2014 ikiz anneleri

Sedef canım hayırlı olsun gülegüle kullan darısı bizlere olsun...

bende ayrı ayrı almayı düşünüyorum ama satıcılar gerek olmadığını söylüyorarabadan takıp çıkarmak zor olmaz mı?
eğer erken doğum ihtimali olmazsa mart ayında, olursa ben de ocak ayında muhtemelen anne olacağım.
allah herkese hayırlısıyla doğum yapmayı ve sağlıklı evlatlarını kucaklamayı nasip etsin...
hayırlı olsunnn
Günaydınnn güzel anneler. Bugün doktor kontrolümüz var 10.30da heycandan uyuyamadım :))) sabahın köründe kalktım gerci biraz grip olmuşum o rahatsız etti uyandım ama uyanınca uyuyamadım yine :)
canım nasl geçti kontrol? bebişler nasıl?
Ateş ölçeri koltuk altı alsam diyorum.daha doğru sonuç verşyomuş

ben koltuk altı aldım chicco,eşimde erken ölçsün diye alın almış.philps ten
SEDEF çim araban hayırlı olsun...bende istiyorum ama eşim çockları sana güvenmem diyor teessüf etsemde durum bu.
ne marka istiyosun?

Canım bendede oluyodu dr rahim büyüdüğü için dedi.yinede druna sor...

Sedef canım hayırlı olsun gülegüle kullan darısı bizlere olsun...
Amin canım teşekkür ederim
İşte canım bende arabadan takıp çıkarmayla uğraşmayalım diye ewe ayrı almaya karar verdim.ev tipi olanlarda çok gzl...arabamın markasınımı soruyosun:)opel corsa aldık

Bende araba koltuğu olanlardan almak zorundayım çünkü araba kullanan birisiyim ama bebişlerle nasıl kullanırım o zaman araba bilmiyorum:26: bu gün bile dışarı çıktım karnımın kasılmasından zor kullandım valla
ben oğlumdada kullandım evet biraz pahalıda olsa kaliteli almaktan yanayım bazı testlerden geçmiş güvenlikli bir koltuk almak gerekiyor arabada kullanılacağı için iyi bir şey olsun istiyorum bakalım daha araştırıyorum bir yandaşda çocuk arabasına uyumlu olan bir marka bakıyorum daha anlayacağınız bende karar veremedim
çocuk arabası bende kışın ihtiyaç duymam dedim ama eşim olmaz dedi biz genelde haftasonları dışarı çıkıyoruz alışveriş merkezi falan gidiyoruz bize lazım dedi eve kapanmayız dedi diğer çocukların da var dedi alışsınlar gezmeye ikizlerimiz artık

Kullanırsın kız ne var:)çoğu bebek araba yolculuğunu sver zaten:)oturtursun koltuklarına ellerine bi oyuncak tamamdır:))ben çok heveslşyim valla ilk arabam daha benim onun heyecanı var:)yazın bebişlerle gezeriz diyorum:)alışsınlar gezmeye onlarda

Kızlar merhaba.sabah kontrolüm vardı bebeklerim cok şükür gayet iyi hiç bir problem yok.biri 206gr biri 197 grdı.yanlız cok kilo almışım 40 günde 5 kg almışım kiloma dikkat etmem lazım nasıl aldım bilmiorum okadar kiloyu şişim galiba.he bide cinsyetlerimiz belli oldu %100 erkek.40 gün önce gittimie kız gibi demişti doktorum bugün erkek oldugu kesinleşti.Biraz onu şoku var tabi :) hayırlısıyla 2 tane daha oglum olcak(tek yumurta).Evde 4 erkek olucak yandımki ne yandım :))

Heeyyyy yaşasın:))erkekler çoğalıyosende tecrübeli annelerdensin ne gzl

2 hafta sonra doktorum cinsiyetleri söylicek bakalım hayırlısı olsun beyazcım kaç kilo aldın ben hamilelikten sonra 2 kilo almışım

Gözün Aydın canım erkekler çoğalıyor formda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…