2014 ikiz anneleri

Ohhhh 41 kere MAŞALLAH Subhanallah annesi Yerim onları Bugün benim de kontrolüm vardı, 2 hafta sonra inşallah 2li test ve ense kalınlıkları için başka bir doktora yönlendirildik. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bu günleri gösterdi, inşallah kucağımıza sağlıkla alıp büyüttüğümüz günleri de görürüz...
Bu arada daha hareketli olan hangisiydi benim de birisi daha büyük ama küçüğüm maşallah daha hareketli
Erkek çocuk cabuk hareketlenir diyorlar bilmem ne kadar doğru, insan merak ediyor tabi topigin etkisi ile bana da bir kız bir erkek yada 2 erkek gibi geliyor sağlikli olsunlar da
Kızlar sizin bebişlerin sevdiği şeyler ne:)benimkiler ayvaya bayılıyo:)bide muza
Tam ayvamı alıp topiği okumaya geçtim çok severek yiyorum, eşimin çok güzel gamzeleri var inşallah bebişlerin de olur

Gözün aydın canımmm inşallah herşey yolunda gider...
cnm detaylı ultrasonun fiyatı 500 küsürdü benim dediğm ikili taramanın fiyatıydı
Bugün Hulusi Hoca 15 gün sonra için Filiz Hanımdan randevu al dedi İnşallah herşey yolunda gider... Sağol Canim ilgin için
Annesi inşallah sağlıkla kullandıkları günleri de görürsün Bende aynen çocuk mağazalarına hamilelere bakışım bile değişti, Allah isteyen herkese yaşatsın...
ayyy Amin inşallah.pek giremiyorum nete. kucaklarımız dolar inşallah. daha yeni benim gibi benim de 8. hafta nin içindeler. ne zaman cinsiyetleri belli oluyor. bide benim bel ağrım var normal mi acaba
16. Haftalardan sonra sanırım cinsiyet belli oluyor Canim , bel ağrısı bende de çok oluyor. İlk dönemler hormonlardan sonra da bebişlerin ağırlığından sanırım

Canım başınız sağolsun, çok zor bir durum ne desek boş şimdi Allah sabır versin, mekanı cennet olsun...

Kızlar tespit edilmiş bir pıhtılaşma sorunum yok, pozitif sonuçtan sonra hoca kes coraspini dedi, o dönem tam kan sayiminda trombosit biraz yüksek çıkınca ben tedirgin olunca hoca tamam 3/4 iç dedi (75 mg oluyor) gecen hafta hastaneden çikinca kendi doktorum sehir disindaydi onun yerine diğer hoca baktı. O kes coraspini dedi kestim, 1 hafta sonra bugün kendi doktorum artik bi sakincasi yok 3/4 iç dedi. baştan beri bi şu coraspinden yüzüm gülmedi eee hoca da bi iç bi içme kafam karışıyor ilk gebeligim o yüzden pıhtılaşmayla ilgili genetik test yapilmadi. O yüzde bıraksam acaba kan akışı mı düzgün olmaz yok içsem acaba bebeklere zararı var mı :26: noluur bana yardım edin siz içiyor musunuuz? Bu konuda doktorunuz birşey dedi mi?

Ya kız olur belki bilmiyorum hepsine sevinirim tabiki ama biri kız olsa diyorum içimden:)

Erkek erkeğe daha iyi anlaşırlar oynarlar 1,2 yaşına geldiklerinde:)

Biz de bugün cinsiyetlerini öğrenmek için gittik ama birisini öğrenebildik, kızımız oluyor Ama diğerinin üzerin yaslanmış kızım, o yüzden onu göremedik. Eşim erkek istiyor çok fazla ama hayırlısı neyse diyorum ben hep. Sağlıklı olsunlar, sağ salim kucağımıza alalım meleklerimizi önemli olan o

Canım bende kan pıhtılaşması olduğu için kullanıyorum...aptt,ınr diye testler var kanın pıhtılaşma zamanına bakıyorlar...bi baktır istersen...

Canım yeni gördüm.Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Rabbim kalanlara sabır versin inşaallah.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
ani bir ölümdü,acilen ameliyata alınmış ama masadan kalkmak kısmet olmamış
mekanı cennet olsun...

Başın sağolsun canım..

Maşallah kesinlikle cok şanslısın bilinçli bi doktorun var ne güzel...

Kızlar sizin bebişlerin sevdiği şeyler ne:)benimkiler ayvaya bayılıyo:)bide muza

Portakal günde 4 adet yediğim oluyor bazen:)

Çok geçmiş olsun

Canım bende kan pıhtılaşması olduğu için kullanıyorum...aptt,ınr diye testler var kanın pıhtılaşma zamanına bakıyorlar...bi baktır istersen...

Canım onlara bakıldı normal çıktı, bir tek fibrinojen yüksek çıkmış o da hamilelikte yükselirmiş, bu testleri yaptirdigimda coraspin kullaniyodum sonucu etkilemiş midir bilmiyorum. Trombofili paneli denilen genetik testi hocaya ısrarla içim rahat etmiyor dediğim için yapti, 15 gün sonra çıkıcak sonucu.
Senin hangi değerinden anladilar pihtilaşma sorununu ? İğne de kullaniyor musun Canim? Sanirim genetikte pıhtılaşma sorunu çıkarsa iğne de kullaniliyormuş...

Canım gözün aydın maşallah erken öğrenmişin, bu aylarda yanılma payi oluyo mudur ki? Rabbim önce sağlıklı evlatlar versin... umarim gönlünüze göre olur Ben de kız çocuklarina resmen bayiliyorum Tabi hayirlısı önce hayırlı sını diliyorum

Erkek olan hareketliydi canım tabi gercekten erkekse:) kesin degil dedi bu hafta tahminleri sasabilir dedi ama bu galiba pipisi derken baya bi emindi sesi:) hatta baska bişiye bakarken yine göründü pipi evet galiba bu erkek falan dedi.. Digeri ne bilmiyoruz içimden kız geçiyo ama allah bilir, uykucu bisi o bi kesin de:)
Ben hala iciyorum pihtilasmasi sorunum yok ama devam ediyorum doktor hala devam dedi..

Rabbim gönlüne göre versin
Canim 100lük coraspin mi kullaniyorsun? Ne kadar devam edeceğin hakkinda birşey dedi mi doktorun?
Pihtilasma sorunu olmadan senden başka kimler var acaba merakla bekliyorum

Hayırlı ewlatlar olsunlar inş en önemlisi o,ama bence ve genelde cinsşyetler aynı oluyo:)senin öbürüde kız bence:)
Bende kullanıyorum tatlım transferden beri,hem doktorum test falanda yapmadı tedbir amaçlı çoğu kişi kullanıyo bence.

Ayva yemenin tam zamanı vlla:)bayılıyorum bende.bak sana bi tarif vereyim:))ayvaları incecik dilimle elma gibi,bol limon ve azda tuz ekle harmanla,müthiş oluyo:))

Canim 100lük coraspin mi kullaniyorsun? Ne kadar devam edeceğin hakkinda birşey dedi mi doktorun?

tatlım bende kullanıyorum bende de pıhtılaşma sorunu yok..kanamam olduğu zaman bıraktırmışlardı tekrar başladım doğuma kadar devam edicem sanırım.

kızlar rahim ağzınız kaçıncı haftalarda ölçüldü yada ölçülcek?ben haftasonu detaylı ultrasona girdim bi sorun yoktu ama erkek olanın plasentası rahim ağzını kapatıyomuş önemli bişi diil ama bu yüzden lekelenme fln olabilir dedi doktor.24.haftaya kadar daha bi dikkat dedi.

Merhaba :) canım ben de pıhtılaşma sorunu var heterozigot mutasyon benimki ilk basta doktorum coraspin yeterli igneye gerek yok sende demisti... fakat 6. Haftamda ufak bir kanamam oldu. Rahim ile kese arasında cok da ufak sayilmayan bir kanama alani oluşmuş. Neyse uzun lafın kısası coraspin suclu bulundu... 1 haftadir kullanmıyorum. Kullanip kullanmamak mi yoksa igne mi diye sorduğumda doktorum herkesin kafa karışıklığı yasadigi soruyu sordun dedi :) yani sanirim literaturde henuz kesinlesmis bi sey yok doktorlarin cogu kararsiz kaliyor galiba :/ testlere sonuçlara vs ve hastaya duruma gore karar veriliyor galiba :/ benim doktorum en son Homosistein duzeyine bakalim belki igneye geceriz dedi. Sonuc persembe cikacak bekliyorum. ilk hamileligim ben de cok korkuyorum aslına bakarsanız. ....

Sağol Canim, sizlerin de kullandiğini duyunca daha bi rahatliyorum
Ayy var ya az evvelde limonu direk tuzlayip yedim yani verdiğin tarif tam benlik mutlaka deniycem

İşte bende bundan korkuyorum Canim gereksiz yere ilaç kullanmak da iyi birşey değil pıhtılaşma sorununun türüne göre değişiyordur muhtemelen ama ben iğneler daha az zararli diye biliyorum. Sadece daha zahmetli...
ben transferden sonucu öğrenene kadar hep frexiparen iğne kullandım, saniyorum kanlanma arttigi için tutunmayi da olumlu etkiliyormuş...sonra coraspin....

Sağol Canim yardimin için Kanama olursa Allah korusun dediğin gibi kesmek gerekiyormuş. Hem sen de lekelenme durumu ihtimali de varmis yine de devam ettirmiş doktorun, demek ki var bir faydasi
Allah yardimcin olsun Canim inşallah hic leken bile olmadan rahat geciririsin bu süreci

Günaydın kızlar 1 saattir uyanığım yine:)uyuyamıyorum anacımne tarafa yatarsam o tarafım sertleşiyo bi süre sonra kızlar ağrıyo,düz yatarsam sorun yok ama onzamanda ben rahat edemiyorum

Evet 100 galiba iste su küçücük olanlardan..ne kadar devam edeceğimi söylemedi ama bırakmayalım devam dedi ama asıl mutlu oldugum şey crinone jeli bıraktık cok cok sükür :)
12 hafta dün bitti, dün ultrasonda rahim ağzına da baktı doktorum bi sorun yok dedi sanırım ara ara boyle kontrol edicek:)
Günaydın kızlar 1 saattir uyanığım yine:)uyuyamıyorum anacımne tarafa yatarsam o tarafım sertleşiyo bi süre sonra kızlar ağrıyo,düz yatarsam sorun yok ama onzamanda ben rahat edemiyorum
Uyuyodur annesi onlar napsinlar ne tarafa donersen oraya dogru gidecekler :)
hadi senin karnın sertlesiyo, bana noluyo namaza kalktım bi daha uyku yok:) kahvaltı yaptım bi daha yatıcam birazdan :)

Son düzenleme:

Uyusun kuzularım:)ben sabahlarımerkencisin kız ne ara kahvaltı yaptın:)allah kabul etsin ne gzl bırakmamışsın namazı bebeklerinde seninle beraber secde ediyo.ben hamile kaldım 3 ay sonra bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…