- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.161
mrb kizlarr bisi sorucam yarin kontrolum var amaa merakk ettimm sizede oldumuu...sabahlari ve aksam yatarken boyle bicak batmasi oluyo ani bi bicak ucu giriyo ve cikiyoo buna ne denirki bebeklerin oldugu tarafta bazi yerlwrde rahim buyurken olur falan demislerr 5-6kere oluyo 5 dk arayla iyi bisimi kotumu
Canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama benimde 18-19 haftalarda sağ kasık sancımdan duramıyodum.3 gün hiç kalkmadan yatmıştım ağrımasın daha çok diye...hastaneye falan gitmiştik gece yarısı korkmuştum ama. Bi sorun çıkmadı rahim büyümesindendir dedi doktor büyük ihtimalle...sen yinede doktoruna danış
Merhaba kızlar herkes iyi mi?
Sabah gidip 3lü test için kan verdim. Doktorum ikizlerde sağlıklı sonuç almıyoruz ama isterseniz yaptırın dedi. Biz de hadi olsun madem dedik. İnşallah iyi sonuç çıkar.
hadi insallahhh sonuclarinn iyi cikarr canimm kacinci haftandasin
canı. Dr sor muhakkak ama emin ol haftalar ilerledikçe artıyor ağrılar benimde kalçamda bir ağrı var resmen topallıyorum allah hepimize güç kuvvet versin
Merhaba kızlar herkes iyi mi?
Sabah gidip 3lü test için kan verdim. Doktorum ikizlerde sağlıklı sonuç almıyoruz ama isterseniz yaptırın dedi. Biz de hadi olsun madem dedik. İnşallah iyi sonuç çıkar.
Bu arada ben bebek arabası almayı düşünmüyorum kızlar.tek başıma zaten biyere gidemem iki bebekle:)kızlar bide söylemesi ayıp bugün ayrı bi heyecan var bende,eşim bana araba almaya gitti istanbulaben istedim aslında oda sağolsun kırmadı.bebekler olunca ihtiyacım olcak dedim:)
İyiyz canım allaha şükür.güzel haberler verirsin inşallah.ikili tarama yaptırmışmıydınız?
Bende dalin aldım canım ama yıkamadım daha hafta içi halletcem onlarıda.güzel kokuyomu dalin yıkayınca:)erken değil canım bende hazırlıycam artık cantamızı
Kalça ağrısı fena canım ya ayakta kalınca olunca benimde.yattığım yerden dönemiyorum valla öyle ağrıyo
Sağol canım en güzelleri sizlerede olsun inşallah
Onlar ayaklanana kadar alışverişe falan götürmeyiz heralde canım ya bilemedim şimdi:44:benim işim belli olmaz belki alırım:)ama alırsam bende ayrı ayrı alırım ikiz arabaları kullanışlı feğil gibi
Bizde sadece ikili yaptırdık canım yeterli oda sağlıkla gelir inş kuzularımızyok ikiliyi yaptırmamıştık biz. üçlüyü yaptıralım bari dedik
Ewet canım kısmetli bebekler:)daha iyileri sizin olsun inşllahhayırlı olsun, süper bir haber, bebişler kısmetleri ile geliyor yavaştan yavaştan
kızlar ana kucagı almayı düşünüyorum özellikle araba için birde ana dizi var onu almam gereksiz mi olur sizce ana dizinde olupta ana kuçağında olmayan bir özellik var mı ikiside aynı görevimi görüyor
selam şekerler...
umarım herkesin keyfi yerindedir,minnoşları iyidir...
bugün tetanoz aşımı yaptırdım.ayrıntılı usg randevum vardı ama eşim olmadığı için gidemedim
pazartesiye kaldı.çok geç olmaz dimi kızlar?
Valla canım ben kokusunu beğendim kalıcı da sanki bende bu hafta çantamı hazırlıyım o zaman
Valla canım ben kokusunu beğendim kalıcı da sanki bende bu hafta çantamı hazırlıyım o zaman
Kızlar günler yaklaştıkça beni heyacan sarıyor kendime hedef koymuştum ocağın ilk haftası görmek inşallah daha ileri bir tarihi görürüm ama en erken diyorum ocağın ilk haftası olsun şurada bir şeyim kalmadı 2 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?