- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.581
hayırlı olsun cnm sağlıklı bir şekilde kuzularını kucağına alırsın inş.
valla söz konusu minişlerimiz olunca bana hepsi çok güzel geliyor canımEki Görüntüle 847635
Böyle kızlar şekerimiz.ikiz olunca seçenek azalıyo.her istediğini seçemiyosun en çok bu içime sindi:)
bende eğer o günleri görebilirsek ağırlaşmadan halledeyim diyorum herkes bana daha erken dese de demek ki değilmiş bir de söz konusu bizim gibi riskli gebelik kategorisi olunca nolur nolmaz dimiBen herşylerini tamamladım canım:)biz yapıcağımızı yapalımda allah korur inş miniklerimizi sağ salim kavuştursun bize
butükbebeyi bana da önerdiler ama ben daha almadım arkadaşım hiçkızlar butik bebeden hiç bebişlere kıyafet aldınız mı fiyatları uyugun geliyor bana yüzde yüz pamuk deniyor
ya fikir verir misin canım şimdi siz bunları hastane de dağıtacaksınız dimi mevlütte ne yapacaksınız bana herkes bunlar mevlütte dağıtılır hastanede çikolata dağıtılır diyor çikolata fiyatlarını sordum kilosu 100tl bebiş çikolatası olunca içine de en fazla 20tane sığıyor bana fazla geldi fiyat kararsız kaldım bende:26:40 tane şeker,şeker sepeti ve bide kapı süsü 140 lira tuttu canım.internetteki fiyatlara göre hesaplı geldi bana
aaa doğum tarihlerimiz bile aynıymışşş hadi bakalım inşallah ikimizinkilerde sabırlı çıkar beklerler erkenden gelmezler
Amin canım hepimizin için geçerli
valla söz konusu minişlerimiz olunca bana hepsi çok güzel geliyor canım
bende eğer o günleri görebilirsek ağırlaşmadan halledeyim diyorum herkes bana daha erken dese de demek ki değilmiş bir de söz konusu bizim gibi riskli gebelik kategorisi olunca nolur nolmaz dimiaminnnnnnnnn
butükbebeyi bana da önerdiler ama ben daha almadım arkadaşım hiç
ya fikir verir misin canım şimdi siz bunları hastane de dağıtacaksınız dimi mevlütte ne yapacaksınız bana herkes bunlar mevlütte dağıtılır hastanede çikolata dağıtılır diyor çikolata fiyatlarını sordum kilosu 100tl bebiş çikolatası olunca içine de en fazla 20tane sığıyor bana fazla geldi fiyat kararsız kaldım bende:26:
ben 18+3 ken 12 kilo almıştım,ayıptır sölemesirekora merdiven dayadık bebklerimiz gelişsin de gerisini halledeceğiz bir şekilde .20.haftada kaç kilo almıştınız?
canım günde 1 türk kahvesini önerdi bile benm drum...ohhh miskahve içebiliyor musunuz kızlar kokusuna içim gidiyor ama içmiyorum zararlı olur diye
haklısın tabi canım ama skma canını.haftanız iyiHaber vermek istiyorum da bazen moral bozukluğundan bazen de internet ile ilgili sorunlardan yazamıyorum
kesinlikle yanında muhabbet lazm.Boşver anacım doğal güzeliz biz anneyiz:)
Kahve bende severimde yanıma birini isterim içerken yaknız içemem
canım gönül rahatlığıyla alabilirsin,hatta butiğin birinde bir tulumun aynısını baby shoptan almıştım ben ama butikbebe den daha pahalıya gelmiştikızlar butik bebeden hiç bebişlere kıyafet aldınız mı fiyatları uyugun geliyor bana yüzde yüz pamuk deniyor
canım maşallah ya 20 haftalık olmuşsunuz zaman nasılda geçiyor ikizlerin keyfi ii inş bi kız bi oğlan geliormuş çok sevindim inş akıllı uslu olurlar anneciklerini üzmezler :)
bizim hastane de dolup taşacak bizim aileye 15seneden sonra eşimin ailesine de ilk torun geliyor o yüzden çikolata şart ama o tarz çikolatalrda acaip pahalıya gelir gibi geliyor bana bakalım ne yapacağızHastanede dağıtmam canım.normal bi kutu çikolata alırz hastanede ondan ikram ederiz.zaten benim doğum yaşadığım şehirde olmayacak ziyaretçim pek olmaz:)
ohh o zaman kahvaltıdan sonra kahve keyfine devammmmmmben 18+3 ken 12 kilo almıştım,ayıptır sölemesi
canım günde 1 türk kahvesini önerdi bile benm drum...ohhh mis
haklısın tabi canım ama skma canını.haftanız iyi
dr bana 30. haftaya gel,gerisi kolay demişti.
kesinlikle yanında muhabbet lazm.
canım gönül rahatlığıyla alabilirsin,hatta butiğin birinde bir tulumun aynısını baby shoptan almıştım ben ama butikbebe den daha pahalıya gelmişti
2.5 aylık olduk çok şükür iyiyiz ayşe şevval koyduk adını lohusalık zordu Allahtan kurtuldukcanımmmmmmmm buldun beni heseviyorum tatlım seni çok şükür iyiyiz sıkıntılı dönemi atlattık şimdi keyif dönemindeyiz Allahım izin verirse maaşallah boğazımızda açıldı aminnnnnnn
siz nasılsınız kusura bakma giremedim bilgi sahibi olamadım sizinle ilgili naptınız ne kadarlık oldu minişimiz ismini ne koydunuz ay ne çok soru sordummmm
Eki Görüntüle 847635
Böyle kızlar şekerimiz.ikiz olunca seçenek azalıyo.her istediğini seçemiyosun en çok bu içime sindi:)
Çok güzeller canım güle güle dağıtımEki Görüntüle 847636
Şeker sepetimizde böyle kızlar:)
Bende butik bebeden alış veriş yaptım ilk aylar için bir şeyler aldım güzeldi valla biraz geç geldi amakızlar butik bebeden hiç bebişlere kıyafet aldınız mı fiyatları uyugun geliyor bana yüzde yüz pamuk deniyor
bizim hastane de dolup taşacak bizim aileye 15seneden sonra eşimin ailesine de ilk torun geliyor o yüzden çikolata şart ama o tarz çikolatalrda acaip pahalıya gelir gibi geliyor bana bakalım ne yapacağız
ohh o zaman kahvaltıdan sonra kahve keyfine devammmmmm
Çok güzeller canım güle güle dağıtım
Bende butik bebeden alış veriş yaptım ilk aylar için bir şeyler aldım güzeldi valla biraz geç geldi ama
Benimde hastaneyi çok kişi geleceğini sanmıyorum ama ev için söylediğin adreste güzel şeyler var bir yere not aldım teşekkürlerCanım bak bi yer buldum bende alabilirrim ordan belki...şekerleri mewlütte dağıtırsam,ewe ziyarete gelenlere çikolata veririm...e-seker.com 72 li paket 60 lira.hoşda duruyo kutusu.
oy oyyy maaşallah subhanallahhh ne zorluklarla sahip olduk miniklerimize Rabbim bize de sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsinn inşallahhhhh2.5 aylık olduk çok şükür iyiyiz ayşe şevval koyduk adını lohusalık zordu Allahtan kurtuldukkzımda artık gülücükler saçıyoo ahh diorum içime sokucam seni sonra aklıma gelio ne zorluklarla doğurduğum vaz geçiyorum her anı başka güzelmiş hamiş günlerimi ösledim bile allah hepimize sağlık huzur mutluluk versin canım gerisi su gibi gelip geçiyor inş minişler zamanında gelirler süprüzcü olmazlar
hemen bakıyorum canım fiyat uygun gözüküyor valla şimdi en karlısı en ucuzu nerde onu bulmak lazım malum çok para lazım çokCanım bak bi yer buldum bende alabilirrim ordan belki...şekerleri mewlütte dağıtırsam,ewe ziyarete gelenlere çikolata veririm...e-seker.com 72 li paket 60 lira.hoşda duruyo kutusu.
çok doğru söylüyorsun canım biz tersten başladık sanırım denk geldi ilk aldığımız ürünler beşik ve ana kucağı olduAlışveriş yapmayan arkadaşlara nacizane tavsiyem 20.haftaya geldiklerinde almaları çünkü içinize sine sine alırsınız aceleye getirmemiş olursunuz emin olun 25 ten sonra her gün daha çok ağırlaşıyorsunuz e tabi bizde erken doğurma ihtimalimiz de var bence alışverişi sona bırakmayın
eskiler 7ay önceden bir şey almayın diyor ne olur ne olmaz diye ama bizim için geçerli değil bence Allah bizleri böyle şeylerle imtihan etmesin bir aksilik olsada sevabına dağıtırım diye düşünüp her şeylerini aldım ben , beşik ve anakucağı kaldı onlarda kafamda belli inşallah aralığın ortasında onlarıda alıcım
Eki Görüntüle 847636
Şeker sepetimizde böyle kızlar:)
ben 18+3 ken 12 kilo almıştım,ayıptır sölemesi
:) ben de sana yaklaştım arkadaşım izinden geliyorum.bazen2 günde 1 kilo bile alıyorum ama dikkat ettiğim halde alıyorum doya doya hiçbir şey yemiyorum
canım günde 1 türk kahvesini önerdi bile benm drum...ohhh mis
olsun cnm dr a bakma sen mümkün olduğunca içmemeye çalış benimki kesinlikle ysak dedi ben de haftada 1-2 kez çay içiyorum o da aşıırı derecede açık olmak kaydıyla...
Aynen canım.bizim herşey hazır..küvetleri kaldı sadece onu alcam..
Sus sus bulmuş ağzı laf yapan adamı bide beğenmiyoiçinden gelmese öyle gzl dile getirebilirmi:)şehir dışındamı çalışıyo canım eşin unuttum özlüyosundur ama napsın oda sizin için çalışıyo
suu gebelikk takvimii nasill yapiliyoo guzell ikiz anneleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?