canım o eşimden arabasını abisine gotirmesini rica etti. Daha önce de saçma sapan bi sebepten 2 yıl konuşmadı benimle. Doğum yapınca geldi baristik. Zaten canım şu aralar sıkkın ve onun saçma triplerini çekecek durumda değilim gibi.Ama arabasını isteyebilecek kadar samimiysen tavır yapma da açık konuş. Faceden silenin sen değil o olduğunu söyle. Ayrıca eşinle ilgili bu tür yorumların hoşuna gitmediğini iyi niyetli bulmadığını söyle. Sen içindielileri söyle küsüp konuşmayacaksa o yapsın. Hem hatasını da anlamış olur. Arkadaşlığınız devam etme durumunda sana Nasıl davranacağını öğrenmiş olur
Samimiyetimiz yok canim toplantıda tanismistik esimde babasıyla birkaç kez telefonda konuşmuştu ama hep bize haber gönderiyorlar işte biz oglumuzu şu dershaneye gondercez annenle babana söyle sende oraya gel ayrılmayın diyorlar ogluma ya da sinemaya gidecekler Serhan la gidersen olur diyorlar gibi bayağı guveniyorlar ogluma aslında ben bir çocuğu uyarsam daha iyi olur söylediğin gibi belki içmez o zaman ama bu yanlıştan çevirmek gerek bir şekilde çok erken daha 14 yasindalar bir gün belki içecekler sigara herkesin kendi kararı ama şimdi çok erken bu sene onlar için çok önemli son seneleri sınavları var ona adapte olmaları lazımçok samimi değilseniz karşı tarafın verecegi tepkiyi tahmin edemeyebilirsiniz. Bence sen görmüş gibi yapıp önce çocukla konuşsan ona sigarayı bırakmazsa ailesine söyleyecegini söylesen. Bu arada ne kadar erken başlamışlar ya içmeye.
ay nasıl yapmıyorsun bi test. yap bence. Bizede haber ver
Bende aprioya katılıyorum. Açık açık konuşmak en güzeli. Ama yine de senin için olmasa da olur diyorsan içindekileri söyleyip konuşmamaya devam edersin.
Evt iptal edildi. Aslında tam günüydü. Herkes tatildi.. Hava da çok güzeldi.. ama kısmet başka zamanlara :)
günde bir litre süt mü:/ sindirimi en zor besinlerden bide süt dayanırsa iyi cidden. Azadı da göruptuz fotolardan gayet normal bi çocuk. Erkekler iite hep yüzeyseller.
merakla sonucu bekliyoruz
Geçmiş olsun canım emreyede düzeninizi çabuk oturtursunuz inşallah
ya ben önceden arkadaşım arkadaşım diye kıyamazdım silmeye. Eşimin ısrarıyla canımı sıkan bi kaç kişiyi hayatımdan çıkardım. Dünya varmış dedim resmen. İyi niyetli değilse bi insan yanımda yer işgal etmesin. Yeterince kendi sorunlarımız var zaten birde bu tür ünsanları düşünmeye hiç gerek yok. Hele ki uslanmaz tiplerse
Seni anlamayan canını sıkan insanlardan uzak durcan bi de bekarsa hiç halden anlamaz boşver hiç takma yavaş yavaş aç arayı çıksın hayatından
Geçmiş olsun canim ben yakın zamanda kan degerlerime baktirmistim kansızlık yoktu ama d vitamini eksikliği olabilir güneşe pek cikmiyorum bir de emzirince haliyle eksiklik olabilir ben de icsem iyi olur aslında hatta hamilelikten kalma d vitamini haplarim olacaktı bir bakayım tarihi gecmediyse iceyim sağol canim
Akşam esimle konuştuk canim oğlum dün de babasına diğer çocukların sigara içtiğini söylemiş ama o çocuk bugün içmeye başlamış hatta oğlum ve bir arkadasi da sigara içersen seninle arkadasligimiz biter demiş gelince bizimkilere kokuyormuyum diye sormuş oğlum babasına ve bana kimseye söylemeyin dedi yine tamam oğlum dedik ama elbette ki ailesi bir şekilde öğrenir dedik eşim de bana ben babasını görüyorum uygun şekilde konusayim dedi diğer çocukların içtiğini bizimkilerinde etkilendiğini falan söyleyeyim daha dikkat ederler dedi zor bir durum gerçekten
Geçmiş olsun canim
Dişten de yemiyordur canim çalışan anneler için zor gerçekten uykusuzluk inşallah daha fazla sıkıntı yaşamaz Emre
canim seni olumsuz etkileyen insanlardan uzak dur hele ki evliliğini etkileyen insanlardan ne demek kimle gittin çok sacma benim esimde bazen müşterisini arabasına alıp ölçüye falan gidiyor erkek ya da bayan olabiliyor ki eşim bana ilk evlendigimizde ben isim gereği musterimle ölçüye gidebilirim eğer birisinden birşey duyarsan olay budur bana guvenmelisin asla başka turlusu olmaz demisti birşey de duymadım kimseden duysamda inanmam anca hissederim öyle birşey de hiç hissetmedim sende eşine guveniyorsun soylemiste sana zaten farklı birşey olsa saklardı boşver canim negatif insanlardan ne kadar uzak o kadar iyi
Yani cigken mi canim? Kusura bakma ya bu kismi anlamadim
Iyi olmana sevindim hersey yoluna girer insallah.
Arkadaşına gelince aprioriye katiliyorum araya mesafe koyacaksan da acikca soyle rahatsiz oldugun seyleri ki ben olsam mesafeli olurdum
Eşimle aramizin kötü olduğunu söylemedim ona yoksa yazardı da yazardı. Hep olumsuz düşünüyor. Başka bi arkadaşıma anlattım oda aynı benim gibi düşündüğünü ve görüşmek istemediğini söyledi. Onun eşi için abuk subuk konuşuyor çünkü. Kendisi bu yıl boşandı. Watsap dan öyle saçma sapan yazınca cvp yazmadım sonra aramaya başladı acmadin. Konusursak kalbini kırıcam çünkü.çok samimi değilseniz karşı tarafın verecegi tepkiyi tahmin edemeyebilirsiniz. Bence sen görmüş gibi yapıp önce çocukla konuşsan ona sigarayı bırakmazsa ailesine söyleyecegini söylesen. Bu arada ne kadar erken başlamışlar ya içmeye.
Bende aprioya katılıyorum. Açık açık konuşmak en güzeli. Ama yine de senin için olmasa da olur diyorsan içindekileri söyleyip konuşmamaya devam edersin.
Evt iptal edildi. Aslında tam günüydü. Herkes tatildi.. Hava da çok güzeldi.. ama kısmet başka zamanlara :)
himm olsaydi iyi olurdu bencede.havalarda orta ayar.kismet diyelim o haldeçok samimi değilseniz karşı tarafın verecegi tepkiyi tahmin edemeyebilirsiniz. Bence sen görmüş gibi yapıp önce çocukla konuşsan ona sigarayı bırakmazsa ailesine söyleyecegini söylesen. Bu arada ne kadar erken başlamışlar ya içmeye.