- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
maşallah canım bebişinin cicilerini yesinler çok güzeller inşş sağlıkla giydirmekte nasip olur canımkızlar arkadaşım netten sipariş vermiş çok hoşuma gitti ..minik meleğime.. almış..Eki Görüntüle 892180 Eki Görüntüle 892181
anladım canım zaten pişik için en iyisi bepanthen bir numaraparapen içermiyor bildiğim kadarıyla ikiside..ikisinide seven memnun olanda var olmayanda..ablamda kardeşimde popo için bepanthen kullandılar birde zeytinyağı..şampuan vsde johnsonın kileri kullandılar..
İlk kez duydum...:) badi de dondan sayılır canımmm.....
Sallanan bişey alma fikri pek cazip gelmiyor aslında ben çocukların sallanmasına karşıyım...Hem alışmış olacak sonra uyutmak için salla dur yinede herkesin kendi tercihi yanlış anlama canım...:)
Nivea iyi Bübchen de öyle benim bildiğim kadarıyla...
Papatyanı sevsinler...:) çok şekermiş kız kıyafetleri daha bi cici oluyor zaten...
kızlar arkadaşım netten sipariş vermiş çok hoşuma gitti ..minik meleğime.. almış..Eki Görüntüle 892180 Eki Görüntüle 892181
Eki Görüntüle 892407 kızlar burda cok kucuk gorunduler ama daha cınsıyetımız bellı olmadıgından sımdılık bu kadar alabıldıksarı takımı ananesı soyler soylemez almıs
kızlar arkadaşım netten sipariş vermiş çok hoşuma gitti ..minik meleğime.. almış..Eki Görüntüle 892180 Eki Görüntüle 892181
Eki Görüntüle 892407 kızlar burda cok kucuk gorunduler ama daha cınsıyetımız bellı olmadıgından sımdılık bu kadar alabıldıksarı takımı ananesı soyler soylemez almıs
canım eğer bulursan bana da bilgi geç olur mu uygun güzel birşey :d Bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu Erkek anası olacağım ouhahhaha :
canım eğer bulursan bana da bilgi geç olur mu uygun güzel birşey :d Bu arada bebeğimin cinsiyeti belli oldu Erkek anası olacağım ouhahhaha :
Eklemeyı unutmusum hemen eklıyorum
canım benim cok tsk ediyorum bilgilendim vala birkac sorum olacak ben sıcak memlekette yasıyorum oyuzden 0-3 ay tulum cok alamayyım diyorum 6-9 aylık esyalaramı yuklensek hastane cıkıslarıda cok kulanılmıyomuş kac tane almıstınşimdiden cok tsk ederim bebeşin güle güle buyusun inşallah
kızlar bebek bakım seti olarak hangi marka daha iyi kaliteli acaba :44:
Nivea mi
cansın baby mi
Güzel bi tesadüf olmuş bende bu gün internetten odalara bakmıştım beğendiklerim arasında Newjoy Laura da vardı sayende fiyatını da öğrenmiş oldum ayrıntılı bilgide iyi oldu benim için 7 yıl garantili olması çok iyi genel de o kadar garanti veren pek yok boyasının iyi kalite olmasına da sevindim oldukca kaliteli gözüküyor umarım memnun kalırsın canım ...:) Güle güle güzel günlerde kullansın bebişin...:)
Benim bide Stylewood Cinderella ilgimi çekti...
Eki Görüntüle 896320
Eki Görüntüle 896321
Güzel bi tesadüf olmuş bende bu gün internetten odalara bakmıştım beğendiklerim arasında Newjoy Laura da vardı sayende fiyatını da öğrenmiş oldum ayrıntılı bilgide iyi oldu benim için 7 yıl garantili olması çok iyi genel de o kadar garanti veren pek yok boyasının iyi kalite olmasına da sevindim oldukca kaliteli gözüküyor umarım memnun kalırsın canım ...:) Güle güle güzel günlerde kullansın bebişin...:)
Benim bide Stylewood Cinderella ilgimi çekti...
Eki Görüntüle 896320
Eki Görüntüle 896321
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?