- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.141
Günaydınnn güzel anneler. Bugün doktor kontrolümüz var 10.30da heycandan uyuyamadım :))) sabahın köründe kalktım gerci biraz grip olmuşum o rahatsız etti uyandım ama uyanınca uyuyamadım yine :)
Kızlarrr eşim chicco ana kucağı bulmuş alalım mı diyor fikir verir misiniz sizce nasıl?
Eki Görüntüle 843345
Ay ne guzel hasret gider bebiklerinle..bende kahvaltımı yaptım uzanma moduna geçtim bile :) yemek yiyip rahat olmak cok guzel bi duyguymus ya cok sükür:)
herkese kocaman günaydınn..ya ben dün biraz bebek mağazalarını gezeyim dedim de kararsız kaldım bi konuda..arabaları tek tek mi almak daha iidir acaba ikiz arabası almak mı eşimle çok tereddüt yaşadık etrafınızda daha önce kullanan oldu mu?? siz ne düşünüosunuz bu konuda ??
herkese kocaman günaydınn..ya ben dün biraz bebek mağazalarını gezeyim dedim de kararsız kaldım bi konuda..arabaları tek tek mi almak daha iidir acaba ikiz arabası almak mı eşimle çok tereddüt yaşadık etrafınızda daha önce kullanan oldu mu?? siz ne düşünüosunuz bu konuda ??
Kullananlarin cogu tek araba diyorlar ikiz arabalari buyuk oldugu icin sıkıntı olabilir ben tek almayi dusunuyorumherkese kocaman günaydınn..ya ben dün biraz bebek mağazalarını gezeyim dedim de kararsız kaldım bi konuda..arabaları tek tek mi almak daha iidir acaba ikiz arabası almak mı eşimle çok tereddüt yaşadık etrafınızda daha önce kullanan oldu mu?? siz ne düşünüosunuz bu konuda ??
aaa gözün Aydın hayırlı olsunBu arada ben bebek arabası almayı düşünmüyorum kızlar.tek başıma zaten biyere gidemem iki bebekle:)kızlar bide söylemesi ayıp bugün ayrı bi heyecan var bende,eşim bana araba almaya gitti istanbulaben istedim aslında oda sağolsun kırmadı.bebekler olunca ihtiyacım olcak dedim:)
aaa gözün Aydın hayırlı olsun
Bu arada ben bebek arabası almayı düşünmüyorum kızlar.tek başıma zaten biyere gidemem iki bebekle:)kızlar bide söylemesi ayıp bugün ayrı bi heyecan var bende,eşim bana araba almaya gitti istanbulaben istedim aslında oda sağolsun kırmadı.bebekler olunca ihtiyacım olcak dedim:)
Ay hayırlı olsun sekerim güle güle kullanırsın ins..cok iyi olur tabi bebeklerle..Bu arada ben bebek arabası almayı düşünmüyorum kızlar.tek başıma zaten biyere gidemem iki bebekle:)kızlar bide söylemesi ayıp bugün ayrı bi heyecan var bende,eşim bana araba almaya gitti istanbulaben istedim aslında oda sağolsun kırmadı.bebekler olunca ihtiyacım olcak dedim:)
Benimde oldu canım.özellikle 12. Hafta arttı o agrı ve simdi azaldı sanırım rahim pelvisten karın boşluğuna çıkarken rahmin gerilmesiyle olan agrı o..özellikle ayağa kalktığımda kasilip kalıyo gibi oluyodu genelde sag taraf..mrb kizlarr bisi sorucam yarin kontrolum var amaa merakk ettimm sizede oldumuu...sabahlari ve aksam yatarken boyle bicak batmasi oluyo ani bi bicak ucu giriyo ve cikiyoo buna ne denirki bebeklerin oldugu tarafta bazi yerlwrde rahim buyurken olur falan demislerr 5-6kere oluyo 5 dk arayla iyi bisimi kotumu
Canı. Dr sor muhakkak ama emin ol haftalar ilerledikçe artıyor ağrılar benimde kalçamda bir ağrı var resmen topallıyorum Allah hepimize güç kuvvet versinmrb kizlarr bisi sorucam yarin kontrolum var amaa merakk ettimm sizede oldumuu...sabahlari ve aksam yatarken boyle bicak batmasi oluyo ani bi bicak ucu giriyo ve cikiyoo buna ne denirki bebeklerin oldugu tarafta bazi yerlwrde rahim buyurken olur falan demislerr 5-6kere oluyo 5 dk arayla iyi bisimi kotumu
Aramıza hoş geldineğer erken doğum ihtimali olmazsa mart ayında, olursa ben de ocak ayında muhtemelen anne olacağım.
allah herkese hayırlısıyla doğum yapmayı ve sağlıklı evlatlarını kucaklamayı nasip etsin...
Bende dalin aldım canım ama yıkamadım daha hafta içi halletcem onlarıda.güzel kokuyomu dalin yıkayınca:)erken değil canım bende hazırlıycam artık cantamızıBu arada aldığım kıyafetleri ben dalin sıvı deterjanla yıkadım . Ütü yapıp çekmeceye yerleştiriyim
hastahane içinde çantamı hazırlayıp kardolabımında dursun diyorum
Erken değil demi
Kalça ağrısı fena canım ya ayakta kalınca olunca benimde.yattığım yerden dönemiyorum valla öyle ağrıyoCanı. Dr sor muhakkak ama emin ol haftalar ilerledikçe artıyor ağrılar benimde kalçamda bir ağrı var resmen topallıyorum Allah hepimize güç kuvvet versin
Sağol canım en güzelleri sizlerede olsun inşallahAy hayırlı olsun sekerim güle güle kullanırsın ins..cok iyi olur tabi bebeklerle..
Benimde oldu canım.özellikle 12. Hafta arttı o agrı ve simdi azaldı sanırım rahim pelvisten karın boşluğuna çıkarken rahmin gerilmesiyle olan agrı o..özellikle ayağa kalktığımda kasilip kalıyo gibi oluyodu genelde sag taraf..
canimm hayirlii olsunn araban gule gule kullann..ama bebek arabasi olmayinca iki kisi bile olsa nasil gezip toxucaksin alisveris yapcaksin merakimdan sordumm ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?