2014 ikiz anneleri

başınız sağolsun canım Allah sabır versin

canım başınız sağolsun..

Başınız sağ olsun.Allah geri de kalanlara sabır versin. Mekanı cennet olsun. ..

Canim ya başınız sag olsun.Rabbim geride kalanlarına sabir versin mekani cennet olsun.sende bebeklerin icin dayanıklı olnaya calis canim.sen guclu ol hem yavrularıni korumak icin hemde esini teselli etmek icin.Rabbim senin bebeklerine saglikli uzun ömürler versin.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
ani bir ölümdü,acilen ameliyata alınmış ama masadan kalkmak kısmet olmamış
mekanı cennet olsun...

Flufem canım çok üzüldüm rabbim yerini mekanını cennet etsin...seni ve bebişleri eşine eşini sizlere bağışlasın...

mekanı cennet olsun...

Mekanı cennet olsun inş canım..kızlarında dediği gibi senin şimdi eşine destek olman lazım onun için dirençli ol.allah geride kalanlara sabır versin

Allah mekanını cennet eylesin ahirette kavuştursun ins cok zor oluyo ani ölümler maalesef allah esine annene hepinize sabır versin..

Bebeklerim büyümüşler masallah biri 12+1 biri 12+3 olmuş..ense ölçümü, bebegi besleyen ana damarın kan akısı ölçümü,kalp kapağı kaçağı gibi falan gibi bi sürü seye baktı ve bana anlattı ne sekilde down teşhisi tehdidi oluştuğunu doktorum ve cok sükür bi sorunumuz yok dedi.tecrubeli ve becerikli bi doktorum oldugu için cok şanslıyım gercekten..
Bebeklerden biri uyuyodu kızlar biri hareketliydi sonra öteki de uyandı elini yüzüne götürdü falan cok tatlılar dedim onlara bakarken doktorum masallah de bence dedi:)
Veeee sanırım buyuk olan erkek bu arada:) buyuk ihtimal pipisi olan bişeyi gösterdi erken ama sanırım bu erkek dedi bi kaç kere bakıp :) ötekinde daha bi cinsiyet belirtisi yok:) benim icime kız gibi doğuyor ama bakalım 1 ay sonra gidicez belki o zaman öğreniriz:) bugun cok mutluyum bebislerimi görmek cok iyi geldi..
Bide 3 boyutlu gösterdi onda daha belli oluyo hareketleri resimlerini çekti bakıp bakıp duruyorum :) nazar degdircem bebislerime kendi kendime:)

Maşllh cnım maşallah:))ötekide erkek bak görürsün:)erkek patlaması olacak topikte:)

mekanı cennet olsun...

allah rahmet eylesin canımm mekanı cennet olsun bi şeye ihtiyacın olursa söyle

Herkese selam millet sabahtan beri sol bacagim ve kasigimda dayanilmaz bir agri vardi gecen hafta ayni belirtilerle kanamam oldugu icin korktum normalde yarin olan kontrole bugun gittim ve guzel haberlerle geldim cok sukur :) bebekler daha dogrusu fasulyeler buyumus dedi doktor bir sıkıntı da yok dedi rahatladim :) normalde 7 hafta 4 gunlukuz biri 8+1 digeri 7+3 de gorunuuor kanama alani duruyor ama aktif degil neyseki ve bebekler uzaklasmis ordan ve sanirim tek kesede buyucek bunlar :) ayrim yok buyuk ihtimalle :) nasil rahatladım anlatamam herkesle paylasmak istiyorum :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…