- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.561
Aaaa çok sevindim orkideciğim senden haber alınca ,inşallah her şey çok güzel olur Rabbim sana güç kuvvet versinGünaydın kızlar nasılsınız? Biz hala hastanedeyiz. Kanama sancı bitti cok sukur. Ama bebislerden birinin dopler kan akimi doguma az kaldi sinyalleri veriyor. 1-2-3 haftaya kadar doğum olur diyor dr
Maşllah her şeylerini düşünmüşsünKızlar bebişlerimin cevşenlerinide aldım omuzlarına takmak için:)
Maşllah her şeylerini düşünmüşsün
bebek şekerini ne yaptın Sedef
günaydın minik meleklerin güzel anneleri ben 2 gecedir uyyamıyorum yine karnımda huzursuzluk kasıkta ağrı....ayağa kalkınca geçiyor ama yatınca baslıyor.ne yapacağımı saşırdım bugün 20.haftaya girdik onun heyecanı var.sabah burnum şişmişti.:)
aaa hiç aklıma gelmemişti valla iyi düşünmüşsün tatlım nolurrr nolmazzz:)))Kızlar bebişlerimin cevşenlerinide aldım omuzlarına takmak için:)
oh oh kocaman olmuş minişler biz daha 87cm deyiz:))Aaaa çok sevindim orkideciğim senden haber alınca ,inşallah her şey çok güzel olur Rabbim sana güç kuvvet versin
vakit buldukça yaz
kızlar bu gün forma bir bakıyım dedim iyi kaynatmışsınız biz iyi gibiyiz ama resmen ağırlaştım hareketlerim çok kısıtlandı yarın kontrolum var bakalım bebişler nasıl birde bu sabah göbeğimi ölçtüm 103 cm olmuş yanlış hatırlamıyorsam en son Ekim 25 ölçmüştüm 100 cm di anlayacağınız hızla büyüyoruz
Biz öyle yapcaz:)birisinin başına eşimin babasının isimini diğerinede benim babacığımın ismini koycaz:)onlar pek söylenmiycek ama olsun:)
O sırt ağrın artacak haberin olsun(
?
bizde birkaç bişeylerini aldık acele mi ediyorum diyordum ama etmiyormuşum sanırım:))Verdim canım siparişleri:)haftaya onlarda gelcek:)resmini çekmeyi unuttumintten bulursam göstereyim size
Hayirli olsun canıminşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın
Ayyyy demek Hulusi Hoca öyle dedi( bende sorayim diyordum yine de e vitaminini danışayım belki faydası oluyodur
kızlar butik bebeden hiç bebişlere kıyafet aldınız mı fiyatları uyugun geliyor bana yüzde yüz pamuk deniyor
Eki Görüntüle 847636
Şeker sepetimizde böyle kızlar:)
Ben herşylerini tamamladım canım:)biz yapıcağımızı yapalımda allah korur inş miniklerimizi sağ salim kavuştursun bize
ne kadar tuttu cnm ve kaç tane
40 tane şeker,şeker sepeti ve bide kapı süsü 140 lira tuttu canım.internetteki fiyatlara göre hesaplı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?