- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.021
Kızlar çok kötü bir gün yaşıyorum. geceden beri hiç uyumadım. Sabah 04:30 da kayın babamın vefat ettiğini öğrendik üstelik 58 yaşında. eşim ankara ya gitti beni götürmedi.çok çok üzgünüm.
Aşkım 10 yıl sonra oğullarına kavuşacağı için sevinirken,babasını kaybetti. Çok üzgünüm
Kızlar çok kötü bir gün yaşıyorum. geceden beri hiç uyumadım. Sabah 04:30 da kayın babamın vefat ettiğini öğrendik…üstelik 58 yaşında. eşim ankara ya gitti beni götürmedi.çok çok üzgünüm.
Aşkım 10 yıl sonra oğullarına kavuşacağı için sevinirken,babasını kaybetti. Çok üzgünüm
Karnımın yanları ağrıyo kızlar
Başınız sağ olsun.Allah geri de kalanlara sabır versin. Mekanı cennet olsun. ..Kızlar çok kötü bir gün yaşıyorum. geceden beri hiç uyumadım. Sabah 04:30 da kayın babamın vefat ettiğini öğrendik üstelik 58 yaşında. eşim ankara ya gitti beni götürmedi.çok çok üzgünüm.
Kızlar çok kötü bir gün yaşıyorum. geceden beri hiç uyumadım. Sabah 04:30 da kayın babamın vefat ettiğini öğrendik üstelik 58 yaşında. eşim ankara ya gitti beni götürmedi.çok çok üzgünüm.
Karnımın yanları ağrıyo kızlar
hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
ani bir ölümdü,acilen ameliyata alınmış ama masadan kalkmak kısmet olmamış
mekanı cennet olsun...
mekanı cennet olsun...
Bebeklerim büyümüşler masallah biri 12+1 biri 12+3 olmuş..ense ölçümü, bebegi besleyen ana damarın kan akısı ölçümü,kalp kapağı kaçağı gibi falan gibi bi sürü seye baktı ve bana anlattı ne sekilde down teşhisi tehdidi oluştuğunu doktorum ve cok sükür bi sorunumuz yok dedi.tecrubeli ve becerikli bi doktorum oldugu için cok şanslıyım gercekten..
Bebeklerden biri uyuyodu kızlar biri hareketliydi sonra öteki de uyandı elini yüzüne götürdü falan cok tatlılar dedim onlara bakarken doktorum masallah de bence dedi:)
Veeee sanırım buyuk olan erkek bu arada:) buyuk ihtimal pipisi olan bişeyi gösterdi erken ama sanırım bu erkek dedi bi kaç kere bakıp :) ötekinde daha bi cinsiyet belirtisi yok:) benim icime kız gibi doğuyor ama bakalım 1 ay sonra gidicez belki o zaman öğreniriz:) bugun cok mutluyum bebislerimi görmek cok iyi geldi..
Bide 3 boyutlu gösterdi onda daha belli oluyo hareketleri resimlerini çekti bakıp bakıp duruyorum :) nazar degdircem bebislerime kendi kendime:)
Maşllh cnım maşallah:))ötekide erkek bak görürsün:)erkek patlaması olacak topikte:)
Ya kız olur belki bilmiyorum hepsine sevinirim tabiki ama biri kız olsa diyorum içimden:)
mekanı cennet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?