- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.061
Ohhhh 41 kere MAŞALLAH Subhanallah annesiBebeklerim büyümüşler masallah biri 12+1 biri 12+3 olmuş..ense ölçümü, bebegi besleyen ana damarın kan akısı ölçümü,kalp kapağı kaçağı gibi falan gibi bi sürü seye baktı ve bana anlattı ne sekilde down teşhisi tehdidi oluştuğunu doktorum ve cok sükür bi sorunumuz yok dedi.tecrubeli ve becerikli bi doktorum oldugu için cok şanslıyım gercekten..
Bebeklerden biri uyuyodu kızlar biri hareketliydi sonra öteki de uyandı elini yüzüne götürdü falan cok tatlılar dedim onlara bakarken doktorum masallah de bence dedi:)
Veeee sanırım buyuk olan erkek bu arada:) buyuk ihtimal pipisi olan bişeyi gösterdi erken ama sanırım bu erkek dedi bi kaç kere bakıp :) ötekinde daha bi cinsiyet belirtisi yok:) benim icime kız gibi doğuyor ama bakalım 1 ay sonra gidicez belki o zaman öğreniriz:) bugun cok mutluyum bebislerimi görmek cok iyi geldi..
Bide 3 boyutlu gösterdi onda daha belli oluyo hareketleri resimlerini çekti bakıp bakıp duruyorum :) nazar degdircem bebislerime kendi kendime:)
Bu arada daha hareketli olan hangisiydi
Erkek çocuk cabuk hareketlenir diyorlar bilmem ne kadar doğru, insan merak ediyor tabi
Tam ayvamı alıp topiği okumaya geçtimKızlar sizin bebişlerin sevdiği şeyler ne:)benimkiler ayvaya bayılıyo:)bide muza
Gözün aydın canımmmHerkese selam milletsabahtan beri sol bacagim ve kasigimda dayanilmaz bir agri vardi gecen hafta ayni belirtilerle kanamam oldugu icin korktum normalde yarin olan kontrole bugun gittim ve guzel haberlerle geldim cok sukur :) bebekler daha dogrusu fasulyeler buyumus dedi doktor bir sıkıntı da yok dedi rahatladim :) normalde 7 hafta 4 gunlukuz biri 8+1 digeri 7+3 de gorunuuor kanama alani duruyor ama aktif degil neyseki ve bebekler uzaklasmis ordan ve sanirim tek kesede buyucek bunlar :) ayrim yok buyuk ihtimalle :) nasil rahatladım anlatamam herkesle paylasmak istiyorum :))
Bugün Hulusi Hoca 15 gün sonra için Filiz Hanımdan randevu al dedicnm detaylı ultrasonun fiyatı 500 küsürdü benim dediğm ikili taramanın fiyatıydı
Annesi inşallah sağlıkla kullandıkları günleri de görürsüniyi akşamlar kızlar bugün uzun bir zamandan sonra dışarıya çıktım .biraz bebek eşylarına baktık.herzaman önünden koşarak kaçtığım dükkanların içini gezdim.Allah banada bunu nasip etti şükürler olsun.....park oyun yatakları hoşuma gitti çok kullanışlı gibi geldi bize iki tane alalım diyoruz bir dolap birde şifon ver alalım diyoruz.küçük bir oda var ancak alır .çok heyecanlı ya herşey çok cici
16. Haftalardan sonra sanırım cinsiyet belli oluyor Canim , bel ağrısı bende de çok oluyor. İlk dönemler hormonlardan sonra da bebişlerin ağırlığından sanırımayyy Amin inşallah.pek giremiyorum nete. kucaklarımız dolar inşallah. daha yeni benim gibi benim de 8. hafta nin içindeler. ne zaman cinsiyetleri belli oluyor. bide benim bel ağrım var normal mi acaba