2014 ikiz anneleri

Crinone jeli bıraktım bu hafta akıntıların arasında sümügümsü bi şey de geliyo ara ara cok buyuk degil sizde oluyo mu boyle? Rengi beyaz veya hafif sarı?

evet normALLL BENDEEDE VARR 13.HAFTAYA KADAR BISEY VEREMEYIZ DEDI.BI DOKTORADA DEDIM ODA PROKSY DIYE BI MERHEM VERDI SABAH OGLE AKSAM SURUYORUM VAHINAYI YIKAYIP DURULAYIPP BENIMKI MANTAR OLMUSTU O AKINTILARDAN SONRA.BUNUN NEDENIDE PROGESTERON JELMIŞ BIRAKTIM ONUDAA...

kzılar bugun doktora gıtııım rusen aytacla burdan benı takıp edenler vardı gıdınce yaz dıyeee

daha yenı yazdım ama bılg gıttı bırden sıstem attııı

cokk kotu oldummmm

offfffffffffffffff bugun 11 de randevum vardıı ve 10:30 ankara unıv tıp fakultesıne gıttımm...

11de gelın dedı erkek gıttım belkı erken alır dıye ıykı erken gıttıma ama zaten sonuncu bendım 15 kısı vardıı onumdee ve doktor amelıyattamıs 12:15 geldı herneyse bana sıra gelmesı 2bucuk sattı buldu dıyım sonunda geldı ve hastalrı aldı ıkı kısı kaldıkk sırada ve bı hasta da cıkageldı yenı geldım hastaneden ve evım yakın suan saat ıkı .of kafam dagıldı resmen o kadın cıktı egldı doktorun tanıdıyuım sıkısım sıranızı verın dedı ben veremem kac sattır beklıyom dedım esım de zar zor ızın aldı annemde geldıkı doktor karar vercez tup dopktorummu bu doktormu ıyıdıye yoksa kendı doktorumdanda memnundummm her neyse kadın ıcerden cagırttırdı kendını telfonm etı rusen beye ve bız ıkımız kaldık bızıde zagırdılarr ama kadın cıkınca dedımkı ıcerde helalık ten bahsedıyodun ben hakkımı helal etmem bızden once gırdın dedım

sonra bızzı aldılar ve rusen bey yanındakı asıstanlaraa bu bayanlarada sız bakın dıyıverdıı cok kolayca ceketını gıydı ve bende bı dkka rusen bey bız sız kac saatır ebklıyoz dedımm lutfenn bızede bakın dedı bakakmam hanımefendı pazartesı geldın dedıı..

bende bızım onumuzdekı bayana baktınız onun hakkı yoktu dedım ve sırada kımse yok bız varız dedımm.
pekı dedıı ve cıkardı ceketıı...ama elım ayagım tıtrıyoduu hakkım yenmıstı ve hakkım hala yenıyodu ben cıleden cıkıyodum ama bebklerım ıcın sesımmı cıkarmıyodummm.
neyse ıcerı aldı benııı vee benden ne ıstıyosunuz dedı bende sıznle devamm edıp etmem konsuunda goruscektık dedım ıkı kere telde gorustuk dedım gorumcem yakın hastanızdıı zorlu bı surec gecırdı banada yardım dokunursa dıye geldım dedım..

oda gayet net benımle hasta hekım ilişkimiz bıtmıstır sıze bakamamm ben dedıı bu son baksıım soz verdım dıye bakıyom dedıı hayır aslında yaptıgı saygısızlın farkındaydı hakkımızı yıyıp dger hastayı one aldıgı ıcın bakmıstııı halbukı yoksa cekıp gıdıyoduuu hemde bı ozur bıle dılemedenn tabı bunları ıcımden dedımm.dısımdan sadecee

bende rusene bey dahı demek ıstemıyommmm cok sogudumm...hakkımı saundum ıcınmı doktor bey bana bakmıycaksınız dedımm yanı kotu bısı demedımkı sıze dedım sadece 23 saate yakındır sızı beklıyorum bızede bakıverın dedım oda bakakmam ısım var dyınce onumuzdekı hastayı aldınız dedım demesemıydımm kızlarrrr ALLAH ASKINA HAKTAN HUKUKTAN BAHSEDIYOOO SONRADA HAK HUKUK HATIRLATINCA ZIPLIUYYOOO..ODA BEN KIMSEYI TANIMAM MUNAKASANI GIT O KADINLA YAP DEDI BEN HAYATIMDA KIMSEYLE MUNAKASA YAPMADIM ONU ICERI ALAN SIZDINIZ DEDIMMM..SIZEE BAKAKMAM EFENDIM ARTIK DEDI TABI O ARADA BEBKELR IYI IKIZ DEDII BU BASKA BISI DGLLL..BENDE SAYGI DUYARIMM DUSUNCEBNIZEE BI DOKTOR SIZ DGLSINIZ ANKARADA HER YER DOKTOR PARA OLDUKTAN SONRA DEDIMM VE ESIMLE CIKTIK ...SIZ BENIM EYRIMDE OLSAYDINIZ NAPARDINIZZ YAAA CILDIRDIMM ADAM BIDE BANA HAYAT DERSI VERIYOOOO HICBISI OLMAMIŞ GIBII CIKIP GIDICEKTI O ZAMAN RANDEVUU E VERMEEE BANA BEN CAHIL BI INSAN DGLIMKIII

canım walla benim de aklımı çelicenn benim 2 arkadaşım da orda doğum yaptı memnun kaldılar ama ben cesaret edemiyorum hangi doktora gittin

Arkadaslarım benım yasadım olay buuu muayehanesıne ılk gıtseydım boyle olmuycaktı ama zaten gıdıcektım sadece nasıl bı ınsan ınsanlına bakmamk ıcın anlasırmıyım dıye bı bakıp ertesı gunde ozelıne gıtcektımm ama ben anlasamamdım belkı sız anlasırsınız cok gel gıtlerı olan bı adam bı bakııyon cok ıyı bı bakıyon delırmıss karar sızın ama benım gebelım bu adamı cekemezz zaten banada bakmıycakmıss cokta tındı yaa allahımm ya boyle ınsanalr doktor olsa kac yazarr ınsann olamamışş..bı gebeylee boyle konsuulurmuu hıc hos dgldıı

Crinone jeli bıraktım bu hafta akıntıların arasında sümügümsü bi şey de geliyo ara ara cok buyuk degil sizde oluyo mu boyle? Rengi beyaz veya hafif sarı?

canım ben de öyle değil de bildiğimiz su damlacığı nasıl olur aynen öyle 3 -4 damla kadar iç çamaşırımda ıslaklık oluyor

Kızlar bıde bana dıyokı ben gunde 100 tlfnla konsuyom kımle ne konustumu n e bılıyım dıyooo...telde konsutuk dıyınce ıyce onun dedklerını yenı yenı hatırlıyorum senı gonderenede selam sole dıyo bende hıc bısı demedımm

Aptalmıdır nedir ya doktor sinir oldum valla okurken.sen yine sakin durmuşsun valla

canım bende de vardı o akıntıdan sirkeyi ılık suyun içine dök vajinanı yıka sonrada kurula ben cok rahatladım akıntımda kesildi doktorum kokulu değilse problem olmaz demişti

aptalmıdır nedir ya doktor sinir oldum valla okurken.sen yine sakin durmuşsun valla

en azındann bebeklerım ıyımıs onu soledıı tartısırkenn onu ogrendımm cok sukurr..rabbım boyle doktorlara dusurmesın yanı ıyı tarafını yakalarsan ıysın ters tarafına denk gelmıycen ama ben nerden bılıyım tersını duuzunu umrumdada dgll...
Haklıyım d-ımı yaptıgım normal dımı

Az bile yaptığın:)cıngar çıkarırdım valla:)boşver canım ya böle insanları için kafa yorduğuna değmez.

antakya kadın doğum hast. canm
evet canım.özellikle küvez olayı beni korkutuyor.gereksiz yere bebişlerden ayrılırsak çok yazık.gerçi özeldeki drum da çok karakterli bir insan,hakkını yemiyim
bilmez miyim canım hiç:) 31 kilo aldı toplamda...son ay tuvalete bile yalnız gidemiyordu:18:
canım walla benim de aklımı çelicenn benim 2 arkadaşım da orda doğum yaptı memnun kaldılar ama ben cesaret edemiyorum hangi doktora gittin
ALPER TURAL canım dr.benim ikiz hamiş bir arkadaşımı da o doğurttu,çok memnundu.çokta sevecen biri,

canım bu kadar olumsuz ve saygısız bir insanla devam etmezdim ben olsam...sonuçta drunla bir samimiyet yaşamalısın,ben sevmediğim birine asla güvenemem.

Aynı üniversitede baska doktora git canım sende aman boyle doktorlardan nefret ediyorum haksız oldugu için resmen suc bastırmış yani yorulmuş olabilir ama sana bakamam artik demek ne demek ya? Bende bekliyorum doktorumu yerine gore cunku cok fazla hastası var ama her içeri aldığında özür diliyo beklettim diye ne var yani gönül almak cok mu zor..beklesem de seviyorum doktorumu bu yüzden..

canım bende de vardı o akıntıdan sirkeyi ılık suyun içine dök vajinanı yıka sonrada kurula ben cok rahatladım akıntımda kesildi doktorum kokulu değilse problem olmaz demişti

Normaldir canım korkma akıntı şekli sürekli değişiyo benim bu ara bembeyaz mesela.

normal canım hiç korkma bende de oluyor.özellikle 14. hafta olurdu.

Cok sagolun kızlar hafif kaşıntı da var ama jelden hep oluyodu ondan kaldı sanırım daha geçmedi pazartesi bıraktım jeli cunku.bu akıntı belki onceden de geliyodu bilmiyorum jelden farketmemiş de olabilirim..kokulu degil zaten o kadar küçük ki meyve kurdu kadar ama pecetede görünce merak etmiştim..glaze dediğini yaptım biraz yaktı ama ins geçer :)

canım ben de öyle değil de bildiğimiz su damlacığı nasıl olur aynen öyle 3 -4 damla kadar iç çamaşırımda ıslaklık oluyor

Öylesi zaten oluyo canım su gibi hatta bazen o kadar cok oluyo ki ne geldi bu kadar diye tuvalete gidiyorum korkumdan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…