- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.281
Crinone jeli bıraktım bu hafta akıntıların arasında sümügümsü bi şey de geliyo ara ara cok buyuk degil sizde oluyo mu boyle? Rengi beyaz veya hafif sarı?
Amiiiin..Hoşgeldin canım aramıza..bebeklerinin cinsiyetleri belli olmuştur senin de topigimiz erkek bebek kayniyo masallah seninkiler ne?
birisinin cinsiyeti erkek dedi ama diğerinin cinsiyeti belirleyemedi.İnşallah 24.haftada ayrıntılı ultrason var,belki o zaman ikisinin de tam olarak belirlenir diye umutluyum.
hazırlıklara başladınız mı? Ben daha hiçbirşey almadım. Sadece kendime loğusa gecelik,terlik,nevresim takımı çamaşırlarımı falan aldım.Bebekler için bişiy almadım. 7 yaşında bir kızım ve 5,5 yaşında oğlum var.İnşallah ikizlerle birlikte 4 çocuğum olacak:) belki de ondan acele etmiyorum!
Arkadaşlar ana kucağı,araba koltuğu,portbebe bunların 3' üde aynı işe yaramıyor mu? Bilen var ise aralarında farkları yazar mı?
kızlar ben kadın doğum hastanesine gittim bugün.randevum 09:30 du va dakkasında aldılar içeri:)
şirin bir dr ama muayene sanırm 3 dk sürdü
çok şükür bebişler iyi.21+6 ikiside...
rapora ihtiyacı olanlar, ben özele 300 lira vermiştim heyet r.için ama boşuna vermişim.dr rapor bitince gel vereyim dedi
özel hasta odaları var tek kişilik,günlüğü 18 lira...çok kararsızım napsam acaba
Crinone jeli bıraktım bu hafta akıntıların arasında sümügümsü bi şey de geliyo ara ara cok buyuk degil sizde oluyo mu boyle? Rengi beyaz veya hafif sarı?
Kızlar bıde bana dıyokı ben gunde 100 tlfnla konsuyom kımle ne konustumu n e bılıyım dıyooo...telde konsutuk dıyınce ıyce onun dedklerını yenı yenı hatırlıyorum senı gonderenede selam sole dıyo bende hıc bısı demedımm
aptalmıdır nedir ya doktor sinir oldum valla okurken.sen yine sakin durmuşsun valla
en azındann bebeklerım ıyımıs onu soledıı tartısırkenn onu ogrendımm cok sukurr..rabbım boyle doktorlara dusurmesın yanı ıyı tarafını yakalarsan ıysın ters tarafına denk gelmıycen ama ben nerden bılıyım tersını duuzunu umrumdada dgll...
Haklıyım d-ımı yaptıgım normal dımı
antakya kadın doğum hast. canmCanim Allah'a emanet kuzucuklarimizİnşallah geçicidir ama seni çok iyi anliyorum endişelenmemek elde değil...
Hulusi Bey mi baktı canimhayirli olsun sağlikla gelsinler, kiz cocuklarina bayiliyorum ben
Bu arada dün doğumla ilgili başkente gidip görüştüm. İsteğe bagli sezeryan 3000 TL, zorunlu sezaryan (yani biz) 1200 TLözel oda günlüğü 500 ve 600 seklinde iki secenekli , 2 gece kalinsa 1000-1200 de odaya. Çok iyi bence, hem odalarina da baktim tertemiz hoca da giriyormuş doğuma... Cem Atabekoglunu arastiricam yoksa Başkent resmen içimi açtı
Çok güzel bencebir arkadasimin adı Nilay, kizinin adini İlay koymuştu, ilay da güzel...
Canim Allah korusun :18: enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyormuş ama 20 hafta dogmasi için başka sebepler de vardir. Vakti zamanin da saglikla gelsinler inşallah
amin canımcım aminnn
Canim simdi niye yasak:26: Ben kullaniyorum, kacinci haftada yasakladilar:18:
İnşallah önemli birşey yoktur... Canim diğerinin de cinsiyeti belli oldu mu
Hangi hastane Canim?
evet canım.özellikle küvez olayı beni korkutuyor.gereksiz yere bebişlerden ayrılırsak çok yazık.gerçi özeldeki drum da çok karakterli bir insan,hakkını yemiyimcnm ben de iki dr a gidiyorumn biri özelde biri devlette ama kesinlikle üniversitede doğum yapacağım.para için yani ticaret için bir işlem yapmıyorlar ve herhangi bir komplikasyonda müdale edecek ekipleri hazır.ve çoğu özelin yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok bizim erken doğum riskimiz yüksek lduu için önemli bir detay.bir süre daha iki dr a da git sonra iyice düşün karar ver cnm.
bilmez miyim canım hiç:) 31 kilo aldı toplamda...son ay tuvalete bile yalnız gidemiyordu:18:Maşallah canm kurtulmuş ne güzel.bebişlerinin kilolarıda çok iyi,benim tanıdığım tek bebeğini bu kıloda doğurdu.kaç kilo aldı bılıyomusun?darısı bizlerin başına.Allah hepimizi bi avazda kurtarsın kızlaaar:)))))))
ALPER TURAL canım dr.benim ikiz hamiş bir arkadaşımı da o doğurttu,çok memnundu.çokta sevecen biri,canım walla benim de aklımı çelicenn benim 2 arkadaşım da orda doğum yaptı memnun kaldılar ama ben cesaret edemiyorum hangi doktora gittin
Kızlar bıde bana dıyokı ben gunde 100 tlfnla konsuyom kımle ne konustumu n e bılıyım dıyooo...telde konsutuk dıyınce ıyce onun dedklerını yenı yenı hatırlıyorum senı gonderenede selam sole dıyo bende hıc bısı demedımm
Aynı üniversitede baska doktora git canım sende aman boyle doktorlardan nefret ediyorum haksız oldugu için resmen suc bastırmış yani yorulmuş olabilir ama sana bakamam artik demek ne demek ya? Bende bekliyorum doktorumu yerine gore cunku cok fazla hastası var ama her içeri aldığında özür diliyo beklettim diye ne var yani gönül almak cok mu zor..beklesem de seviyorum doktorumu bu yüzden..Arkadaslarım benım yasadım olay buuu muayehanesıne ılk gıtseydım boyle olmuycaktı ama zaten gıdıcektım sadece nasıl bı ınsan ınsanlına bakmamk ıcın anlasırmıyım dıye bı bakıp ertesı gunde ozelıne gıtcektımm ama ben anlasamamdım belkı sız anlasırsınız cok gel gıtlerı olan bı adam bı bakııyon cok ıyı bı bakıyon delırmıss karar sızın ama benım gebelım bu adamı cekemezz zaten banada bakmıycakmıss cokta tındı yaa allahımm ya boyle ınsanalr doktor olsa kac yazarr ınsann olamamışş..bı gebeylee boyle konsuulurmuu hıc hos dgldıı
canım bende de vardı o akıntıdan sirkeyi ılık suyun içine dök vajinanı yıka sonrada kurula ben cok rahatladım akıntımda kesildi doktorum kokulu değilse problem olmaz demişti
evet normALLL BENDEEDE VARR 13.HAFTAYA KADAR BISEY VEREMEYIZ DEDI.BI DOKTORADA DEDIM ODA PROKSY DIYE BI MERHEM VERDI SABAH OGLE AKSAM SURUYORUM VAHINAYI YIKAYIP DURULAYIPP BENIMKI MANTAR OLMUSTU O AKINTILARDAN SONRA.BUNUN NEDENIDE PROGESTERON JELMIŞ BIRAKTIM ONUDAA...
Normaldir canım korkma akıntı şekli sürekli değişiyo benim bu ara bembeyaz mesela.
normal canım hiç korkma bende de oluyor.özellikle 14. hafta olurdu.
canım ben de öyle değil de bildiğimiz su damlacığı nasıl olur aynen öyle 3 -4 damla kadar iç çamaşırımda ıslaklık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?