- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.261
Gözün Aydın canım benimde Allah nasip ederse iki kız anlayacağın kızlar az çok kıymetli okucaklarkızlar bugun ultrasonda bebişlerimin cinsiyetıne baktırdım biri kızdı diğerinede kız dediler Allahımıza şükürler olsun kızlar ne güzel bir duygu Allah olmayanlarada nasip etsnn inş.
sedefciğim araban hayırlı uğurlu olsun kuzucuklarını koy arka koltuğa gezdir onları ayyyyyyy maşallah ne güzel olur.Araba kullanan kadınlara provo .benim hiç cesaretim yok .
Güle güle kullansınlar inş tatlım resim At bi ara odanın merak ederim:)
bir ay sonra getirtmeyi düşünüyoruz cnm aslında internetteki resimlerinden atayım dedim ama beceremedim :)
Amiiiin..Hoşgeldin canım aramıza..bebeklerinin cinsiyetleri belli olmuştur senin de topigimiz erkek bebek kayniyo masallah seninkiler ne?Hayırlı sabahlar kızlar. Aranıza şuan itibariyle katılmaya karar verdim. Topiği okudum. İkiz anneleri güzel bilgiler, deneyimler paylaşmış.
Bende 21 haftalık ikiz annesiyim. Allah herkesin bebeğini/bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Aynen ben ehliyet kursuna giderken mecbur kalıp çıktım ilk defa trafiğe.. Daha ehliyetim bile yok ama araba kullanmayı biliyorum acemiyim sadece..Esim o gün önemli bi toplantidaydi ve gelemedi benimde saatli randevum var hastanede yumoslara bakılacak ilk defa çıktım oyle cesaretim gelince gerisi geldi..Esim uzun süreli seyahatlere gidiyo onceden bende giderdim birlikte simdi hamile olunca evde kalıyorum araba kullanmam şart oluyo o zaman anneme git gel alışverişe git gel evim tam merkezde degil daha sakin bi mahallede böylece arabaya alışıyoruz iste..:)günaydın arkadaşım.cesaret işi değil bence araba kullanmak.araba kullanmaya mecbur kalınca öğrenmek zorunda kalıyorsun.benim öyle oldu.tayinim uzak bir ilçeye çıktıgünde 6 saat yollarda geçiyordu .bir gün geç kaldım otobüsü kaçırınca aldım anahtarı çıktım yola ve oldu 3 gün yollarda kayboldum,benzini sürekli bitirdim sonra alıştım.şimdi yasak diye kullanamıorum ama inşallah meleklerim gelince kullanmaya devam edeceğim.sevgiler...
kızlar ben kadın doğum hastanesine gittim bugün.randevum 09:30 du va dakkasında aldılar içeri:)
şirin bir dr ama muayene sanırm 3 dk sürdü
çok şükür bebişler iyi.21+6 ikiside...
rapora ihtiyacı olanlar, ben özele 300 lira vermiştim heyet r.için ama boşuna vermişim.dr rapor bitince gel vereyim dedi
özel hasta odaları var tek kişilik,günlüğü 18 lira...çok kararsızım napsam acaba
kızlar ben kadın doğum hastanesine gittim bugün.randevum 09:30 du va dakkasında aldılar içeri:)
rapora ihtiyacı olanlar, ben özele 300 lira vermiştim heyet r.için ama boşuna vermişim.dr rapor bitince gel vereyim dedi
özel hasta odaları var tek kişilik,günlüğü 18 lira...çok kararsızım napsam acaba
Crinone jeli bıraktım bu hafta akıntıların arasında sümügümsü bi şey de geliyo ara ara cok buyuk degil sizde oluyo mu boyle? Rengi beyaz veya hafif sarı?
normal canım hiç korkma bende de oluyor.özellikle 14. hafta olurdu.Crinone jeli bıraktım bu hafta akıntıların arasında sümügümsü bi şey de geliyo ara ara cok buyuk degil sizde oluyo mu boyle? Rengi beyaz veya hafif sarı?
zaten kadın doğum ve çocuk hastanesi...yeni doğan ünitesi gayet iyi ama bakalım zaman ne gösterecek:)Hastane ve doktor gerçekten donanımlıysa bencede hiç düşünme canım.yeni doğan yoğun bakımını falan araştır o daha önemli biliyosun
Canim Allah'a emanet kuzucuklarimizbugün fetal eko yapıldı bana size de yapıldı mı kızlar neden istediklerini bilmiyorum acaba riskli bir şey mi var dedim.ufak tefek kalplerinde delik varmış .kapanabilirmiş büyüdükçe.tekrar yaptıracağız haftaya bakalım artık hayırlısı
Hulusi Bey mi baktı canimkızlar bugun ultrasonda bebişlerimin cinsiyetıne baktırdım biri kızdı diğerinede kız dediler Allahımıza şükürler olsun kızlar ne güzel bir duygu Allah olmayanlarada nasip etsnn inş.
Çok güzel bencekızlar MİRAYLA DİLAY NASIL SİZCE
Canim Allah korusun :18: enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyormuş ama 20 hafta dogmasi için başka sebepler de vardir. Vakti zamanin da saglikla gelsinler inşallahçok tatlıkızım olsa BERRA koyucaktım adını.belki 3.
deneyimli birinden öğrenmek lazım.
inan acımıyo,,en azından benimki öyle
kan ve idrar temiz çıkıyor ama kültür de enfeksiyon görülüyor:44:...dr dirençli bir virüs dedi.tekrar antibiyotik yazdı
inşallah geçer en kısa zamanda.birde bir arkadaşın paylaşımını okudum 20 hafta doğum yapmış enfeksiyon yüzünden,çok üzüldüm ve çok tırstım:18:
Canim simdi niye yasak:26: Ben kullaniyorum, kacinci haftada yasakladilar:18:günaydın arkadaşım.cesaret işi değil bence araba kullanmak.araba kullanmaya mecbur kalınca öğrenmek zorunda kalıyorsun.benim öyle oldu.tayinim uzak bir ilçeye çıktıgünde 6 saat yollarda geçiyordu .bir gün geç kaldım otobüsü kaçırınca aldım anahtarı çıktım yola ve oldu 3 gün yollarda kayboldum,benzini sürekli bitirdim sonra alıştım.şimdi yasak diye kullanamıorum ama inşallah meleklerim gelince kullanmaya devam edeceğim.sevgiler...
İnşallah önemli birşey yoktur... Canim diğerinin de cinsiyeti belli oldu muGünaydın kızlar
Dün 3lü testle birlikte doktorumun istediği bazı tahlilleri yaptırmıştım. Şükür 3lü testim düşük risk çıkmış. Her ne kadar ikizlerde sağlıklı sonuç vermese de insan rahatlıyor. Tahlilleri henüz doktoruma göndermedim, öğleden sonra göndereceğim. Ama benim anladığım kadarıyla kansızlık ve idrarda enfeksiyon var. Bakalım ne diyecek doktorum
normal canım hiç korkma bende de oluyor.özellikle 14. hafta olurdu.
zaten kadın doğum ve çocuk hastanesi...yeni doğan ünitesi gayet iyi ama bakalım zaman ne gösterecek:)
üçüz hamile arkadaşım dün doğurdu çok şükür
2300,2450,2550 doğdu sıpalar
darısı bizlere inşallah
Canim Allah'a emanet kuzucuklarimizİnşallah geçicidir ama seni çok iyi anliyorum endişelenmemek elde değil...
Hulusi Bey mi baktı canimhayirli olsun sağlikla gelsinler, kiz cocuklarina bayiliyorum ben
Bu arada dün doğumla ilgili başkente gidip görüştüm. İsteğe bagli sezeryan 3000 TL, zorunlu sezaryan (yani biz) 1200 TLözel oda günlüğü 500 ve 600 seklinde iki secenekli , 2 gece kalinsa 1000-1200 de odaya. Çok iyi bence, hem odalarina da baktim tertemiz hoca da giriyormuş doğuma... Cem Atabekoglunu arastiricam yoksa Başkent resmen içimi açtı
Çok güzel bencebir arkadasimin adı Nilay, kizinin adini İlay koymuştu, ilay da güzel...
Canim Allah korusun :18: enfeksiyon erken doğuma sebep olabiliyormuş ama 20 hafta dogmasi için başka sebepler de vardir. Vakti zamanin da saglikla gelsinler inşallah
Canim simdi niye yasak:26: Ben kullaniyorum, kacinci haftada yasakladilar:18:
İnşallah önemli birşey yoktur... Canim diğerinin de cinsiyeti belli oldu mu
Hangi hastane Canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?