- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
Oyle yaptm cnm rahatladi biraz ama hep agzi acik agzdan nefes aliyoSerum fizyolojik sıksanda yeter kendi aksın
evet cnm ara ara oluyoBenimde birikme gibi degil canim sonra gectimi peki
Sagol cnm Bn hic cekmedim dha nasl yapildgni ble bilmiuorm sktim burnuna sadece akti biraz kendigecmis olsun canim ilerlemez inşallah burnuna serum fizyolojik te siksan olur hirlamasida burundan oluyor ben ara ara yapıyorum Eceye banyodan sonra da aspiratorle cekiyorum hep alıştı o yüzden
aliym yarin canm cok sagol@hiraysen canim coldmix damla al yastigina damlat istersen canim gece daha rahat uyur
sagl cnm otrivine bn kendm kullaniyodm sinuzitm var iyi geliyodu bebeklere kullanilan farklidr belki soriym doktra onlarin kullanimida dha rahat cnku. Su coldmix ide hep alicm unutuyorm yarn gdip alicm sabah@hiraysen geçmiş olsun. Can'ım serum fizyolojik ben damlatıyorum ama çekmiyorum ben de korkuyorum. Azada çirkin ol Diyince burnunu kırıştırıp fışfış yapıyor ve biraz akıtıyor. Ayrıca cold mix gerçekten çok rahatlatıyor. Bizim burun tıkanıklığında dr serum fizyolojik yerine otribebe nin otrivine diye bi fısfısını vermişti daha etkiliydi. Bi dr sor istersen biDe çok etkili oldu
sagol cnm bugece onu deniym bakalm. Bnde gormustm . sonuclar hep olumluyduGeçmiş olsun canım ilerlemez inşallah.
Cold mix bende kullandım. Hatta eşimde sinüzit var onun yastığına da damlatıyoruz arada rahatlıyorum diyo. Çektirmiyolar zaten artık burunlarını.
Geçenlerde facedeki haziran annelerinde görmüştüm. Burayada yazmıştım belki görmüşsündür. Kuru soğanı soyup 4 e bölüp çocuğun baş ucuna koyuncada rahat uyuyomuş. Hiç deneöedim ama deneyenler olmuş sonuç alanlarda vardı deneyebilirsin istersen