2014 ikiz anneleri

Günaydınnn güzel anneler. Bugün doktor kontrolümüz var 10.30da heycandan uyuyamadım :))) sabahın köründe kalktım gerci biraz grip olmuşum o rahatsız etti uyandım ama uyanınca uyuyamadım yine :)

Ay ne guzel hasret gider bebiklerinle..bende kahvaltımı yaptım uzanma moduna geçtim bile :) yemek yiyip rahat olmak cok guzel bi duyguymus ya cok sükür:)

Ay ne guzel hasret gider bebiklerinle..bende kahvaltımı yaptım uzanma moduna geçtim bile :) yemek yiyip rahat olmak cok guzel bi duyguymus ya cok sükür:)

Ben o moda malesef zor geciyorum 3.5 yaşında bide oğlum var istekleri bitmio :)) evet 1.5 ay oldu görmedim ikizlerlerimi inşallah hayırlı haberler alırım bide cinsiyet kesinleşcek bakalım hayırlısı :)

herkese kocaman günaydınn..ya ben dün biraz bebek mağazalarını gezeyim dedim de kararsız kaldım bi konuda..arabaları tek tek mi almak daha iidir acaba ikiz arabası almak mı eşimle çok tereddüt yaşadık etrafınızda daha önce kullanan oldu mu?? siz ne düşünüosunuz bu konuda ??

Günaydın canım.Walla bende ikiz arabası daha mantıklı gelior bana en azından tek başına bile cıkabilirsin dışarı ama ayrı ayrı olsa illa yanında birisi olması lazım.iki ayrı arabayı birleştiren bi aparat var ondanda alabilirsin 70-80 tl civarında o aparat ama bence oda fuzili bi masraf hem iki araba al hem aparat al hemde normalle göre daha büyük şimdi karar senin :)

günaydın. ben ocakta doğum yapacağım o yüzden araba için acele etmeyeceğim. ama okuduğum yorumlardan ve arkadaşlarım ile yaptığım konuşmalardan ikiz arabasının çok büyük olduğunu, kapılardan geçerken ve arabaya koyarken sorun yaşadıklarını duydum. Özellikle asansör kapıları filan. Bir de açıkçası ben tek başıma eşim olmadan zaten onlarla dışarı çıkabilir miyim bilmiyorum:18: aparat bana daha mantıklı geliyor. iki açıdan da kullanabilme imkanını satın alıyorsunuz böylelikle

Kullananlarin cogu tek araba diyorlar ikiz arabalari buyuk oldugu icin sıkıntı olabilir ben tek almayi dusunuyorum

Bu arada ben bebek arabası almayı düşünmüyorum kızlar.tek başıma zaten biyere gidemem iki bebekle:)kızlar bide söylemesi ayıp bugün ayrı bi heyecan var bende,eşim bana araba almaya gitti istanbulaben istedim aslında oda sağolsun kırmadı.bebekler olunca ihtiyacım olcak dedim:)

aaa gözün Aydın hayırlı olsun

canimm hayirlii olsunn araban gule gule kullann..ama bebek arabasi olmayinca iki kisi bile olsa nasil gezip toxucaksin alisveris yapcaksin merakimdan sordumm ;-)

mrb kizlarr bisi sorucam yarin kontrolum var amaa merakk ettimm sizede oldumuu...sabahlari ve aksam yatarken boyle bicak batmasi oluyo ani bi bicak ucu giriyo ve cikiyoo buna ne denirki bebeklerin oldugu tarafta bazi yerlwrde rahim buyurken olur falan demislerr 5-6kere oluyo 5 dk arayla iyi bisimi kotumu

Ay hayırlı olsun sekerim güle güle kullanırsın ins..cok iyi olur tabi bebeklerle..
Benimde oldu canım.özellikle 12. Hafta arttı o agrı ve simdi azaldı sanırım rahim pelvisten karın boşluğuna çıkarken rahmin gerilmesiyle olan agrı o..özellikle ayağa kalktığımda kasilip kalıyo gibi oluyodu genelde sag taraf..

Canı. Dr sor muhakkak ama emin ol haftalar ilerledikçe artıyor ağrılar benimde kalçamda bir ağrı var resmen topallıyorum Allah hepimize güç kuvvet versin

Kızlar günler yaklaştıkça beni heyacan sarıyor kendime hedef koymuştum ocağın ilk haftası görmek inşallah daha ileri bir tarihi görürüm ama en erken diyorum ocağın ilk haftası olsun şurada bir şeyim kalmadı 2 ay

Bu arada aldığım kıyafetleri ben dalin sıvı deterjanla yıkadım . Ütü yapıp çekmeceye yerleştiriyim
hastahane içinde çantamı hazırlayıp kardolabımında dursun diyorum
Erken değil demi

eğer erken doğum ihtimali olmazsa mart ayında, olursa ben de ocak ayında muhtemelen anne olacağım.
allah herkese hayırlısıyla doğum yapmayı ve sağlıklı evlatlarını kucaklamayı nasip etsin...

Bu arada aldığım kıyafetleri ben dalin sıvı deterjanla yıkadım . Ütü yapıp çekmeceye yerleştiriyim
hastahane içinde çantamı hazırlayıp kardolabımında dursun diyorum
Erken değil demi
Bende dalin aldım canım ama yıkamadım daha hafta içi halletcem onlarıda.güzel kokuyomu dalin yıkayınca:)erken değil canım bende hazırlıycam artık cantamızı
Canı. Dr sor muhakkak ama emin ol haftalar ilerledikçe artıyor ağrılar benimde kalçamda bir ağrı var resmen topallıyorum Allah hepimize güç kuvvet versin
Kalça ağrısı fena canım ya ayakta kalınca olunca benimde.yattığım yerden dönemiyorum valla öyle ağrıyo
Sağol canım en güzelleri sizlerede olsun inşallah
canimm hayirlii olsunn araban gule gule kullann..ama bebek arabasi olmayinca iki kisi bile olsa nasil gezip toxucaksin alisveris yapcaksin merakimdan sordumm ;-)

Onlar ayaklanana kadar alışverişe falan götürmeyiz heralde canım ya bilemedim şimdi:44:benim işim belli olmaz belki alırım:)ama alırsam bende ayrı ayrı alırım ikiz arabaları kullanışlı feğil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…