Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet guzelmis bakiym buna. Cok sagol cnm.aslında beceri oyuncağı değil ama playskoolun eflatun ilk kelimeler oyuncağı var. Filin burnunu ündirdiğinde resim değişiyo her resimde 2 öge var. Aslan ayı var mesela a harfinde aslan a harfiyle başlar diyo. Kulağını kaldırınca diğerini söylüyo. Altta sarı bi dönen bişey var onu çevirince fotodaki şeylerin seslerini çıkarıyo. Fareyi indirincede orda şekiller renkler yüz ifadeleri çıkıyo onları seslendiriyo. Bi kaç şarkı var.
Gökçe 6 aylıkken almıştım heveslenip hala oynuyo onunla. Tekrar etmeye çalışıyo söylenenleri. Sesleri çıkarıyo. Hiranında hoşuna gider sanki Eki Görüntüle 1677117
bu daha pratikmiş. Yakında yakarım yine bişey nasıl olsa denerim bunuda![]()
pahalıymış bayağı en ucuz 100 tlaslında beceri oyuncağı değil ama playskoolun eflatun ilk kelimeler oyuncağı var. Filin burnunu ündirdiğinde resim değişiyo her resimde 2 öge var. Aslan ayı var mesela a harfinde aslan a harfiyle başlar diyo. Kulağını kaldırınca diğerini söylüyo. Altta sarı bi dönen bişey var onu çevirince fotodaki şeylerin seslerini çıkarıyo. Fareyi indirincede orda şekiller renkler yüz ifadeleri çıkıyo onları seslendiriyo. Bi kaç şarkı var.
Gökçe 6 aylıkken almıştım heveslenip hala oynuyo onunla. Tekrar etmeye çalışıyo söylenenleri. Sesleri çıkarıyo. Hiranında hoşuna gider sanki Eki Görüntüle 1677117
Ben vermiyorum canim diğer çocuklarıma da vermiyorum eğer vereceksem de portakal sıkıp veriyorumHazir meyve suyu veriyomusnz cocklra ?? Markette gordm cocklar icn tamek organik gbi incelemedm kutusnu Kuck bebegi olan bi kadn birsuru koydu sepetine dikkatmi cekti
ben 85 e almıştım internetten. O ara okumuştum internette çocuklar uzun süre oynuyolar falan diye yazmıştı anneler. 2 yaşındaki çocuğunun hala oynadığını yaxanlar vardı. Bide sağlam bi oyuncak kolay kolay kırılmaz bozulmaz. Öyle olunca değer sankipahalıymış bayağı en ucuz 100 tl![]()
hirada surekli ayakkabi tasiyo bnde onunkilrri alta koydm hergun ayakkabilarni topluyorm evdeMutfaktaydim salona bir gittim ortalık ayakkabı dolu abilerinin ayakkabılarını almış hep Allahtan halilarim yok yıkamada ama acilen bir kilit almam lazım ayakkabiligin kapakları icin
Ay hakkaten pek tipsizmiş bu daGecenlerde bu cirkin oyuncaga 120 verdm hc oynamiyo @Akaibu seninkide pahaliymis magazada yapisir kesn eve gelnce atar biyere bidha yuzune bakmaz
Ben çok nadir veriyorum o da dışardaysak ihtiyacsa yani eve almıyorumHazir meyve suyu veriyomusnz cocklra ?? Markette gordm cocklar icn tamek organik gbi incelemedm kutusnu Kuck bebegi olan bi kadn birsuru koydu sepetine dikkatmi cekti
aaa bi bizim evde var sanıyodum ayakkabı delisi napcamı şaşırdım artık ayakkaılıği da kaldırdım bıktım artık bi de arada ağzına sokmaya çalışıyoMutfaktaydim salona bir gittim ortalık ayakkabı dolu abilerinin ayakkabılarını almış hep Allahtan halilarim yok yıkamada ama acilen bir kilit almam lazım ayakkabiligin kapakları icin
bende karşıyım ama çok güzeller dayanamıyorumBen oyuncağa fazla para verilmesine nedense sıcak bakmıyorum
İlk arabam vs onlara vermiştik yürümeyi desteklesin diye, önümüzde kış artık evde daha çok zaman geçirecek, o yüzden kendimle çelişen bir cümle kuracağım, oynayacağını bilsem acımam parasına alırım![]()
Ben özel olarak ona vermiyorum canım ama bazen içen birilerini görünce içmek istiyor. Ben de bardağa çay doldurur gibi dibine biraz meyve suyu koyup su dolduruyorum üzerine sadece renk oluyo nerdeyse öyle gecistiriyorum:)))Hazir meyve suyu veriyomusnz cocklra ?? Markette gordm cocklar icn tamek organik gbi incelemedm kutusnu Kuck bebegi olan bi kadn birsuru koydu sepetine dikkatmi cekti
Eki Görüntüle 1676983
Şuna bakar mısınız. Benim sıpa kendi aktarma oyununu kendi bulmuş
Bnde yogurt yediremedm hic bizman. Biraktm yapmayida teklifte etmiyorm artk.zeytin yemezdi ama her sbh agzina atip tukuruyodu snra. İki uc gundur zeytin yiyo cekirdgni kendi cikariyo cekirdeksiz veriyorm istemiyo. Yogurtuda deniym bn yne bi sure belki onuda yer kendi haline birakincaAyrica yemek menusunu de duzenleme karari aldim. Cok az yemeye bsladi. Iki ogunde yarim kasa bile yememeye baslamisti. Sabah kabakli peynirli omlet yaptim. Ihlamuru sevmiyor ama caya bayiliyor. Ben de ihlamuru kaynatip ilittim pekmezle cay goruntusu verdim. Yarim cay bardagindan fazla icti omlaetin de yarisina yakinini yedi. Ilk defa mandalina verdim ogurup agzindan cikardi. Ben de karsisina gectim midem bulanarak hic sevmem mandalinayi yemeye basladim yanasti ona da zarini soyarak verdim yedi. Hic agzina yogurt surmez bende artik vermeyi denemiyordum bile. Hazir yogurda bebe biskuvisi ve muz koydum uc tatli kasigimzor yedi. Ama denemeye devam edicem. Uzun uzun yazdim tableti alinca kusura bakmayin. Bu arada pipetli sulugun pipetini nasil temizlemem gerekiyor bilen var mi?