2014 Kasım Anneleri Şafak Saymaya Ne Dersiniz?

selam kızlarr yazdıklarınızı okurken salya sümük oldum, hayatta anne olmak kadar harika bir şey yokmuş meğer, sizde bunu okadar güzel dile getirmişsinizki rabbim meleklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah, ve isteyen herkesin bebişi olsun inşallaaakkk

Bebişim, 73 gün kaldı kavuşmamızaa..
Bugun çok farklı birşey hissettim, sol tarafima yatarken, sanki sol yanimi okşadin, baski ile bir surtme hissi oldu.. dogruldum karnımı izlemek icin ama malesef göremedim
Küçük prensesim, annen senin gelecegin gunu sabirsizlikla bekliyor.. Dün esyalarını utuledim ,dolabina yerlestirdim. Onları utulerken yuzumdeki şapşal gulumsemeyi görenler bana güler eminim.. :)
Seni seviyoruz kızımm.. :) iyi ki bizimlesin.

69 günümüz kaldı kızım, bugun sırtımdaki yogun batma nedeniyle, doktora gittk beraber..
Doktor amca senin ters durdugunu söyledi. :) umarım degişir yönün..
Seni çok seviyoruz melegim. Saglicakla gel.

Eğer sonuna kadar beklersen güzel oğlum son 48 günümüz kaldı...
Deli gibi özledik seni... Evimizin her yanı sen sanki...
Bir an önce sağlıkla o güzel gün gelsin artık ki beşiğinde mışıl mışıl uyuduğun günleri de görelim babanla...
Senin güzel ellerini, ayaklarını, yanaklarını, gözlerini, popişini her yerini kocaman kocaman öpeceğiz...

64 günümüz kaldı bebegim eger erken gelmezsen :)
Artık hareketlerini karnımda görebliyorum,
Úf çok heyecanlı.. sen bizim canimizsin kizim. :
)

Melegim eksiklerimiz nerdeyse bitti ve sana kavusmama 57gün kaldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…