- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.041
Cidfi misin? büyümedi mı seninkiler? Allah allah...Valla bilmiyorum sanki benim bebekler göğüslerimde :) sırt ölçüm aynı kup büyüttüm bi beden 75 b den 75 c ye terfi etti benimkiler :) özellikle bebeklerin emecegi kısımlar da baya büyüdübasları yani..doğsalar simdi tam ağızlarına layık:) bu gidişle c ler de çabuk eskicek galiba
Kıxlaaar Kimsenin büyümedi galiba göğüsleri bitek bende mı boyle yaa?bi gariplik yoktur heralde dimi?
Gayet iyiymiş canım, detaylı ultrason 500-1000 arası yerine göre değişiyor diye duymuştum ondan sordum ilerleyen zamanlarda o zaman, bebişlerimiz sağlıkla gelsin doğru tedavi uygulansın da tek giden paramız olsun
Canım kan verirken derken? Kansızlıktan falan bildiğimiz damardan başkasinin kanı mı verildi? Bende zekai Tahire ilk gittiğimde kanım önce 10.5 du sonra 1 haftada 8.5'a düştü, düşmeye devam etse kan vereceklerdi, henuz ilk 3 ayım olunca çok korktum ki, kan verilmeden çıkışım yapildi hemotolojiye gittim, daha kan almadan enfeksiyona bağlı düşmüş olabilir dedi. Cidden de şükür tekrar 10.5 olmuştu. Ani kanında düşüklük yaşayan arkadaşlar olursa akillarin da olsun...
10+3 günlüğüz teyzesihenüz küçüğüz Rabbim kucağımıza aldigimiz günleri de göstersin inşallah
canım gözün aydın bebeklerin iyiymiş 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın.Allah tamamına erdirsin vakti zamanında sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inş.Bebeklerim büyümüşler masallah biri 12+1 biri 12+3 olmuş..ense ölçümü, bebegi besleyen ana damarın kan akısı ölçümü,kalp kapağı kaçağı gibi falan gibi bi sürü seye baktı ve bana anlattı ne sekilde down teşhisi tehdidi oluştuğunu doktorum ve cok sükür bi sorunumuz yok dedi.tecrubeli ve becerikli bi doktorum oldugu için cok şanslıyım gercekten..
Bebeklerden biri uyuyodu kızlar biri hareketliydi sonra öteki de uyandı elini yüzüne götürdü falan cok tatlılar dedim onlara bakarken doktorum masallah de bence dedi:)
Veeee sanırım buyuk olan erkek bu arada:) buyuk ihtimal pipisi olan bişeyi gösterdi erken ama sanırım bu erkek dedi bi kaç kere bakıp :) ötekinde daha bi cinsiyet belirtisi yok:) benim icime kız gibi doğuyor ama bakalım 1 ay sonra gidicez belki o zaman öğreniriz:) bugun cok mutluyum bebislerimi görmek cok iyi geldi..
Bide 3 boyutlu gösterdi onda daha belli oluyo hareketleri resimlerini çekti bakıp bakıp duruyorum :) nazar degdircem bebislerime kendi kendime:)
hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
ani bir ölümdü,acilen ameliyata alınmış ama masadan kalkmak kısmet olmamış
mekanı cennet olsun...
evet canım ya ben ayvayı normalde hiç sevmezdim şimdi çok yiyorum . birde canınız istemesin ama vişne çok istiyor canım.zaten vişneyi çok severim.Kızlar sizin bebişlerin sevdiği şeyler ne:)benimkiler ayvaya bayılıyo:)bide muza
iyi akşamlar kızlar bugün uzun bir zamandan sonra dışarıya çıktım .biraz bebek eşylarına baktık.herzaman önünden koşarak kaçtığım dükkanların içini gezdim.Allah banada bunu nasip etti şükürler olsun.....park oyun yatakları hoşuma gitti çok kullanışlı gibi geldi bize iki tane alalım diyoruz bir dolap birde şifon ver alalım diyoruz.küçük bir oda var ancak alır .çok heyecanlı ya herşey çok cici
evet canım ya ben ayvayı normalde hiç sevmezdim şimdi çok yiyorum . birde canınız istemesin ama vişne çok istiyor canım.zaten vişneyi çok severim.
senin miniklerin cinsiyeti ne .evet gamzeli olurlarmış .vişne hiçbiryerde yok dondurucuda vardı onu çıkartıp yiyorum taze gibi olmuyor ama ne yapalım artık.Yok kız vişneyi sevmem ben:)ama ayvayı bide gamzeli olsunlar diye çok yiyorum
senin miniklerin cinsiyeti ne .evet gamzeli olurlarmış .vişne hiçbiryerde yok dondurucuda vardı onu çıkartıp yiyorum taze gibi olmuyor ama ne yapalım artık.
ayyyyyyy ne kadar tatlı olurlar gamzeli gamzeli canlarım benim.Allah bağışlasın canım.Erkek benimkiler:)olsun ama erkeğede çok yakışıyo gamze
canım hareketleri 20. haftdan sonra daha net hissedersin.ama diğer konu için birşey diyemeyeceğim.inş.herşey yolundadır.endişelenme ama doktoruna bir sor.Kızlar 17+2 günlügüm ama ben bebeklerin hareketini hiç hissetmedim biraz tedirginim.kusura bakmayın ama benim bide genital bölgem cok agrıyo ya oturup kalkarken baya rahatsız edior normal mi acaba ilk hamileligimde hiç bunlar olmamıştı
Amiiiiin allah hepimizin bebeklerimi saglıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin..cok sevindim tabi bebeklerimi görünce hatirlayinca ağlayasım geliyo cok duygusalim bu aralar ya:)canım gözün aydın bebeklerin iyiymiş 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın.Allah tamamına erdirsin vakti zamanında sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inş.
beyazcığım bugün bir baktım fiyat araştırdık beşikler doğumdan sonra alınsın istiyorum ne bileyim işte .....almadık yani ama hast.cantası için ufak defek birşeyler aldım.hamileyken duygusal olman çok normal ama zamanla geçiyor sankiAmiiiiin allah hepimizin bebeklerimi saglıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin..cok sevindim tabi bebeklerimi görünce hatirlayinca ağlayasım geliyo cok duygusalim bu aralar ya:)
Sende alışveriş yaptın heralde iyi olmuş güle güle kullanırsınız ins..çoook iyi günlerinizde..
Canım kan verirken derken? Kansızlıktan falan bildiğimiz damardan başkasinin kanı mı verildi? Bende zekai Tahire ilk gittiğimde kanım önce 10.5 du sonra 1 haftada 8.5'a düştü, düşmeye devam etse kan vereceklerdi, henuz ilk 3 ayım olunca çok korktum ki, kan verilmeden çıkışım yapildi hemotolojiye gittim, daha kan almadan enfeksiyona bağlı düşmüş olabilir dedi. Cidden de şükür tekrar 10.5 olmuştu. Ani kanında düşüklük yaşayan arkadaşlar olursa akillarin da olsun...
10+3 günlüğüz teyzesihenüz küçüğüz Rabbim kucağımıza aldigimiz günleri de göstersin inşallah
beyazcığım bugün bir baktım fiyat araştırdık beşikler doğumdan sonra alınsın istiyorum ne bileyim işte .....almadık yani ama hast.cantası için ufak defek birşeyler aldım.hamileyken duygusal olman çok normal ama zamanla geçiyor sanki
beyazcığım bugün bir baktım fiyat araştırdık beşikler doğumdan sonra alınsın istiyorum ne bileyim işte .....almadık yani ama hast.cantası için ufak defek birşeyler aldım.hamileyken duygusal olman çok normal ama zamanla geçiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?