2014 Haziran Gelinleri

Kızlar merhaba :) 23 haziranda da benim düğünüm var ama ayın 13ünde olmam gereken regliyi olamadım halen çok sıkıntılıyım ne yapmalıyım sizce? Geciktirici mi beklemek mi? Düğün sonrası da balayına gideceğim haliyle sıkıntım büyük:2:

Kızlar merhaba :) 23 haziranda da benim düğünüm var ama ayın 13ünde olmam gereken regliyi olamadım halen çok sıkıntılıyım ne yapmalıyım sizce? Geciktirici mi beklemek mi? Düğün sonrası da balayına gideceğim haliyle sıkıntım büyük:2:

bence bekle canım
strestendir
stres yapma kendini sıkıntıya sokma
hemencecik olursun:)

Dertleşmek istiyorum sadece dün evlendim ama simdiden cok pismanim o kadar mutsuzum ki anlatamam kinamda ve nikahimda burnumdan geldi ne evden gelin cikabildim ne nikahimdan birsey anladim uzuntumden hastanelik oldum nikah sirasinda hayir demeyi bile dusundum bir kabusun icindeyim Allah sonumu hayir etsin cok mutsuzum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dertleşmek istiyorum sadece dün evlendim ama simdiden cok pismanim o kadar mutsuzum ki anlatamam kinamda ve nikahimda burnumdan geldi ne evden gelin cikabildim ne nikahimdan birsey anladim uzuntumden hastanelik oldum nikah sirasinda hayir demeyi bile dusundum bir kabusun icindeyim Allah sonumu hayir etsin cok mutsuzum

canım seni bu kadar mutsuz edecek ne oldu?
birebir eşinle mi sorun yasadın?
ben de kınamda eşimin ailesiyle sorun yaşadım,düğünde bi kere yanıma gelip oynamadılar,başkasının düğününe gelmiş gibiydiler
birebir eşinle problemin yoksa ailesini filan o kadar önemseme,kendini mutsuz ettiğine değmez

ben de başımdan geçenleri yazayım kızlar :)

Tüm hafta ve öncesinde hava durumuna baktım Allahım noooluuur yağışlı olmasın diye dualar ettim,hatta cuma günü gök delinmişcesine yagdı. Şükürki Rabbim cumartesi havayı actııı hava cok güzeldi. Yağsa da Allahın takdiri diyecektim.Yağış olacak falan diye sıkıntıya sokmayın kendinizi,olacağı varsa oluyo çünkü.

Anadoludn avrupaya gidişte kaza olmuş,baya ölümlü falan,trafik felçti. Düğün yerine zar zor gittik,giderken düğün arabasına saldıran cocuklar vardı.Aman Allahım nasıl bi saldırma,eşim sinir oldu,bagırdı falan yok gitmiyolar,ağlamamak için kendimi zor tuttum.

Geç kaldığımız için fotograf çekimi oldu ancak hiç içime sinmedi,o yüzden fotografcı arastırıp tekrar cektircem

Zaten saçımla makyajımı da çok sevmedim. Ugurkan Libadiye ye gittim ama adı var diye siz gitmeyin,makyajı kadın o kadar özensiz yaptı ki ben yapsam daha güzel olurdu. Yine de idare ederdimm

Bi de bi süre snra kasmanın bi anlamının olmadıgını anladım,ne kadar kusursuz olsun desen de illa bişey cıkıyo:)

Nikah kısmında heyecandan ölebilirdimmmm

Sonrasında vur patlasın cal oynasın :) Hiç oturmadım

Hayırdır ne oldu o kadar:/
Kendine zarar verme canım kendini üzerek zamanla daha iyi hissedersin inşallah..

Bizim alt komşumuzun kızının nikah şekerine adını yanlış yazmışlardı kız dedi ki iyi ki o gün görmemişim yanlış olduğunu yoksa çok kötü üzülürdüm diye. O gün her şey eksiksiz olsun diye kendimizi şartlıyoruz o yüzden mi üzüldün acaba :(

ben de başımdan geçenleri yazayım kızlar :)

Tüm hafta ve öncesinde hava durumuna baktım Allahım noooluuur yağışlı olmasın diye dualar ettim,hatta cuma günü gök delinmişcesine yagdı. Şükürki Rabbim cumartesi havayı actııı hava cok güzeldi. Yağsa da Allahın takdiri diyecektim.Yağış olacak falan diye sıkıntıya sokmayın kendinizi,olacağı varsa oluyo çünkü.

Anadoludn avrupaya gidişte kaza olmuş,baya ölümlü falan,trafik felçti. Düğün yerine zar zor gittik,giderken düğün arabasına saldıran cocuklar vardı.Aman Allahım nasıl bi saldırma,eşim sinir oldu,bagırdı falan yok gitmiyolar,ağlamamak için kendimi zor tuttum.

Geç kaldığımız için fotograf çekimi oldu ancak hiç içime sinmedi,o yüzden fotografcı arastırıp tekrar cektircem

Zaten saçımla makyajımı da çok sevmedim. Ugurkan Libadiye ye gittim ama adı var diye siz gitmeyin,makyajı kadın o kadar özensiz yaptı ki ben yapsam daha güzel olurdu. Yine de idare ederdimm

Bi de bi süre snra kasmanın bi anlamının olmadıgını anladım,ne kadar kusursuz olsun desen de illa bişey cıkıyo:)

Nikah kısmında heyecandan ölebilirdimmmm

Sonrasında vur patlasın cal oynasın :) Hiç oturmadım
Oh ne güzel :) şu arabaya saldıranlar yüzünden benimki de çok sinirlenir kesin. Bi de arabayı kiralıcaz biz inşallah arabaya zarar vermezler :/

Ben de saç makyajdan çok korkuyorum kötü olacak diye :|

korkmayınnn kendinizi akısına bırakınnn :) her şey cok güzel olacak inşalllhhhhh:52:

Her şey gönlünüzce olsun kızlar ben düğünde saçımı açık bıraktım kayınvalide ve akrabalar çok özensiz buldu ama benim içime sindi topuzla kocakarı gibi oluyordum

İlk dansımız içşn kursa gitmiştik düşmeden kusursuz bi dans ettik çok şükür

Düğünde takı olayları yüzüden sinir krizi geçirdim düğünün yarısında ağlıyodum gelin odasında

İyi ki kına da çok oynamışım çok eğlenmişim düğünden bişi anlamadım

Sonra masa altından alkol takviyesiyle bi başladım oynamaya düğün bitene kadar az geldi :)

Kınada ağlamayan ben düğün bitip otele giderken bir başladım ağlamaya
Annemle vedalaşmak çok zordu kımada ağlamadım çünkü akşam baba evine gidiceğimi biliyordum düğünde çok farklı artık baba evi yok

Balayı bitti külkedisine döndüm çamaşır yıkıyorum :D

Fotoğraf çekimi yapamadık havaya güvenemediğimiz için ama söz aldım eşimden yapıcaz önümüzdeki günlerde ben de tekrar gelinliğimi giyiceeem :D

En komiği de düğün yerine erken gittiğiniz için sıkıntıdan çocuk parkına gittim sallandım kaydım tahtravalliye bindim çok eğlendim

Tam sahneye gidicez dansa çıkıcaz bir baktım benim etekler yırtık pırtık sallanıyo bi gülme geldi hiç kafama takmadım eğlendim o kadar ;)

@Seaslug cidden gittin parka yani :D :D

Evveeet gelin odası çok küçüktü camı bile yoktu hava sıcaktı daha çıkmamıza nerdeyse 2 saat vardı dış çekim yapmaya vakit kalmamıştı bizde aldık arkadaşları sahilde çekildik kendi başımıza hemen orda park vardı salıncak çok zevkliydi etekler açılıyo wuuuu :D

Kuzen ben olsam asla yerimden kalkmazdım dedi ben de eğlenmek daha önemli güzel görünmekten dedim :D

Oynarken bir ara eteğimin sallanan parçasını hemencik kopardım fırlattım biyere

Neden canim neyin var ne seni bu kadar pisman etti ?

Kızlar düğüne 3 gün kala kuaförü değiştirdim. Yerinde bir karar verdiğimi düşünüyorum önceki kuaförün yeşil far kırmızı ruj kullanırız demesiyle koşar adım uzaklaştım bölgeden -.-

Kızlar düğüne 3 gün kala kuaförü değiştirdim. Yerinde bir karar verdiğimi düşünüyorum önceki kuaförün yeşil far kırmızı ruj kullanırız demesiyle koşar adım uzaklaştım bölgeden -.-

Daha önceki makyajlarına bakabilirsin bana kırmızı far sürdü bayılcaktım nabtın sen dedim yaa kıpkırmızıı sonra siyah sürdü simsiyah çok koyuuu dedim başının etini yedim meğer gölge yapcakmış güzel oldu sonra :P

Back
X