- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.241
Bizde sadece ikili yaptırdık canım yeterli oda sağlıkla gelir inş kuzularımız
Ewet canım kısmetli bebekler:)daha iyileri sizin olsun inşllah
Canım ben araba için ayrı ew için ayrı alcam...arabadakini söküp çıkarmayım zor olur iki bebekle...ewe ucuz buldum bebefixte 50 lira ondan alcam.araba içinde pierre cardin 150 lira.
sorma cnm çok üzüyor dr beni.bana 1.5 kilo alabilirsin dedi ikiz olduğu için.kendisi 9 kilo ile tamamlamış .sen de yapabilirsin diyor.dikkat ediyorum ama sonuç bu bakalım.mesela almıyorum 1 hafta sonra bir çıkıyorum aniden 1 günde 1 kilo almışım.sizin de böyle oluyor mu
bende ayrı ayrı almayı düşünüyorum ama satıcılar gerek olmadığını söylüyorarabadan takıp çıkarmak zor olmaz mı?
?
evet canım oluyor bende bi gün bi cıktım 1kg almışım bi günde şişioruz herhalde tuzlu şeyler yememeye gayret etmemiz lazım ben mesela turşuyu cok seviorum hemen hemen her ögün yiiyorum :)
Günlük 200 mg üç sefer kullaniyorum kapsülü fitil olarak, 15 gün sonra randevum 12. Haftalarda kesiliyor mu :26: (jelde ayni sekilde)... O kesilince iğne falan veriliyor mu? Sanki depot iğneye daha ilerleyen zamanda başlamışınız?
Bir de demir hapına kaçıncı hafta başladiniz? Demir eksikliği çıkmasa da verildi mi? Birde hangi ilacı kullaniyorsunuz
Çok soru sordumm
canının istediği herşeyin tadına bak ama yeme turşu tehlikeli yeme arkadaşım.biz de tuz çok az kullanıyorum.hatta kanda sodyum düşük çıktı.sonra çok ödemin olur.bol bol su iç ben yeni başladım2 litre içerdim 3 e çıkardım şimdi
Güle güle kullansınlar inş tatlım resim At bi ara odanın merak ederim:)bebişlerimizin odasını aldık bugün darısı alacak arkadaşlara...
Bana yapılmadı canım inşallah bi sıkıntı olmaz ferah tut kalbinibugün fetal eko yapıldı bana size de yapıldı mı kızlar neden istediklerini bilmiyorum acaba riskli bir şey mi var dedim.ufak tefek kalplerinde delik varmış .kapanabilirmiş büyüdükçe.tekrar yaptıracağız haftaya bakalım artık hayırlısı
Jelybonsdf hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin allah.senin adına çok sevindim
kızlar bugun ultrasonda bebişlerimin cinsiyetıne baktırdım biri kızdı diğerinede kız dediler Allahımıza şükürler olsun kızlar ne güzel bir duygu Allah olmayanlarada nasip etsnn inş.
Bu arada ben bebek arabası almayı düşünmüyorum kızlar.tek başıma zaten biyere gidemem iki bebekle:)kızlar bide söylemesi ayıp bugün ayrı bi heyecan var bende,eşim bana araba almaya gitti istanbulaben istedim aslında oda sağolsun kırmadı.bebekler olunca ihtiyacım olcak dedim:)
Gözün aydın bizim oğlanlara kızlar geliyo
Tsk canimmmm esim almis aksam getirdi ev simdiden senleniyor:))Güzel canım güzel kırmızı olması daha gzl bence:)pembe olmadığı sürece sorun yok:)
Dimi yaa once icimi bi stres kapladi ama onlari evde gorunce oyle hosuma gitti ki pembe bile olsa kullanirim yani :)))Gayet guzel hemde ucuza bulmussun kaçırma bence kırmızı da erkekte ve kiZda cok guzel bi renk ayrıca..
ben ileri duzey ultrasona 21.haftada girecegim normal dimi yaaYok canım geç olmaz 25. Haftada yaptıranda var sorun olmaz.
Canim gecmis olsun insallah cozmussunuzdur olayi strese girmemen lazim senin yaa ne bicim insanlar var Allahimmmerhaba fıstgıklar nasılsınız bakalım ben şimdilerde biraz daha sakinim diye bilirim bu gün iş yerinde bir aptalla kavga ettim sinirlerim alt üst oldu dava bile acabiliyomuşum okadar fena yani Allaha havale ettim kendisini Kızlarıma bişiy olcak diye çok korktum kızlar ya
Hayirli olsun canimm Allahim minislerinle iyi gunlerde kullanmayi nasip etsinAmin canım teşekkür ederim
İşte canım bende arabadan takıp çıkarmayla uğraşmayalım diye ewe ayrı almaya karar verdim.ev tipi olanlarda çok gzl...arabamın markasınımı soruyosun:)opel corsa aldık
Oh oh maasallahh bu sene erkek senesi galiba:))Kızlar merhaba.sabah kontrolüm vardı bebeklerim cok şükür gayet iyi hiç bir problem yok.biri 206gr biri 197 grdı.yanlız cok kilo almışım 40 günde 5 kg almışımkiloma dikkat etmem lazım nasıl aldım bilmiorum okadar kiloyu şişim galiba.he bide cinsyetlerimiz belli oldu %100 erkek.40 gün önce gittimie kız gibi demişti doktorum bugün erkek oldugu kesinleşti.Biraz onu şoku var tabi :) hayırlısıyla 2 tane daha oglum olcak(tek yumurta).Evde 4 erkek olucak yandımki ne yandım :))
Sende bi erkek var oyle hissediyorum seybilim2 hafta sonra doktorum cinsiyetleri söylicek bakalım hayırlısı olsun beyazcım kaç kilo aldın ben hamilelikten sonra 2 kilo almışım
Allah korusun yaa.. benim dr.um ikiz oldugunu ogrenince kendini sezaryene alistir demeye basladi yaa normal dogum zor olurmusKızlar gün içerisinde neler yiyip iciyorsunuz ben cok kilo almışım 1.5 ayda 5 kilo :) cok fazla dedi dikkat etmemi söyledi.allah korusun gebelik zehirlenmesi erken dogum riski ve normal dogum olmaz filan dedi acıkcası biraz korkuttu.yarından itibaren yediklerime dikkat etmem lazım önerileriniz neler ?
Ben bunlarin cogunu hala yiyemiyorum kiii bende 18+3um ama 3kilo almisim gerci ben ilk 3ay serumla beslendim nerdeyse hicbisey yiyemedim bayramda 2 2gunde 2kilo aldim simdi de her dk yiyemiyorum oyle misal gunde bir porsiyon meyve yiyorum sut daha yeni basladim icmeye ama yogurt yemeye gayret ediyorum yumurta yiyemiyorum henuz baklagil cok az ay seninkileri okuyinca ben hicbisey yiyemedigimi farkettimmmben dikkat ettiğim halde alıyorum hareketsizlikten sanırım.yediklerimi paylaşayım istersen.sabah 1 yumurta,2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir domates salatalık biber,3 zeytin, 1 tatlı kaşığı pekmez iki ince dilim ekmek.arada 3 ceviz,1 meyve,1 süt
öğlen 2 hamburger köftesi büyüklüğünde et(ben her gün et yapamıyorum bazen melemen falan yapıyorum 1 yumurtayla) a tabak sebze yemeği,1 tababk salata ,1 kase yoğurt 2 dilim ekmek dedi ama ben ekmeği bazen yiyorum bazen yemiyorum ekmek yerine istersen 4 yemek kaşığı pirinç hariç bulgur makarna ya da kuru baklagil yiyebilirsin.akşamda menü aynı.ikindi 1 meyve 5 badem 1 süt. akşam yemepinden sonra 1 meyve.ben 19.haftadayım 18+4 6 kilo aldım ama bu kiloyu 6 haftada aldımdurum vahim.
evet cnm hepiniz sıraya girin kızlarım için artık :)
Kiz bu sene cok az valla pesinden kosacak erkeklerr:)))
çok tatlıkızlar MİRAYLA DİLAY NASIL SİZCE
deneyimli birinden öğrenmek lazım.zormu oluyor kı acaba arabadan sökmek
Heyoooo acımıyo musağol Canim içimi rahatlattin
Canim idrar yolu enfeksiyonu mu? Antibiyotik falan mi kullaniyosun ? Belki seninde kanının daha düşük çıkmasında etkili oluyodur:26: Ben bunun için direk başkentte doç. bi hemotoloğa gittim öyle dedi bana...inşallah senin enfeksiyonun da geçer en kısa zamanda...
kızlar MİRAYLA DİLAY NASIL SİZCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?