2014 ikiz anneleri

Merhaba kızlar herkes iyi mi?

Sabah gidip 3lü test için kan verdim. Doktorum ikizlerde sağlıklı sonuç almıyoruz ama isterseniz yaptırın dedi. Biz de hadi olsun madem dedik. İnşallah iyi sonuç çıkar.

Canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama benimde 18-19 haftalarda sağ kasık sancımdan duramıyodum.3 gün hiç kalkmadan yatmıştım ağrımasın daha çok diye...hastaneye falan gitmiştik gece yarısı korkmuştum ama. Bi sorun çıkmadı rahim büyümesindendir dedi doktor büyük ihtimalle...sen yinede doktoruna danış

sagolasinnn canim yarinn detayli sorucammm sizede yazarimmm....

canı. Dr sor muhakkak ama emin ol haftalar ilerledikçe artıyor ağrılar benimde kalçamda bir ağrı var resmen topallıyorum allah hepimize güç kuvvet versin

allahh allahh demek gittikce artiyo agrilarr..insallahh kolay bi hamilelik geciririzz hepimizz icinnn....sorucam yarin doktoraa

Merhaba kızlar herkes iyi mi?

Sabah gidip 3lü test için kan verdim. Doktorum ikizlerde sağlıklı sonuç almıyoruz ama isterseniz yaptırın dedi. Biz de hadi olsun madem dedik. İnşallah iyi sonuç çıkar.

İyiyz canım allaha şükür.güzel haberler verirsin inşallah.ikili tarama yaptırmışmıydınız?

kızlar ana kucagı almayı düşünüyorum özellikle araba için birde ana dizi var onu almam gereksiz mi olur sizce ana dizinde olupta ana kuçağında olmayan bir özellik var mı ikiside aynı görevimi görüyor

hayırlı olsun, süper bir haber, bebişler kısmetleri ile geliyor yavaştan yavaştan

Valla canım ben kokusunu beğendim kalıcı da sanki bende bu hafta çantamı hazırlıyım o zaman

Bende hemen almicam bebek arabasını zaten yazın cok küçük olacaklar pek çıkmam tek basıma zaten bi göz gezdirdim burda cok büyükler var asansöre sığmazlar yani
zaten tek tek kullanamam ben pek esimle birlikte yürüdüğümüz sayılıdir genelde dışarıda arabayla beraberiz
istanbula antalyaya falan bakarım bi ara yada olmadı esim Fransa'ya gidiyo yılda bi kaç kez olmadı oraya baksın ufak tefek bi ikiz arabası bulabilir miyiz ki? Bilen var mı? Bulan olursa da tavsiye bekliyorum..

selam şekerler...
umarım herkesin keyfi yerindedir,minnoşları iyidir...
bugün tetanoz aşımı yaptırdım.ayrıntılı usg randevum vardı ama eşim olmadığı için gidemedim
pazartesiye kaldı.çok geç olmaz dimi kızlar?

yok ikiliyi yaptırmamıştık biz. üçlüyü yaptıralım bari dedik
Bizde sadece ikili yaptırdık canım yeterli oda sağlıkla gelir inş kuzularımız
hayırlı olsun, süper bir haber, bebişler kısmetleri ile geliyor yavaştan yavaştan
Ewet canım kısmetli bebekler:)daha iyileri sizin olsun inşllah

Canım ben araba için ayrı ew için ayrı alcam...arabadakini söküp çıkarmayım zor olur iki bebekle...ewe ucuz buldum bebefixte 50 lira ondan alcam.araba içinde pierre cardin 150 lira.

Valla canım ben kokusunu beğendim kalıcı da sanki bende bu hafta çantamı hazırlıyım o zaman

Hazırla canım erken değil biz ikiz anneleri olucaz:)herşeyimiz hazır olsun.bende yavaş yavaş malzemeleri aldım.bebek bezi ve lagusa picamalarım kaldı.2 hafta sonra odaları gelicek hayırlısıyla,bende o zaman çantayı hazır edip dolaba koyucam.tek gebeler bıle herşeyını erkenden alıyo. 1 ay sonra soğuklar başlıcak ve ıyıce şişicez hiçbiryere çıkamıcaz canım hazır olsun bebeişlerimizin herşeyi sonra bekleyelim gelmelerını:)tabi erken gelmezlerse çoook iyi olur:))

Kengo canım kaç haftalık sın ayyyyy benide heyacan sardı şimdi...

merhaba fıstgıklar nasılsınız bakalım ben şimdilerde biraz daha sakinim diye bilirim bu gün iş yerinde bir aptalla kavga ettim sinirlerim alt üst oldu dava bile acabiliyomuşum okadar fena yani Allaha havale ettim kendisini Kızlarıma bişiy olcak diye çok korktum kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…