2014 ikiz anneleri

kızlar bugun ultrasonda bebişlerimin cinsiyetıne baktırdım biri kızdı diğerinede kız dediler Allahımıza şükürler olsun kızlar ne güzel bir duygu Allah olmayanlarada nasip etsnn inş.
Gözün Aydın canım benimde Allah nasip ederse iki kız anlayacağın kızlar az çok kıymetli okucaklar

sedefciğim araban hayırlı uğurlu olsun kuzucuklarını koy arka koltuğa gezdir onları ayyyyyyy maşallah ne güzel olur.Araba kullanan kadınlara provo .benim hiç cesaretim yok .

günaydın güzel anneler, bugün uyuyabilmenin yolunu keşfettim ve rahatça uyudum zor uyandım hatta:) size de söyleyeyim belki işinize yarar.yastığımı yükselttim 2 yastık koydum başımın altına ve sola dönüp hafif dizlerimi büküp uyudum ve başarılı oldu ilk defa.belki siz de yapıyorsunuzdur ama içinizde benim gibii uyumayanlar var belki işe yarar diye paylaşmak istedim

sedefciğim araban hayırlı uğurlu olsun kuzucuklarını koy arka koltuğa gezdir onları ayyyyyyy maşallah ne güzel olur.Araba kullanan kadınlara provo .benim hiç cesaretim yok .

günaydın arkadaşım.cesaret işi değil bence araba kullanmak.araba kullanmaya mecbur kalınca öğrenmek zorunda kalıyorsun.benim öyle oldu.tayinim uzak bir ilçeye çıktıgünde 6 saat yollarda geçiyordu .bir gün geç kaldım otobüsü kaçırınca aldım anahtarı çıktım yola ve oldu 3 gün yollarda kayboldum,benzini sürekli bitirdim sonra alıştım.şimdi yasak diye kullanamıorum ama inşallah meleklerim gelince kullanmaya devam edeceğim.sevgiler...

asbelove ben de ilk üç ay hiçbir şey yemedim.sonra iştahım açıldı çok hızlı kilo alınca çok çok az yemeğe başladım yine kilo aldım sonra diyetisyene gittim o da az yediğin için vücudun ihtiyacı karşılanmadığı için yediklerini depoluyor dedi.1800 kalorilik diyet verdi ama yine alıyorum bakalım bir daha gidişim de ne diyecek.sen de alman gerekenleri almaya çalış.bebklerin kilosu için protein ve kalsiyum çok önemliymiş.eğer yumurta yemiyorsan onu kapatacak bir şey ye.etinin porsiyonunu büyüt.süt içmen şart değil yoğurt yiyorsan sorun yok.sıkma canını ben de bu listedeki ekmek hariç hepsine uyuyorum.bugün ekmeği azalttım bakalım ne olacak

Günaydın kızlar

Dün 3lü testle birlikte doktorumun istediği bazı tahlilleri yaptırmıştım. Şükür 3lü testim düşük risk çıkmış. Her ne kadar ikizlerde sağlıklı sonuç vermese de insan rahatlıyor. Tahlilleri henüz doktoruma göndermedim, öğleden sonra göndereceğim. Ama benim anladığım kadarıyla kansızlık ve idrarda enfeksiyon var. Bakalım ne diyecek doktorum

Hayırlı sabahlar kızlar. Aranıza şuan itibariyle katılmaya karar verdim. Topiği okudum. İkiz anneleri güzel bilgiler, deneyimler paylaşmış.

Bende 21 haftalık ikiz annesiyim. Allah herkesin bebeğini/bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amiiiin..Hoşgeldin canım aramıza..bebeklerinin cinsiyetleri belli olmuştur senin de topigimiz erkek bebek kayniyo masallah seninkiler ne?
Aynen ben ehliyet kursuna giderken mecbur kalıp çıktım ilk defa trafiğe.. Daha ehliyetim bile yok ama araba kullanmayı biliyorum acemiyim sadece..Esim o gün önemli bi toplantidaydi ve gelemedi benimde saatli randevum var hastanede yumoslara bakılacak ilk defa çıktım oyle cesaretim gelince gerisi geldi..Esim uzun süreli seyahatlere gidiyo onceden bende giderdim birlikte simdi hamile olunca evde kalıyorum araba kullanmam şart oluyo o zaman anneme git gel alışverişe git gel evim tam merkezde degil daha sakin bi mahallede böylece arabaya alışıyoruz iste..:)

kızlar ben kadın doğum hastanesine gittim bugün.randevum 09:30 du va dakkasında aldılar içeri:)
şirin bir dr ama muayene sanırm 3 dk sürdü
çok şükür bebişler iyi.21+6 ikiside...
rapora ihtiyacı olanlar, ben özele 300 lira vermiştim heyet r.için ama boşuna vermişim.dr rapor bitince gel vereyim dedi
özel hasta odaları var tek kişilik,günlüğü 18 lira...çok kararsızım napsam acaba

Crinone jeli bıraktım bu hafta akıntıların arasında sümügümsü bi şey de geliyo ara ara cok buyuk degil sizde oluyo mu boyle? Rengi beyaz veya hafif sarı?

Doktorda iyiyse hiç düşünme derim ben özele pek guvenemiyorummaalesef.

Hastane ve doktor gerçekten donanımlıysa bencede hiç düşünme canım.yeni doğan yoğun bakımını falan araştır o daha önemli biliyosun

Crinone jeli bıraktım bu hafta akıntıların arasında sümügümsü bi şey de geliyo ara ara cok buyuk degil sizde oluyo mu boyle? Rengi beyaz veya hafif sarı?
normal canım hiç korkma bende de oluyor.özellikle 14. hafta olurdu.
Hastane ve doktor gerçekten donanımlıysa bencede hiç düşünme canım.yeni doğan yoğun bakımını falan araştır o daha önemli biliyosun
zaten kadın doğum ve çocuk hastanesi...yeni doğan ünitesi gayet iyi ama bakalım zaman ne gösterecek:)

üçüz hamile arkadaşım dün doğurdu çok şükür
2300,2450,2550 doğdu sıpalar
darısı bizlere inşallah

Canim Allah'a emanet kuzucuklarimiz İnşallah geçicidir ama seni çok iyi anliyorum endişelenmemek elde değil...

kızlar bugun ultrasonda bebişlerimin cinsiyetıne baktırdım biri kızdı diğerinede kız dediler Allahımıza şükürler olsun kızlar ne güzel bir duygu Allah olmayanlarada nasip etsnn inş.
Hulusi Bey mi baktı canim hayirli olsun sağlikla gelsinler, kiz cocuklarina bayiliyorum ben
Bu arada dün doğumla ilgili başkente gidip görüştüm. İsteğe bagli sezeryan 3000 TL, zorunlu sezaryan (yani biz) 1200 TL özel oda günlüğü 500 ve 600 seklinde iki secenekli , 2 gece kalinsa 1000-1200 de odaya. Çok iyi bence, hem odalarina da baktim tertemiz hoca da giriyormuş doğuma... Cem Atabekoglunu arastiricam yoksa Başkent resmen içimi açtı

kızlar MİRAYLA DİLAY NASIL SİZCE
Çok güzel bence bir arkadasimin adı Nilay, kizinin adini İlay koymuştu, ilay da güzel...

Canim Allah korusun :18: enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyormuş ama 20 hafta dogmasi için başka sebepler de vardir. Vakti zamanin da saglikla gelsinler inşallah

Canim simdi niye yasak:26: Ben kullaniyorum, kacinci haftada yasakladilar:18:
İnşallah önemli birşey yoktur... Canim diğerinin de cinsiyeti belli oldu mu

Hangi hastane Canim?

cnm ben de iki dr a gidiyorumn biri özelde biri devlette ama kesinlikle üniversitede doğum yapacağım.para için yani ticaret için bir işlem yapmıyorlar ve herhangi bir komplikasyonda müdale edecek ekipleri hazır.ve çoğu özelin yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok bizim erken doğum riskimiz yüksek lduu için önemli bir detay.bir süre daha iki dr a da git sonra iyice düşün karar ver cnm.

Maşallah canm kurtulmuş ne güzel.bebişlerinin kilolarıda çok iyi,benim tanıdığım tek bebeğini bu kıloda doğurdu.kaç kilo aldı bılıyomusun?darısı bizlerin başına.Allah hepimizi bi avazda kurtarsın kızlaaar:)))))))

Canim simdi niye yasak:26: Ben kullaniyorum, kacinci haftada yasakladilar:18:

dr ilk haftalarda progestan kullanıyorum o kaslarda gevşeme yapar reflekslerini kontrol edemeyebilirsin dedi.kanamam vardı bir de.sonra şikayetlerim geçince sordum kullanma ani frende olumsuz şeyler olabilir kasılabilirsin gerek yok sık dişini 9 ay dedi.böyle de eşime bağımlı oluyorum ya da taksi ile bir yere gitmek zorunda kalıyorum ama ne yapayım bebekler sağlıklı olsun diye kullanmıyorum

inşallah canım, sağol. diğerine kız diyor büyük ihtimalle. bir kız bir oğlan görünüyor şimdilik, bakalım...

Bu arada cem atabekoğluna bundan 3-4 sene önce iş arkadaşım gidiyordu. tek bebekti ve normal seyrediyordu herşey. kız da normal doğum istedi. doktor çatı muayenesi yapmamış. doğumda o kadar zorlandı ki, bebeği vakum kaşık vs yardımcı ne alet varsa onla aldılar. bel ağrısı doğumdan sonra çoook uzun süreler kaldı. Bu yaşanan kötü bir doktor olduğunu göstermez tabi, belki her doktorda böyle talihsizlik yaşayanlar vardır. Ama nedense bende pozitif bir izlenim bırakmadı bu durum. senin de aklında olsun, iyice araştır o doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…