2014 ikiz anneleri

bugün fetal eko yapıldı bana size de yapıldı mı kızlar neden istediklerini bilmiyorum acaba riskli bir şey mi var dedim.ufak tefek kalplerinde delik varmış .kapanabilirmiş büyüdükçe.tekrar yaptıracağız haftaya bakalım artık hayırlısı

pierre cardin bende gördüm nette banada uyugun geldı fıyatı

evet canım oluyor bende bi gün bi cıktım 1kg almışım bi günde şişioruz herhalde tuzlu şeyler yememeye gayret etmemiz lazım ben mesela turşuyu cok seviorum hemen hemen her ögün yiiyorum :)

evet canım oluyor bende bi gün bi cıktım 1kg almışım bi günde şişioruz herhalde tuzlu şeyler yememeye gayret etmemiz lazım ben mesela turşuyu cok seviorum hemen hemen her ögün yiiyorum :)

canının istediği herşeyin tadına bak ama yeme turşu tehlikeli yeme arkadaşım.biz de tuz çok az kullanıyorum.hatta kanda sodyum düşük çıktı.sonra çok ödemin olur.bol bol su iç ben yeni başladım2 litre içerdim 3 e çıkardım şimdi

Bende 3 aydan sonra başladım demir ilacına,gynoferon benimkide.aynı zamanda tiroidim için eutrox,coraspin ve folik asit kullanıyorum.günde iki defa suda eriyen magnezyum ve 10 güne bi proluton iğne kullanıyorum:)

Yarın başlıcam bakalım hayırlısıyla. bana müsade ufaktan kacıorum herkeze iyi geceler

kızlar bugun ultrasonda bebişlerimin cinsiyetıne baktırdım biri kızdı diğerinede kız dediler Allahımıza şükürler olsun kızlar ne güzel bir duygu Allah olmayanlarada nasip etsnn inş.

bebişlerimizin odasını aldık bugün darısı alacak arkadaşlara...
Güle güle kullansınlar inş tatlım resim At bi ara odanın merak ederim:)
Bana yapılmadı canım inşallah bi sıkıntı olmaz ferah tut kalbini
Jelybonsdf hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah.senin adına çok sevindim

Amin canım teşekkür ederim

araban hayırlı olsun kazasız belasız kullan bebişlerinle inşş.

Güzel canım güzel kırmızı olması daha gzl bence:)pembe olmadığı sürece sorun yok:)
Tsk canimmmm esim almis aksam getirdi ev simdiden senleniyor:))
Gayet guzel hemde ucuza bulmussun kaçırma bence kırmızı da erkekte ve kiZda cok guzel bi renk ayrıca..
Dimi yaa once icimi bi stres kapladi ama onlari evde gorunce oyle hosuma gitti ki pembe bile olsa kullanirim yani :)))
Yok canım geç olmaz 25. Haftada yaptıranda var sorun olmaz.
ben ileri duzey ultrasona 21.haftada girecegim normal dimi yaa

Canim gecmis olsun insallah cozmussunuzdur olayi strese girmemen lazim senin yaa ne bicim insanlar var Allahimm
Hayirli olsun canimm Allahim minislerinle iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin
Oh oh maasallahh bu sene erkek senesi galiba:))
2 hafta sonra doktorum cinsiyetleri söylicek bakalım hayırlısı olsun beyazcım kaç kilo aldın ben hamilelikten sonra 2 kilo almışım
Sende bi erkek var oyle hissediyorum seybilim
Allah korusun yaa.. benim dr.um ikiz oldugunu ogrenince kendini sezaryene alistir demeye basladi yaa normal dogum zor olurmus
Ben bunlarin cogunu hala yiyemiyorum kiii bende 18+3um ama 3kilo almisim gerci ben ilk 3ay serumla beslendim nerdeyse hicbisey yiyemedim bayramda 2 2gunde 2kilo aldim simdi de her dk yiyemiyorum oyle misal gunde bir porsiyon meyve yiyorum sut daha yeni basladim icmeye ama yogurt yemeye gayret ediyorum yumurta yiyemiyorum henuz baklagil cok az ay seninkileri okuyinca ben hicbisey yiyemedigimi farkettimmm((

kızlar MİRAYLA DİLAY NASIL SİZCE
çok tatlıkızım olsa BERRA koyucaktım adını.belki 3. sü kız olur
zormu oluyor kı acaba arabadan sökmek
deneyimli birinden öğrenmek lazım.

inan acımıyo,,en azından benimki öyle
kan ve idrar temiz çıkıyor ama kültür de enfeksiyon görülüyor:44:...dr dirençli bir virüs dedi.tekrar antibiyotik yazdı
inşallah geçer en kısa zamanda.birde bir arkadaşın paylaşımını okudum 20 hafta doğum yapmış enfeksiyon yüzünden,çok üzüldüm ve çok tırstım:18:

kızlar MİRAYLA DİLAY NASIL SİZCE

Hayırlı olsun iki kız geliyo ne guzel hep hayalimdi benim de.. Ama galiba bizim pipili isi değiştirdi :)
isimler de soylenisi cok guzel ama manaları guzel olsun önemli olan ben miray ve dilay in manalarını bilmiyorum sen biliyosundur ama koyarken dikkat etmek lazım ebediyen o isimle çağırılacaklar cunku ahirette bile..

Bu ne uyku ya bebekleriniz anneciklerini uyandırmadı mı hala? Hadi uyanın bizim canımız sıkıldı bakın kahvaltı bile yaptık bütün islerimiz bitti :) uyucaz belki birazdan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…