- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.181
Sedef canım hayırlı olsun gülegüle kullan darısı bizlere olsun...Bu arada ben bebek arabası almayı düşünmüyorum kızlar.tek başıma zaten biyere gidemem iki bebekle:)kızlar bide söylemesi ayıp bugün ayrı bi heyecan var bende,eşim bana araba almaya gitti istanbulaben istedim aslında oda sağolsun kırmadı.bebekler olunca ihtiyacım olcak dedim:)
bende ayrı ayrı almayı düşünüyorum ama satıcılar gerek olmadığını söylüyorkızlar ana kucagı almayı düşünüyorum özellikle araba için birde ana dizi var onu almam gereksiz mi olur sizce ana dizinde olupta ana kuçağında olmayan bir özellik var mı ikiside aynı görevimi görüyor
hayırlı olsunnneğer erken doğum ihtimali olmazsa mart ayında, olursa ben de ocak ayında muhtemelen anne olacağım.
allah herkese hayırlısıyla doğum yapmayı ve sağlıklı evlatlarını kucaklamayı nasip etsin...
canım nasl geçti kontrol? bebişler nasıl?Günaydınnn güzel anneler. Bugün doktor kontrolümüz var 10.30da heycandan uyuyamadım :))) sabahın köründe kalktım gerci biraz grip olmuşum o rahatsız etti uyandım ama uyanınca uyuyamadım yine :)
Ateş ölçeri koltuk altı alsam diyorum.daha doğru sonuç verşyomuş
ORKİDE den haberi olan varmı? inşallah olumsuz birşey duymayız:18::18:
canım 27 haftalık olduk bu haftaKengo canım kaç haftalık sın ayyyyy benide heyacan sardı şimdi...
Aramıza hoşgeldin sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebekleriniselam hanımlar. inşaallah ben de 2014 ikiz annesi adayıyım. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.
mrb kizlarr bisi sorucam yarin kontrolum var amaa merakk ettimm sizede oldumuu...sabahlari ve aksam yatarken boyle bicak batmasi oluyo ani bi bicak ucu giriyo ve cikiyoo buna ne denirki bebeklerin oldugu tarafta bazi yerlwrde rahim buyurken olur falan demislerr 5-6kere oluyo 5 dk arayla iyi bisimi kotumu
Bende merak ettim inşallah iyidirler :26:ORKİDE den haberi olan varmı? inşallah olumsuz birşey duymayız:18::18:
canım 27 haftalık olduk bu hafta
Maşallah bizde 26nın içindeyiz 34.haftaya bi girsek çok rahatlıycam...Canım bebişlerin hareketlerinde azalma varmı?yerleri daraldığı için hareketleri azalıyormuş...
eğer erken doğum ihtimali olmazsa mart ayında, olursa ben de ocak ayında muhtemelen anne olacağım.
allah herkese hayırlısıyla doğum yapmayı ve sağlıklı evlatlarını kucaklamayı nasip etsin...
Amin canım teşekkür ederimSedef canım hayırlı olsun gülegüle kullan darısı bizlere olsun...
İşte canım bende arabadan takıp çıkarmayla uğraşmayalım diye ewe ayrı almaya karar verdim.ev tipi olanlarda çok gzl...arabamın markasınımı soruyosun:)opel corsa aldıkbende ayrı ayrı almayı düşünüyorum ama satıcılar gerek olmadığını söylüyorarabadan takıp çıkarmak zor olmaz mı?
hayırlı olsunnn
canım nasl geçti kontrol? bebişler nasıl?
ben koltuk altı aldım chicco,eşimde erken ölçsün diye alın almış.philps ten
SEDEF çim araban hayırlı olsun...bende istiyorum ama eşim çockları sana güvenmem diyor teessüf etsemde durum bu.
ne marka istiyosun?
Valla canım şuam için hareketlerinde bir azalma yok dışarıdan bile fark ediliyor hareketlericanım 27 haftalık olduk bu hafta
Maşallah bizde 26nın içindeyiz 34.haftaya bi girsek çok rahatlıycam...Canım bebişlerin hareketlerinde azalma varmı?yerleri daraldığı için hareketleri azalıyormuş...
ama benim bebekler küçük olur çünkü diğer çocuklarım tek olduğu halde 2250 doğdular doktorum bunlarda 1,5 kiloyu geçsek iyi diyor onun için benimkiler minyon olabilir
Valla canım şuam için hareketlerinde bir azalma yok dışarıdan bile fark ediliyor hareketleri
ama benim bebekler küçük olur çünkü diğer çocuklarım tek olduğu halde 2250 doğdular doktorum bunlarda 1,5 kiloyu geçsek iyi diyor onun için benimkiler minyon olabilir
Canım yoğurt ye bolbol birde elma ye rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...hareketlerinin azalmaması çok güzel çünkü beni drdan uzak tutuyor...eskiden iki günde bir dra gidiyorduk
Bende araba koltuğu olanlardan almak zorundayım çünkü araba kullanan birisiyim ama bebişlerle nasıl kullanırım o zaman araba bilmiyorum:26: bu gün bile dışarı çıktım karnımın kasılmasından zor kullandım vallaAmin canım teşekkür ederim
İşte canım bende arabadan takıp çıkarmayla uğraşmayalım diye ewe ayrı almaya karar verdim.ev tipi olanlarda çok gzl...arabamın markasınımı soruyosun:)opel corsa aldık
Bende araba koltuğu olanlardan almak zorundayım çünkü araba kullanan birisiyim ama bebişlerle nasıl kullanırım o zaman araba bilmiyorum:26: bu gün bile dışarı çıktım karnımın kasılmasından zor kullandım valla
ben oğlumdada kullandım evet biraz pahalıda olsa kaliteli almaktan yanayım bazı testlerden geçmiş güvenlikli bir koltuk almak gerekiyor arabada kullanılacağı için iyi bir şey olsun istiyorum bakalım daha araştırıyorum bir yandaşda çocuk arabasına uyumlu olan bir marka bakıyorum daha anlayacağınız bende karar veremedim
çocuk arabası bende kışın ihtiyaç duymam dedim ama eşim olmaz dedi biz genelde haftasonları dışarı çıkıyoruz alışveriş merkezi falan gidiyoruz bize lazım dedi eve kapanmayız dedi diğer çocukların da var dedi alışsınlar gezmeye ikizlerimiz artık
Heeyyyy yaşasın:))erkekler çoğalıyoKızlar merhaba.sabah kontrolüm vardı bebeklerim cok şükür gayet iyi hiç bir problem yok.biri 206gr biri 197 grdı.yanlız cok kilo almışım 40 günde 5 kg almışımkiloma dikkat etmem lazım nasıl aldım bilmiorum okadar kiloyu şişim galiba.he bide cinsyetlerimiz belli oldu %100 erkek.40 gün önce gittimie kız gibi demişti doktorum bugün erkek oldugu kesinleşti.Biraz onu şoku var tabi :) hayırlısıyla 2 tane daha oglum olcak(tek yumurta).Evde 4 erkek olucak yandımki ne yandım :))
Heeyyyy yaşasın:))erkekler çoğalıyosende tecrübeli annelerdensin ne gzl
Evet aynı:) ben telden yazıyorum hep ama sizler için pc den girip gebelik takvimi yaptım:) benim bazı akşamlar kusmalarim oluyo ama eski günlerimle kıyas bile edilmez cok zor bi 2 ay geçirdim gündüz gece bulantı cok zordu..
Bu arada sende cinsiyet var mı? Ben dün gittim doktorum biri erkek dedi kesin diyemem bu hafta ama buyuk ihtimal dedi:) cok degişik oldum ya cinsiyetleri belli olunca sanki daha bi hissedicez hamileliği:)
Gözün Aydın canım erkekler çoğalıyor formdaKızlar merhaba.sabah kontrolüm vardı bebeklerim cok şükür gayet iyi hiç bir problem yok.biri 206gr biri 197 grdı.yanlız cok kilo almışım 40 günde 5 kg almışımkiloma dikkat etmem lazım nasıl aldım bilmiorum okadar kiloyu şişim galiba.he bide cinsyetlerimiz belli oldu %100 erkek.40 gün önce gittimie kız gibi demişti doktorum bugün erkek oldugu kesinleşti.Biraz onu şoku var tabi :) hayırlısıyla 2 tane daha oglum olcak(tek yumurta).Evde 4 erkek olucak yandımki ne yandım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?