2014 ikiz anneleri

sedef senin bu kendinle barışık hallerine bayılıyorum
bana da diyorlar güzelleştin,hamilelik yaradı diye ama inanmıyorumşipşişkoyum çünküm:):)

Öyle olmak lazım canısı:))boşver bende 10 kiloyu geçmişimdir ama sorun değil,tadını çıkarmaya calışıyom hamişliğin,öyle çok nazlıda değilim ha:)hamile olan benim ama kocamın meyvesini soyup eline veriyorum hala:)oda pek memnun halindendepresif değilim hiç yani.hepimiz güzeliz kızlar iki bebeği herkese vermez allah:)

maşallah sana içimi ısıttın sedefçim. hamileler bana da çok kutsal geliyor,melek gibi oluyorlar.aama geçen eve gelen halıcı beni temizlikçi sandı,evin hanımı yok mu dedi.bende benim evin hanımı sadece hamileyim dedim çok kızdım ama gerçekten de temizlikçi gibiydim.o kadar bakımsızım ki anlatamam.kocam da iltifat falan etmeyince iyice çirkinleştiğimi düşünüyorum

azıcık dengesizmiş o kadın.bende akşama kadar pijamalıyım.kocam gelceği zaman eşofman giyiyorum sadece:)hiç kokoş olamam valla.

evet canım,çok şükür ki 3 kalp taşıyoruz
walla bende nazlı değilim hala işe ben yolluyorm .sabah kahvesini de yapıyorum aşkımın:) sen nasıl kadınsın diyo,şu halinle biraz şımarsan olmaz mı?ama yapı meselesi işte

çok şekersin yaaa
o halıcı halt etmiş

Maşşallah göbeklerimize kızlarben kendiminkine kocaman diyodum yalnız değilim belliki:)yatak odanda çok gzlmiş bembeyaz:)bende önce beyaz istemiştim sona kırmızıda karar kılmıştık.

yaa senin 26.haftada normal de benimki pek değil kocaman :) teşekkürler oturma odam da bembeyaz benim kızla oğlan beyazları rengarek yaparlar artık

ben işe giderken makyaj yapmadığım için saçlarımın rengi falan kaçtığı için hasta zannedip yer veriyorlar bana bu da benim işime geliyor sanki
ama senin halıcı da pek salakmış tatlım
Eki Görüntüle 847632

bu benim geçen haftaki karnım:)
yaaa bende böyle olmak istiyorum ama benim karnım çok küçük beni eşofmanla görenler hamile bile zannetmiyorlar biz seninle aynı haftadayız dimi tatlım yanlış hatırlamıyorsam sende 20.haftandaydın
azıcık dengesizmiş o kadın.bende akşama kadar pijamalıyım.kocam gelceği zaman eşofman giyiyorum sadece:)hiç kokoş olamam valla.
bende sizle aynıyım makyaj yapmaya krem sürmeye bile korkuyorum içindeki kimyasallar bebişlerime zarar verir diye:18:

Haber vermek istiyorum da bazen moral bozukluğundan bazen de internet ile ilgili sorunlardan yazamıyorum

Boşver anacım doğal güzeliz biz anneyiz:)
kahve içebiliyor musunuz kızlar kokusuna içim gidiyor ama içmiyorum zararlı olur diye
Kahve bende severimde yanıma birini isterim içerken yaknız içemem

Haber vermek istiyorum da bazen moral bozukluğundan bazen de internet ile ilgili sorunlardan yazamıyorum

Moral bozmak neymiş tatlım...şükret 30 u görecen en az:)gayet sağlıklı oluyolar 30 da doğan bebekler intternetten okusana,hem doktorlarda öyle diyodur eminim.ciğerleride geliştiyse tamamdır.büyüdüklerinde anlatırsın ne kadar sabırsız olduklarını onlara:)

Boşver anacım doğal güzeliz biz anneyiz:)

Kahve bende severimde yanıma birini isterim içerken yaknız içemem
biz eşimle yapardık kahve molaları ama hamiş olduğumu öğrendiğimizden beri kahveye mola verdik korktuk hiç aklıma da gelmedi Dr.a sormak içebilir miyim diye arada kokusu geliyor burnuma valla
dimi canım yaaa tehlikeli süreci de atlatınca keyfini sürmek kaldı bize hamişliğin bebişlerimizin inşallah son dönemlerimizde böyle olur rahat rahat bitiririz alırız kucaklarımıza bebişlerimizi
canımmm çok şükür 30.haftayı görüyorsun ne büyük nimet bu bizler için onlar sağlıkla gelsinlerde varsın 30.hafta olsun üzme kendini de bebişlerini de lüffennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…