2014 Haziran Gelinleri

Tünaydın diyim ben de bari :)

Uyanmaz olur muyuz iş güç bizi bekler. :)

Ben çalışıyorum haziranın ilk haftası ayrılacağım işten. Herkes ne kadar rahatsın sen çeyiz falan baksana diyor ben de ya yaparız nolcak diyip duruyorum :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy ewet çalışınca hazırlıklar haftasonlarına kalıyor malesef o günde ne yaparsan kardır =)

ben de haziranın 7sinde işe gelmeyip 1 haftalık ewlilik iznine çıkcam =)

senin düğün haziranın kaçında bakim?

İzin iyiydi de beni kurtarmaz :D başka şehire gidiyoruz evlenip. Gidip herşeyi ordan almak istiyorum taşınmayı hiç sevmediğimden :/

Nikâh tarihi aldık.
Evimizi tuttuk.
Sıra mobilyaya geldi. Yatak odası beğendim, oturma grubu beğendim.
Gelinlik olayına hiç girmedim :S :( Bir an önce harekete geçmem lâzım.

kızlar aranızda protez tırnak yaptıran varmı düğünüme yaptırmak istiyorum ben antalyadayım burda tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı:18:

Nikâh tarihi aldık.
Evimizi tuttuk.
Sıra mobilyaya geldi. Yatak odası beğendim, oturma grubu beğendim.
Gelinlik olayına hiç girmedim :S :( Bir an önce harekete geçmem lâzım.

gelinlik olayına bi an evvel başlasan iyi olur canım hazirandaysa düğün malum 2 ayımız kaldı özel dikim olcaksa bi an önce başla derim:34:

kızlar merhaba, benim düğünüm de 22 haziranda. şimdilik heyecan yok bende daha hiçbir şey hazır olmadığı için olsa gerek. ev tutmadık henüz o yüzden büyük eşyalar da alınmadı gelinlik dikimi için biryerle anlaşılmadı davetiyeler basılmadı vs. sadece benim çeyiz ve düğünün olacağı mekan hazır o kadar. benim sıkıntım bambaşka ama. KİLOLAR :( 67 kiloyum ideal kilom 58. (daha önce diyetisyene gitmiş tüm ölçüm ve testler yapılmıştı ordan öğrenmiştim) yani 9 kilo fazlam var. 38 bedenim. çok kilolu görünmüyorum ama gelinlikte zarif görünmeyi çok istiyorum. ilginç şekilde sanki evlenecek olan ben değilim gibi bir türlü harekete geçip diyete başlayamıyorum :( iştahım aşırı açıldı son aylarda ne olacak bilmem. sizlerin arasında var mı düğünü için kilo veren vermeye çalışan ? gaza gelmem lazım bir an önce :56:

Eki Görüntüle 1051345

canım benimki bu. inci den. 170 tl.:16:

$image.webp
Bambi den aldım

gelinlik olayına bi an evvel başlasan iyi olur canım hazirandaysa düğün malum 2 ayımız kaldı özel dikim olcaksa bi an önce başla derim:34:

Haklısın canım ya. Pazartesi günü çarşıya çıkmalıyım.

SELAM HERKESE :3:

benim de düğünüm 8 haziranda olacak inşallah evimizi nikah tarihi tamam mekan tamam memur tamam
:34:
evimizi tuttuk salon ve oturma odamızın eşyalarını yaptırıyoruz bi yatak odası kaldı beyaz eşyaları aldık halı perde henüz beklemede çeyizde ufak tefek eksikler var. balayımızı ayarladık fethiyeden güzel bir taş ev kiraladık :38:
gelinlik baktım kafamdaki şeyi yaptırıcam inşallah güzel olur bu akşam başlıyoruz gelinliğe kalan herşey duruyo panik oldum bee:18:
çookk çalışmamız lazım kızlarr çookk:10:

haydi durmak yokk yola devam :10::10:

Allah kolaylık versin hepimize. Benim düğünüm de 8 Haziran'da :)

kızlar merhaba, benim düğünüm de 22 haziranda. şimdilik heyecan yok bende daha hiçbir şey hazır olmadığı için olsa gerek. Ev tutmadık henüz o yüzden büyük eşyalar da alınmadı gelinlik dikimi için biryerle anlaşılmadı davetiyeler basılmadı vs. Sadece benim çeyiz ve düğünün olacağı mekan hazır o kadar. Benim sıkıntım bambaşka ama. Kilolar :( 67 kiloyum ideal kilom 58. (daha önce diyetisyene gitmiş tüm ölçüm ve testler yapılmıştı ordan öğrenmiştim) yani 9 kilo fazlam var. 38 bedenim. çok kilolu görünmüyorum ama gelinlikte zarif görünmeyi çok istiyorum. Ilginç şekilde sanki evlenecek olan ben değilim gibi bir türlü harekete geçip diyete başlayamıyorum :( iştahım aşırı açıldı son aylarda ne olacak bilmem. Sizlerin arasında var mı düğünü için kilo veren vermeye çalışan ? Gaza gelmem lazım bir an önce :56:

yazdıklarımdan sonra haline şükredecksin keşke fazlam 9 kilo olsaydı:43:
2 ay kaldı artık çok geç kaç kilo verbilirim ki off yemek delisi oldum:56: Ama çok takıp da en güzel günümü zehir etmek istemiyom neyse bakıcaz artık :26:

Günaydııın kızlarr napıyorsunuz bakiim haftasonu neler yaptınız hai anlatın :1:

mobilya baktık cnm aldık gibi bişey :D ev baktık yine yok ama aramaya devam ;)

Aaaa niye bulamıyorsunuzkii canım??

ben bi günde buldum internetten araştrdm sahibinden sitesinden beğendik hemen tuttuk =)

siz kapı kapı mı dolaşıyorsunuz yoksa internetten mi araştırıyorsunuz da bulamıyorsunuz =)

ayyyyyyyyyyy 2 ay sonra bugün evleniyorum yahuuu çok garipppppppppppp:26::26::26::26::26:

Back
X