Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasin. Şükür ki önemli birşey olmamış.Suan dayak yemiş gibiyim 3 buçuk gibi pat diye bir ses ve umutun ağlaması yla uyandım nasıl çıktım yataktan bilmiyorum umut besiginden kafa üstü düştü nasıl kötü oldum anlatamam Rabbime bin şükür ki birseyi yok hatta ben ondan daha kötü oldum nasıl ağladı yavrum uyutmadim oyladı yeni uyudu ilk kez düştü böyle Son olur inşallah
Geçmiş olsun canım. Çabucak toparlarsin inşallah.Çok fenayım cırcır olmuşum. Midem de felaket bulanıyo. Çocuğun yrmeğinide hazırlayamadım çubuk kraker verdim oyalanıyo.
Bulantıdan bişeyde yiyemiyorum. Emzirirken metapamit kullana bilir miyim acaba![]()
Yokluğun çok hissedildi burada canım. Engellerin kalktığına sevindim:)@yaz yagmuru canım bi yere mi çarptı acaba yanağını ama ben artık acıyan yeri gösterdiği için mutlu oluyorum dün mirada parmağını sıkıştırdı babası hangisi diyo uf uf diyip sıkışan parmağını gösterdi bide gidip çekmeceye eh eh yapıyo :))
fayika topik açma fikri çok güzel olmuş teşekkür ederim canım tarif yazan arkadaşlarında emeklerine sağlık hepinize teşekkürler
A Aysegul1706 umutcum her zamanki gibi çok bi tatlı..ayrıca çok geçmiş olsun şükür bişi olmamış benim yanımdan bile düşürmüşlüğüm var insan kendine gelemiyo
@Akaibu teşekkür ederim canım çok şükür sorun yok sadece yeni ofisde masam giriş kat cam kenarındaydı gelen geçen ekranım kabak gibi neyseki dün gece film çekildi cama huzura erdim