Hepimizde benzer sıkıntılar var heralde..Ben de bıktım çok yalnız kaldım her şeyi tek başıma halletmeye çalışmaktan çok bunaldım yok işiydi yok okuluydu sürekli meşgul hiç bir işimizi yapamıyoruz fotoğrafçılarla konuşmak istiyorum bana tarih ver diyorum yok veremem e ben nasıl ayarlıcam , mobilya seçmeye tek başıma gittim hem de şehir dışına bir kaç eksik kaldı yine gitmemiz lazım yine vakti yok e seçemeyince yapılamıyor da şurda 2 aydan az kaldı ev inşaat halinde stres yapıyorum o çok sakin tartışamıyoruz bile her tarafım sivilce oldu en sonunda tek başıma gitcem yine biliyorum
Bizim de öyle 2 ay kalmış davetiye yok damatlık yok orkestra yok. (Damatlığı yarına kadar almamız gerekiyor çünkü benimki başka bir şehre gidecek yarın ve düğünden önceki gün geri dönecek.)
Ben de topu ona atmıştım sen beğen almaya gideriz diye. Son saatlere bıraktı bu işi sağolsun. Her şeyle ben ilgileniyorum evet ama damatlığı ben deneyecek değilim bi zahmet sen bak falan diye atar yaptım yapılmayacak gibi değil ama. Bu sefer de ofluyo pufluyo bütün vaktimi buna mı ayırıcam falan diyo kendi bilir :/