- Konu Sahibi durudenizderya
-
- #3.541
sedef senin bu kendinle barışık hallerine bayılıyorum
bana da diyorlar güzelleştin,hamilelik yaradı diye ama inanmıyorumşipşişkoyum çünküm:):)
Makyaj bile yapmıyorum valla hiç:)o kadar gzl görünüyorumki kendi gözümehamile kadınlar suratlarından anlaşılıyo zaten kızlar ya,benim öyle valla bakışlarım bile bi anlam kazandı sanki rengim çok durulaştı ak pak bi ifade var yüzümde:))nazar etcem kendime
maşallah sana içimi ısıttın sedefçim. hamileler bana da çok kutsal geliyor,melek gibi oluyorlar.aama geçen eve gelen halıcı beni temizlikçi sandı,evin hanımı yok mu dedi.bende benim evin hanımı sadece hamileyim dedim çok kızdım ama gerçekten de temizlikçi gibiydim.o kadar bakımsızım ki anlatamam.kocam da iltifat falan etmeyince iyice çirkinleştiğimi düşünüyorum
evet canım,çok şükür ki 3 kalp taşıyoruzÖyle olmak lazım canısı:))boşver bende 10 kiloyu geçmişimdir ama sorun değil,tadını çıkarmaya calışıyom hamişliğin,öyle çok nazlıda değilim ha:)hamile olan benim ama kocamın meyvesini soyup eline veriyorum hala:)oda pek memnun halindendepresif değilim hiç yani.hepimiz güzeliz kızlar iki bebeği herkese vermez allah:)
maşallah sana içimi ısıttın sedefçim. hamileler bana da çok kutsal geliyor,melek gibi oluyorlar.aama geçen eve gelen halıcı beni temizlikçi sandı,evin hanımı yok mu dedi.bende benim evin hanımı sadece hamileyim dedim çok kızdım ama gerçekten de temizlikçi gibiydim.o kadar bakımsızım ki anlatamam.kocam da iltifat falan etmeyince iyice çirkinleştiğimi düşünüyorum
azıcık dengesizmiş o kadın.bende akşama kadar pijamalıyım.kocam gelceği zaman eşofman giyiyorum sadece:)hiç kokoş olamam valla.
gayet güzel görünüyorsun
Maşşallah göbeklerimize kızlarben kendiminkine kocaman diyodum yalnız değilim belliki:)yatak odanda çok gzlmiş bembeyaz:)bende önce beyaz istemiştim sona kırmızıda karar kılmıştık.
tesekkür ederim flufemcim :)
ama çok hızlı kilo alıyorum kontrol edemiyorum ama olsun doğumda sonra veririz
canım rekor bende biliyosungöbüşte kocaman ama takmıyorum...napalım veririz sonra.yeterki sağlıklı olalım
ben işe giderken makyaj yapmadığım için saçlarımın rengi falan kaçtığı için hasta zannedip yer veriyorlar bana bu da benim işime geliyor sankimaşallah sana içimi ısıttın sedefçim. hamileler bana da çok kutsal geliyor,melek gibi oluyorlar.aama geçen eve gelen halıcı beni temizlikçi sandı,evin hanımı yok mu dedi.bende benim evin hanımı sadece hamileyim dedim çok kızdım ama gerçekten de temizlikçi gibiydim.o kadar bakımsızım ki anlatamam.kocam da iltifat falan etmeyince iyice çirkinleştiğimi düşünüyorum
yaaa bende böyle olmak istiyorum ama benim karnım çok küçük beni eşofmanla görenler hamile bile zannetmiyorlar biz seninle aynı haftadayız dimi tatlım yanlış hatırlamıyorsam sende 20.haftandaydın
bende sizle aynıyım makyaj yapmaya krem sürmeye bile korkuyorum içindeki kimyasallar bebişlerime zarar verir diye:18:azıcık dengesizmiş o kadın.bende akşama kadar pijamalıyım.kocam gelceği zaman eşofman giyiyorum sadece:)hiç kokoş olamam valla.
hepinizi öpüyorum canlar
ben kahve molası vereyim.
rekora merdiven dayadık bebklerimiz gelişsin de gerisini halledeceğiz bir şekilde .20.haftada kaç kilo almıştınız?
Biz öyle yapcaz:)birisinin başına eşimin babasının isimini diğerinede benim babacığımın ismini koycaz:)onlar pek söylenmiycek ama olsun:)
O sırt ağrın artacak haberin olsun(
Bende ayırt ediyorum valla:))biri sağda göbek deliğimin hemen yanında oluyo genelde,diğeride solda belimde:)
Nerdesin kuzum sen ya öldük valla,aklımıza bisürü şey geldi.sevindim iyi olmanıza.en kötü ihtimalle 30 haftayı doldur tamam canım.napalım senin minikler sabırsız çıktı:)ciğer geliştirici oldunmu tatlım?
Seni merak ettik kız arada haber ver ins bebislerin saglıklı sıhhatli olurlar kuzum önemli olan o hepimiz erken dogum riski taşıyoruz maalesef
Olsun canım ben bu topige geldigimde daha sadece keseleri gormuştum 4,5 haftaydim bak simdi 13 bitecek nerdeyse burası cok guzel bi topik arkadaslar da sagolsun cok yardımcı oluyolar bir cok konuda:)
aaaaaa....sabah sabah seni görmek güzel walla.çok sevindim iyi olmanıza...30.hafta geçsin de öyle gelsin minnoşlar:)
arada haber ver canımcım.allaha emanet olun
çok sevindim canm..nazar etmeyelim kendimize ama benimde kasılma,sancı bitti şükür.bir tek halsizlik,oda kansızlığa bağlı sanırım
Boşver anacım doğal güzeliz biz anneyiz:)ben işe giderken makyaj yapmadığım için saçlarımın rengi falan kaçtığı için hasta zannedip yer veriyorlar bana bu da benim işime geliyor sanki
ama senin halıcı da pek salakmış tatlım
yaaa bende böyle olmak istiyorum ama benim karnım çok küçük beni eşofmanla görenler hamile bile zannetmiyorlar biz seninle aynı haftadayız dimi tatlım yanlış hatırlamıyorsam sende 20.haftandaydın
bende sizle aynıyım makyaj yapmaya krem sürmeye bile korkuyorum içindeki kimyasallar bebişlerime zarar verir diye:18:
Kahve bende severimde yanıma birini isterim içerken yaknız içememkahve içebiliyor musunuz kızlar kokusuna içim gidiyor ama içmiyorum zararlı olur diye
Haber vermek istiyorum da bazen moral bozukluğundan bazen de internet ile ilgili sorunlardan yazamıyorum
biz eşimle yapardık kahve molaları ama hamiş olduğumu öğrendiğimizden beri kahveye mola verdik korktuk hiç aklıma da gelmedi Dr.a sormak içebilir miyim diye arada kokusu geliyor burnuma vallaBoşver anacım doğal güzeliz biz anneyiz:)
Kahve bende severimde yanıma birini isterim içerken yaknız içemem
canımmm çok şükür 30.haftayı görüyorsun ne büyük nimet bu bizler için onlar sağlıkla gelsinlerde varsın 30.hafta olsun üzme kendini de bebişlerini de lüffennnnnHaber vermek istiyorum da bazen moral bozukluğundan bazen de internet ile ilgili sorunlardan yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?