2014 ikiz anneleri

cnm tek değilsin benimklerde büyüdü

cnm detaylı ultrasonun fiyatı 500 küsürdü benim dediğm ikili taramanın fiyatıydı

benimde kan degerım düşüyorrr offfff yaaaa

canım gözün aydın bebeklerin iyiymiş 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın.Allah tamamına erdirsin vakti zamanında sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inş.

iyi akşamlar kızlar bugün uzun bir zamandan sonra dışarıya çıktım .biraz bebek eşylarına baktık.herzaman önünden koşarak kaçtığım dükkanların içini gezdim.Allah banada bunu nasip etti şükürler olsun.....park oyun yatakları hoşuma gitti çok kullanışlı gibi geldi bize iki tane alalım diyoruz bir dolap birde şifon ver alalım diyoruz.küçük bir oda var ancak alır .çok heyecanlı ya herşey çok cici

Ewet canım ya bebek eşyaları çok gzl oluyotopikte ilk doğuran sen olcaksın galiba dimi:)hepimizden öndesin

Kızlar 17+2 günlügüm ama ben bebeklerin hareketini hiç hissetmedim biraz tedirginim.kusura bakmayın ama benim bide genital bölgem cok agrıyo ya oturup kalkarken baya rahatsız edior normal mi acaba ilk hamileligimde hiç bunlar olmamıştı

canım hareketleri 20. haftdan sonra daha net hissedersin.ama diğer konu için birşey diyemeyeceğim.inş.herşey yolundadır.endişelenme ama doktoruna bir sor.

canım gözün aydın bebeklerin iyiymiş 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın.Allah tamamına erdirsin vakti zamanında sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inş.
Amiiiiin allah hepimizin bebeklerimi saglıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin..cok sevindim tabi bebeklerimi görünce hatirlayinca ağlayasım geliyo cok duygusalim bu aralar ya:)
Sende alışveriş yaptın heralde iyi olmuş güle güle kullanırsınız ins..çoook iyi günlerinizde..

beyazcığım bugün bir baktım fiyat araştırdık beşikler doğumdan sonra alınsın istiyorum ne bileyim işte .....almadık yani ama hast.cantası için ufak defek birşeyler aldım.hamileyken duygusal olman çok normal ama zamanla geçiyor sanki

ayyy Amin inşallah.pek giremiyorum nete. kucaklarımız dolar inşallah. daha yeni benim gibi benim de 8. hafta nin içindeler. ne zaman cinsiyetleri belli oluyor. bide benim bel ağrım var normal mi acaba

benim için çok erken ama ben de bir kaç parça kıyafet aldım kendime bir şeyler alınca onlara haksızlık etmişim gibi geldi ben de aldım:)çok zevkli.Senin eksikler artık yavaş yavaş tamamlanır.Kaç kilo aldın cnm sen?19.haftada kaç kilo almıştın paylaşır mısın?

Nasıl icine siniyorsa oyle yap canım bunun bi kuralı yok nasılsa..
ben zaten sulugözdum simdi iyice fena oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…